Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 36 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 ... LastLast
Results 601 to 620 of 712

Thread: Batman: Arkham City

1. #601 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Da si din pacate rezultatele acestei investigari nu iti sunt favorabile deloc.

---------- Post added 21-12-2011 at 11:57 AM ----------

---------- Post added 21-12-2011 at 04:58 PM ----------

A aparut deleceul pe PSN?

2. #602 SP
    Member batmantiby's Avatar
    da a aparut Challenge Maps DLC la pretul de 2.99$ pe PSN - US kinda sucks ca aveam deja 1 harta din cele 3...

3. #603 SP
    Eu am jocul zona 2 si pe PSN UK iar nu a aparut..................!#@#@#$@#%@$%@$!#@

4. #604 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Cand apare.. buy&share please.. thanks in advance

5. #605 SP
    Member batmanfan's Avatar
    E posibil sa fie falsa stirea, dar e un bun punct de plecare: WTC Exclusive: Rocksteady Working On Third Batman Game | What The Christ?

6. #606 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by batmanfan View Post
    E posibil sa fie falsa stirea, dar e un bun punct de plecare: WTC Exclusive: Rocksteady Working On Third Batman Game | What The Christ?
    eu zic ca nici nu ar trebui sa fie urma de indoiala: sigur se lucreaza la un al treilea joc Batman! Nu tineti minte si la VGA-ul de anul asta trecut faza aia in care Joker avea in mana un dosar cu Arkham World parca si dupaia l-a aruncat la gunoi zicand "Woops! Spoilers!". Aia a fost o metoda foarte subtila dar smechera de a anunta ca cei de la Rocksteady inca nu au terminat cu jocurile cu Batman

7. #607 SP
    1. Acel clip de la VGA a fost pur si simplu o gluma, si nu reprezinta deloc un bun argument cum ca ar urma sa exista al 3lea joc
    2. Acea data din articol "late 2012" ma cam face sa fiu precaut; stim bine ca cei de la RS nu se grabesc sa lanseze jocuri dupa jocuri
    3. Componenta "Co-op/multiplayer", la fel, e cam greu de crezut, din doua motive: la jocurile cu Batman povestea conteaza cel mai mult si pe asta ar trebui sa se axeze, iar daca va integra una din aceste componente, ei bine, stim totii ca AC a fost destul de scurt, chiar daca a fost laudat ca va avea nu stiu cate ore durata, si de aceea ma tem ca jocul va deveni si mai scurt, lasand loc pentru on-line, ceea ce nu imi place + RS a refuzat mereu sa implementeze o asemenea componenta.
    4. Contrar celor spuse anterior, sper ca acest articol sa aiba un sambure de adevar si sa vedem prin primavara anul viitor un nou joc!

8. #608 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Imi spune si mie cineva cum s-ar fi desfasurat povestea daca nu bagam codu pentru Catwoman, mai ales cine

9. #609 SP
    Member vrajitorul's Avatar
    Tot catwoman, apare in joc chiar si fara acel cod

10. #610 SP
    In anticiparea urmatorului joc, am pus cap la cap unele detalii din Arkham City pe care le-am catalogat drept confirmat/suspect. Enjoy!

