nu ! o sa-l primesti pe 5 iulie
Daca nu mai ai rabdare :
NEW Medal of Honor Beta Voucher Code Xbox 360 PS3 PC on eBay (end time 21-Jun-10 03:33:26 BST)
nu ! o sa-l primesti pe 5 iulie
Daca nu mai ai rabdare :
NEW Medal of Honor Beta Voucher Code Xbox 360 PS3 PC on eBay (end time 21-Jun-10 03:33:26 BST)
Daca ati luat Bad Company 2 Limited edition , puteti folosi codul VIP pentru a obtine un Beta key , introducand codul VIP la linkul dat de mine mai sus .Bineinteles ca trebuie sa fiti si inregistrati pe EA.com
Man , cu tot respectul , dar vezi ca induci in eroare poporul cu calculatorul . NU este suficient sa fi cumparat BC2 , trebuie sa faci si pre-order la unul din magazinele care participa la "beta "
REQUIREMENTS:
Battlefield: Bad Company 2 VIP status
Redeem your beta key after pre-ordering Medal of Honor
Dar daca la tine a mers cu VIP code zi-ne si noua cum ai facut ...sa ne jucam si noi![]()
Mie imi da eroare... am jocul z3, trebuie sa introduc codul pentru Asia sau pot sa il folosesc si pe US?
Eu am intrat pe :Beta Key Redemption | Medal of Honor , acolo am introdus codul VIP , si am primit un beta key ...nu am verificat inca daca e functional ,deoarece inca sunt la serviciu .Departe de mine gandul sa induc pe "cineva in eroare" , spun doar ce am facut eu , dupa ce am citit pe unele forumuri de "afara".
Chiar rog, daca e cineva care are acces la PS3 acum sa verifice daca functioneaza codul optinut asa .
Eu am postat abia dupa ce am verificat cu VIP codul meunu eram nebun sa zic pana nu incercam . Imi spune pe linkul de la tine ca VIP code-ul este already in use
. Poate ai folosit un vip code "nou " ...ne-activat inca
cu cat dai beta -key-ul ?
---------- Post added 18-06-2010 at 04:56 PM ----------
daca as gasi mai multe pe ebay ...as cam da 10 USD pe unul ...ca pana pe 5 iulie sunt cam 2 saptamani
---------- Post added 18-06-2010 at 04:58 PM ----------
vrem si noi link la forumurile "d'afara"...sa vedem si noi care e smecheria ...cine stie poate merge cumva
. Tu muncesti si lucrezi "afara "?
Ce pot sa spun e doar ca eu am reusit sa obtin un beta key, desi e posibil ca acel cod VIP sa nu fi fost folosit (l-am luat de la un prieten) . Ai o fotografie drept dovada, iar daca codul beta nu va putea fi folosit , am sa revin maine sa spun . Imi cer scuze daca am indus pe cineva in eroare , nu a fost intentia mea , am expus doar cazul meu , si am crezut ca e valabil pentru toti.
amazon.de. Oricum nu va agitati inca, beta-ul este plin de freeze-uri - mi s-a blocat de 3 ori in 10m ps3-ul. Din putinele minute in care l-am jucat am ramas cu o impresie proasta; ramane de vazut dupa un patch.
"user warning: MySQL server has gone away query: INSERT INTO files (uid, filename, filepath, filemime, filesize, status, timestamp) etc" ...presupun ca nici voua nu va merge sa va logati pt cod
Un mic truc pentru Free Medal of Honor Beta Code (PS3 ONLY):
- GameSpot Beta :: Command & Conquer 4: Tiberian Twilight
- Log in or make a new username to get a code for cc4
- Now use your beta code @ Beta Key Redemption | Medal of Honor
Exemplu:
Revin , asa cum am promis ieri cu detalii despre beta key-ul obtinut doar pe baza codului VIP de la BBC2:
codul VIP a fost folosit de prietenul meu pentru contul lui, asa ca aceasta teorie (cum ca era un cod "virgin" si de aceea a functionat ) - cade. Am folosit beta key-ul obtinut pe contul meu de uk (am bifat europa la regiunea unde voi folosi codul pe siteul medalofhonor.com/beta , si de pe contul de us nu se putea downloada, imi dadea eroare de cod ) ,am downlodat beta-ul , l-am instalat si apoi am jucat pe contul meu de romania , unde aveam intrgistrat codul VIP de la BBC2 -ul meu. Si a functionat! Nu cred ca are importanta , dar : BBC2 limited edition de la care am luat codul VIP era zona 3 (luat de la Webpredator).
Acum despre joc : nu m-a impresionat foarte tare, pare o clona de BBC2 (doar multiplayerul e facut de DICE) , parca mai putin inclinat spre jocul de echipa , grafica imi pare mai putin inspirata decat cea din BBC2, mie chiar nu mi-a placut deloc felul cum arata, iar ce m-a deranjat cel mai mult sunt freez-urile (ooo..., si am avut vreo sase in decurs de aproximativ o ora de joc), trebuia sa tot restartez consola , ceea ce m-a determinat sa renunt la joc in cele din urma. Cam astea sunt primele impresii , ce sa zic : sper din tot sufletul sa-mi schimb pe parcurs parerea despre jocul asta , deocamdata nu il trec pe lista de must buy.
Bookmarks