Am terminat acum campania...mi s-a parut foarte reusita,insa e prea scurta si usoara![]()
Care jucati MoH MP,sa imi dati un PM cu PSN-ul vostru.Thanks!
Am terminat acum campania...mi s-a parut foarte reusita,insa e prea scurta si usoara![]()
Care jucati MoH MP,sa imi dati un PM cu PSN-ul vostru.Thanks!
Imi poate spune cineva cum pot activa acel cod care vine cu jocul,cred ca din greseala am omis atunci cand mi l a cerut sa l bag prima oara.
Nu pot sa inteleg cum se dau "skill point-urile ". Facusem cu greu 3800 pana intr-un meci cand la mine in echipa mai erau 4 jucatori iar in cealalta echipa 6 -7 . Am luat locul 1 la mine in echipa parca cu 600 de puncte si totusi am primit -70 "skill point-uri ". Cum se poate explica asta ?
Te inteleg varuleam patit si eu d'astea primul loc din ambele echipe ...cele mai multe puncte ..etc etc ...culmea nu jucam nici cu playeri LVL mai mic decat mine ...si totusi mi-a dat "-36 skill points "
Am renuntat de mult la MOHsi nu-mi pare rau deloc .
Sunt mandru de tine ca ai iesit pe primul locdar sa nu uiti si de scoala
![]()
Bafta si ai grija de tine
Naspa... ideeea e ca alceva nu am ce ma jucaO sa imi fac si eu black ops dar sa vin cu consola la modat . Sambata asta sau duminica ai timp de mine ?
![]()
Tocmai ai formulat o scuză cu alte greșeli gramaticale. Probabil tot din "grabă".
Sorry de offtopic![]()
Acum ma grabesc * . Greseala mea . Ma staduiesc si eu sa scriu corect dar imi mai si scapa ...![]()
Ok deci ce dracu e in neregula cu jocu asta? Am terminat jocu pe hard si nu mi-a dat nici trofeu pe easy da nici pe hard,ca sa nu zic ca la mission select ultima misiune pe care o pot selecta e Neptune's Net ...desi am terminat si pe aia si pe restu de dupa ea.
Tofeele se dau si daca ai nu iti merge netu (adica fiind logat pe un cont si jucand offline) . Cred ca nu ai fost logat pe un cont .
Am fost logat cap coada pe acelasi cont,chestia e ca la Tier 1 am toate misiunile unlocate in afara de Neptune's Net ..iar la Mission Select am toate PANA in neptune's net...adica nu are logica ce mi se intampla.
Sal , cum faci sa intrii in posesia jocului Medal of Honor Frontlines ? Clasicul , refacut in HD , am inteles ca vine impreuna cu Medal of Honor 2010 , dar am cautat pe siteuri si nu specifica nimic.Are cineva idee de unde se cumpara?
Medal of Honor Frontlines este inclus in editiile Limited si Tier 1 ale jocului Medal of Honor (2010).
Eu mi-am luat recent MoH de pe zavvi cu 17 lire si are inclus Frontline, nu scrie pe cutie nimic de Ltd edition sau tier 1.
asa au primit si cei care au cumparat de la gameshop jocul varianta normala ... cel putin asa era la lansare.
Bookmarks