Daca am inregistrat Bad Company 2 pe ea.com si am introdus codul VIP pe consola voi primi invitatie?
nu stiu cum ai facut tu precomanda dupa amazon.com, dar mie imi spune "Medal of Honor cannot be shipped to the selected address."
nici eu nu stiu cum pt ca am contul asta de amazon facut de vreo 5-6 ani ...cand nici nu se putea folosi paypal daca erai din Ro .Deci nu ma intreba ...ca nu stiu ce am trecut p'acolo pe la profil
![]()
In momentul in care primesti codul de beta de la Amazon.com il introduci pe Gun Club si vei putea intra cu 4 zile mai devreme (17 iunie) decat data oficiala a inceperii betaului (21 iunie).
Retrag cele spuse mai sus.
Oficial si simplu regulile sunt asa:
Beta-ul pentru multiplayer incepe in 21 Iunie* si va fii disponibil pe PlayStation 3, Xbox 360, si PC. Cei care pot intra in beta-ul sunt aceia care fac pre-comanda la joc la unul dintre site-urile mentionate pe Medal of Honor - Coming October 12, 2010 (EA Store, GameStop, Amazon, Impulse, GamersGate, Steam, Gametap, and Direct 2 Drive), si au codul de acces primit de la magazinul de unde au facut pre-comanda.
Pentru a te inscrie trebuie sa introduci codul primit la pre-order pe site-ul: Beta Key Redemption | Medal of Honor - Coming October 12, 2010 incepand cu 17 Iunie, 2010.
*Cei care au Battlefield: Bad Company 2 cu codul VIP alaturi de codul de pre-order pot intra in beta cu 4 zile mai devreme, in 17 Iunie,2010.
cand ma uit la clipuri am senzatia ca ma uit la BC2.
Am vazut pe acolo meniul Special OPS,WTF s-au inspirat si din MW2 ?!?
Ce ma enerveaza ca nu ma pot conecta pe Gun Club, pur si simplu nu se intampla nimic, pun e-mail si parola, Log in si nimic. Pe EA pot intra, la Account Manager etc... dar pe Gun Club nimic.
Pff... si vreau si eu beta.
Pentru cei care vor sa faca pre-order doar pentru a intra in BETA multiplayer recomand amazon.co.uk pentru ca se poate anula usor comanda.
Pai cu chestia cu BC2 VIP code -> MoH Beta ce e ? Nu poti lua beta doar cu codul vip de BC2 ?
Treaba e asa. Intri in beta pe 21 Iunie daca ai facut pre-order. Daca ai si VIP Code primeste key pe 17 Iunie, adica cu 4 zile mai devreme. Esti obligat sa faci pre-order in ambele cazuri.
Cum spune Erik, si cum am mai spus-o si eu mai sus, treaba ii destul de clara. Foarte important, spre a nu fi confundat BETA (dedicat celor care sigur cumpara jocul si vor ca sa ajute la imbunatatirea lui) cu DEMO (demonstratie a versiunii finale a jocului care are scopul de a atrage potentialii clienti).
Bookmarks