A mai avut careva probleme cu chatul in-game? Si aseara si acum incerc sa comunic la headset cu cineva si nu ma aude nici el nici eu. La settings e setat sa aud doar pe cei din lista de friends.
Mie imi merge fara probleme.
Ma repet, atat tu, cat si cel cu care vrei sa vorbesti trebuie sa folositi acelasi canal. Friends sau team AMANDOI.
Daca unu are friends iar celalalt team nu va merge.
Am reusit si eu sa dau azi primul Cruise Missile. Pe la 550 score-chain am ramas fara gloante iar ammo crate-ul era prea departe. Am apelat la rocket launcher si pistol pentru ultimele puncte. Ma luasera toate transpiratiile. lol
ia uitati stire noua.
EA's will expand Medal of Honor's multiplayer experience with the release of a new multiplayer mode and maps on November 2.
The new mode, dubbed Hot Zone, features King of the Hill gameplay where teams fight over a designated location on a map, with the team that holds the position longest prevailing.
Hot Zone will be playable across two new maps, Hindukush Pass and Korengal Outpost, as well as redesigned versions of the existing Shahikot Valley and Helmand Valley maps.
The DLC will be available via Xbox Live for 800 MS points and on PSN and PC for $9.99.
In addition to Hot Zone, EA will release Clean Sweep on November 2 for 360, PS3 and PC. The free download will add a new multiplayer elimination mode, two new maps and redesigned versions of two current maps.
am si eu intrebare,cat de curand imi iau MOH si vreau sa stiu ce are Tier edition si Limited edition? stiu ca tier edition au arme dar la limited edition e aceeasi?
Ediția limitată conține:
1. Acces rapid la beta-ul Battlefield 3 (ce va �ncepe �n maximum 1 an de la lansarea Medal of Honor)
2. Acces exclusiv la MP7
3. Acces instant la puștile TOZ194 și 870MCS (jucătorii cu ediția standard trebuie să o deblocheze juc�nd și cresc�nd �n rang)
4. Skinuri exclusive Special Ops
5. Exclusiv pentru varianta PS3, jocul Medal of Honor Frontline remasterizat �n HD
Iar Tier 1 :
1. Acces rapid la beta-ul Battlefield 3 (ce va �ncepe �n maximum 1 an de la lansarea Medal of Honor)
2. Acces exclusiv la MP7
3. Acces instant la puștile TOZ194 și 870MCS (jucătorii cu ediția standard trebuie să o deblocheze juc�nd și cresc�nd �n rang)
4. Skinuri exclusive Special Ops
5. Exclusiv pentru varianta PS3, jocul Medal of Honor Frontline remasterizat �n HD
6. Acces instant la skinul Assault Class Tier 1 ce are camuflaj unic
7. Acces exclusiv la M60 Assault rifle (armă neinclusă �n alte versiuni ale jocului)
Eu am Limited Edition zona1, dar la capitolul arme imi arata 870MCS, dar nu o pot selecta pentru a putea juca cu ea. In fine...m-a intorc la BBC2, caci multiplayerul la MOH e prea enervant. Sunt multe lacune, cei care i-l joaca stiu despre ce este vorba, nu are rost sa le mai enumar eu.Cred ca DICE a facut multiplayerul asta intr-un weekend cand nu aveau ce face. Single player a fost dragut, dar cam scurt. Per total e un joc DRAGUT, dar cum zicea un amic de al meu : "DRAGUT PENTRU UN JOC DE 30 $ SI NU PENTRU UN JOC DE 50 DE EURO".
am si eu nevoie de parerea voastra, se merita jocul mai ales si pentru multiplayer...ca sa stiu sa nu dau banii degeaba pe el
Bookmarks