Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 35 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 ... LastLast
Results 601 to 620 of 697

Thread: Medal of Honor

1. #601 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Nu e deloc asa. Depinde de skill-ul developerilor, de dedicarea acestora, balansarea jocului etc. Intr-adevar devine frustrant din cauza acestor nenorociti care campeaza. Aseara m-am enervat destul de tare.
    cat de tare?

2. #602 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by tomaobiwan View Post
    cat de tare?

atat de tare ca am inchis consola, m-am bagat sub pat si am plans.

3. #603 SP
    Member tomaobiwan's Avatar

4. #604 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    A mai avut careva probleme cu chatul in-game? Si aseara si acum incerc sa comunic la headset cu cineva si nu ma aude nici el nici eu. La settings e setat sa aud doar pe cei din lista de friends.

5. #605 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by MisterJuice View Post
    A mai avut careva probleme cu chatul in-game? Si aseara si acum incerc sa comunic la headset cu cineva si nu ma aude nici el nici eu. La settings e setat sa aud doar pe cei din lista de friends.
    Da dude, am avut problema odata cu tine ca nu te auzeam si nici tu pe mine

6. #606 SP
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Da dude, am avut problema odata cu tine ca nu te auzeam si nici tu pe mine
    Da, acum sunt cu renegade si iar e aceeasi problema si plus ca mie cel putin la fiecare 2-3 minute imi da freeze.

7. #607 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Quote Originally Posted by MisterJuice View Post
    Nu merge cu setarea pentru friends. Cred ca e pusa optiunea la misto (sau poate trebe sa cumperi vre-un dlc sa functioneze) ... Numai aia pentru team ...

8. #608 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Mie imi merge fara probleme.

Ma repet, atat tu, cat si cel cu care vrei sa vorbesti trebuie sa folositi acelasi canal. Friends sau team AMANDOI.

Daca unu are friends iar celalalt team nu va merge.

9. #609 SP
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Mie imi merge fara probleme.

Ma repet, atat tu, cat si cel cu care vrei sa vorbesti trebuie sa folositi acelasi canal. Friends sau team AMANDOI.

Daca unu are friends iar celalalt team nu va merge.
    Aveam amandoi setat pe "friends". Am intrat pe sector control si se pare ca ala e singuru mod de joc in care ne putem auzi la headset. Sper sa se rezolve.

10. #610 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Am reusit si eu sa dau azi primul Cruise Missile. Pe la 550 score-chain am ramas fara gloante iar ammo crate-ul era prea departe. Am apelat la rocket launcher si pistol pentru ultimele puncte. Ma luasera toate transpiratiile. lol
    Attached Images Attached Images dscf8444a.jpg

11. #611 SP
    Banned I_Fabian_I's Avatar
    am facut platina azi

12. #612 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    ia uitati stire noua.

EA's will expand Medal of Honor's multiplayer experience with the release of a new multiplayer mode and maps on November 2.

The new mode, dubbed Hot Zone, features King of the Hill gameplay where teams fight over a designated location on a map, with the team that holds the position longest prevailing.

Hot Zone will be playable across two new maps, Hindukush Pass and Korengal Outpost, as well as redesigned versions of the existing Shahikot Valley and Helmand Valley maps.

The DLC will be available via Xbox Live for 800 MS points and on PSN and PC for $9.99.

In addition to Hot Zone, EA will release Clean Sweep on November 2 for 360, PS3 and PC. The free download will add a new multiplayer elimination mode, two new maps and redesigned versions of two current maps.

13. #613 SP
    Member DiablQ's Avatar
    am si eu intrebare,cat de curand imi iau MOH si vreau sa stiu ce are Tier edition si Limited edition? stiu ca tier edition au arme dar la limited edition e aceeasi?

14. #614 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Ediția limitată conține:

1. Acces rapid la beta-ul Battlefield 3 (ce va �ncepe �n maximum 1 an de la lansarea Medal of Honor)
    2. Acces exclusiv la MP7
    3. Acces instant la puștile TOZ194 și 870MCS (jucătorii cu ediția standard trebuie să o deblocheze juc�nd și cresc�nd �n rang)
    4. Skinuri exclusive Special Ops
    5. Exclusiv pentru varianta PS3, jocul Medal of Honor Frontline remasterizat �n HD

Iar Tier 1 :

1. Acces rapid la beta-ul Battlefield 3 (ce va �ncepe �n maximum 1 an de la lansarea Medal of Honor)
    2. Acces exclusiv la MP7
    3. Acces instant la puștile TOZ194 și 870MCS (jucătorii cu ediția standard trebuie să o deblocheze juc�nd și cresc�nd �n rang)
    4. Skinuri exclusive Special Ops
    5. Exclusiv pentru varianta PS3, jocul Medal of Honor Frontline remasterizat �n HD
    6. Acces instant la skinul Assault Class Tier 1 ce are camuflaj unic
    7. Acces exclusiv la M60 Assault rifle (armă neinclusă �n alte versiuni ale jocului)

15. #615 SP
    Member cipvas's Avatar
    Eu am Limited Edition zona1, dar la capitolul arme imi arata 870MCS, dar nu o pot selecta pentru a putea juca cu ea. In fine...m-a intorc la BBC2, caci multiplayerul la MOH e prea enervant. Sunt multe lacune, cei care i-l joaca stiu despre ce este vorba, nu are rost sa le mai enumar eu.Cred ca DICE a facut multiplayerul asta intr-un weekend cand nu aveau ce face. Single player a fost dragut, dar cam scurt. Per total e un joc DRAGUT, dar cum zicea un amic de al meu : "DRAGUT PENTRU UN JOC DE 30 $ SI NU PENTRU UN JOC DE 50 DE EURO".

16. #616 SP
    Junior Member storm30's Avatar
    eu i-i mai dau multiplayer-ului o sansa azi... altfel ma intorc la BBC2

17. #617 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Quote Originally Posted by storm30 View Post
    eu i-i mai dau multiplayer-ului o sansa azi... altfel ma intorc la BBC2
    Good luck with that.

Eu tocmai ce am vandut jocul. Acum caut un joc care sa ma prinda cum a facut BC2 (nici sa n aud de Black Ops).

18. #618 SP
    Member DiablQ's Avatar
    am si eu nevoie de parerea voastra, se merita jocul mai ales si pentru multiplayer...ca sa stiu sa nu dau banii degeaba pe el

19. #619 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Citește ultimele două-trei pagini din thread, s-au tot emis păreri pro și contra pe aici.

20. #620 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by DiablQ View Post
    am si eu nevoie de parerea voastra, se merita jocul mai ales si pentru multiplayer...ca sa stiu sa nu dau banii degeaba pe el
    Dupa cum spunea un clasic in viata pe aici -> branza buna in burduf de caine. 'Nuff said

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 35 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 ... LastLast