chiar nu stiu ce sa fac. Apare si Gran Turismo... si Black Ops. Nu prea sunt convins.
chiar nu stiu ce sa fac. Apare si Gran Turismo... si Black Ops. Nu prea sunt convins.
Mda... exact aceeasi senzatie o am ei eu. Adevaru e ca a inceput o perioada cu jocuri foarte bune care tocmai ce au aparut sau stau sa apara, iar acest MoH, desi m-a entuziasmat la inceput, parca nu are acel ceva care sa te faca sa-l consideri must-have din prima ziOricum, mai urmaresc threadu doua, trei zile dupa care o sa iau o decizie.
Am jucat eu Beta. E foarte misto. Am facut pre-order la Gameshop pentru Limited Edition.
Nici nu stiu ce sa mai cred.
Cand ma uit la trailere lor (ex: High Value Target), devin foarte hyped si mi zic ca o sa l iau. Cand caut pe youtube gameplay uri din open beta, deja mi se taie tot hype ul.
Meh...mai e timp pana pe 15.
ca parca pt single player il cumpar ....
Campania de la bad company 2 am terminat-o , jucand doar cand n-am avut net ....![]()
Din ce am citit eu pe net are 12 ore.
Pune si tu acolo o sursa sa vedem si noi daca e un mucos sau nu cel care stie asa multe.
---------- Post added 10-10-2010 at 09:07 PM ----------
Medal of Honor - P90 Gameplay Movie - GameSpot Video
Toata campania de 4 ore, aici: Justin.tv
eu nu inteleg de ce esti asa revoltat impotriva jocurilor ce urmeaza sa apara...tu oricum nu le cumperi si Verbatimurile sunt ieftine![]()
DaxServ, cred ca ti-au inteles punctul de vedere. Nimanui nu-i place un troll, asa ca poti inceta.
Bookmarks