1. Joker, Talia, Ra's si Hugo Strange sunt morti dupa sfarsitul jocului (suspect)
    2. Harley Quinn e insarcinata (confirmat)
    3. Jason Todd exista in Arkhamverse (confirmat)
    4. Catwoman e fiica lui Falcone (Posibil confirmat daca se respecta povestea din "A long Halloween")
    5. Calendar Man si Two-Face au o vendeta cu Catwoman (confirmat)
    6. Great White Shark exista in Arkhamverse (confirmat)
    7. Metropolis, Bludhaven si Keystone exista in Arkhamverse (confirmat)
    8. Azrael il avertizeaza pe Batman: "Dark days are coming. The prophecy is coming true. You are the warrior who will close the gates of hell. You are the one who will save the day and in doing so events will occur that you cannot stop. From the ashes of Arkham. The fires will rage and Gotham will burn. And you, you will burn too." (confirmat)
    9. In Arkham city e prima data cand Batman il intalneste pe Azrael (confirmat)
    10. Scarecrow s-a aliat cu Falcone si Broker (confirmat)
    11. Falcone e liderul mafiei din Bludhaven (confirmat)
    12. Toate containerele cu Titan au fost distruse (suspect)
    13. Mesajele codate receptionate cu Cryptographic Sequencer: "I WILL RETURN BATMAN", "YOU WILL PAY FOR WHAT YOU HAVE DONE TO ME", "FEAR WILL TEAR GOTHAM TO SHREDS", "SCARECROWSCARECROWSCARECROWSCA" (confirmat)
    14. Quincy Sharp are slabe sanse sa mai fie primar in urmatorul joc (suspect)
    15. Lazarus Pit a fost distrusa (suspect)
    16. Sal Maroni este mort (suspect)
    17. Clayface este dat disparut (suspect)
    18. Azrael i-a promis lui Batman ca se vor reintalni (confirmat)
    19. Lucius Fox exista in Arkhamverse (confirmat)
    20. Oracle se va intoarce (confirmat)
    21. The Creeper exista in Arkhamverse (confirmat)
    22. Calendar Man a evadat din celula sa (confirmat)
    23. Poison Ivy vrea sa se razbune pe intreaga umanitate (confirmat)
    24. Ratcatcher a fost ucis de Penguin (suspect)
    25. Gemenii Abramovici s-au reunit (confirmat)
    26. Hush i-a luat identitatea lui Bruce Wayne (confirmat)
    27. Black Mask s-a aliat cu Riddler (confirmat)
    28. Riddler a evadat din Arkham City (confirmat)
    29. Killer Croc sustine ca il va devora pe Batman cand acesta va fi vindecat (confirmat)
    30. Bane promite razbunare lui Batman si Catwoman (confirmat)
    31. Gotham City a fost epurat de boala lui Joker (suspect)
    32. Cei doi Ventrilotisti sunt in viata (Wesker si Riley) (confirmat)
    33. Zsazs s-a aliat cu The Broker (suspect)
    34. Trupurile lui Ra's al Ghul si Talia au disparut (confirmat)
    35. Deadshot promite ca o va ucide pe Catwoman (confirmat)
    36. Batman ii dezvaluie Comisarului Gordon locatia lui Deadshot (confirmat)
    37. Mad Hatter e disperat dupa Alice (confirmat)
    38. Freeze si Nora s-au reunit (confirmat)
    39. Penguin i-a omorat pe Bud si Lou (hienele lui Joker) (confirmat)
    40. The Huntress exista in Arkhamverse (confirmat)
    41. Harley canta "Mockingbird", care e si parola pentru a scapa din capcana lui Hush, ceea ce implica o posibila legatura intre ei doi. (suspect)
    42. Two-Face a preluat Muzeul din mainile lui Penguin (confirmat)
    43. Scarface a disparut din Muzeu. (confirmat)
    44. Leslie Tompkins exista in Arkhamverse (confirmat)
    45. The Injustice Gang exista, Joker fiind membru (confirmat)
    46. Oamenii lui Scarecrow au fost gasiti morti in diferite locatii in timpul executarii Protocol 10. (confirmat)
    47. Maxie Zeus exista in Arkhamverse (confirmat)
    48. Crazie Quilt exista in Arkhamverse (confirmat)
    49. Scarecrow e intr-o posibila alianta cu Riddler, containerele lui cu gaz gasindu-se intr-una din camerele de tortura ale lui Riddler (suspect)
    50. The Wonderland Gang exista in Arkhamverse (confirmat)
    51. Holly Robinson exista in Arkhamverse (confirmat)
    52. The Black Canary exista in Arkhamverse (confirmat)
    53. Scarecrow si Killer Croc amandoi detin TITAN (suspect)
    54. Trupul lui Solomon Grundy a disparut din muzeu (confirmat)
    55. Man-Bat exista in Arkhamverse (suspect)

11. #611 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Man esti obsedat rau de Batman asta!!

12. #612 SP
    Sper ca intelegi ca eu doar am tradus chestia asta de pe forumurile oficiale. La care am mai adaugat eu ceva. Mi s-a parut interesant doar sa vada si altii, atata doar.

13. #613 SP
    batmanfan, spune-mi te rog cand apare DLC-ul cu harti noi pe PSN UK. Multumesc

14. #614 SP
    a aparut

15. #615 SP
    Da, a aparut. Dar citisem si eu ca exista aceasta problema de mult timp. Si au fost nesimtiti cei de la Rocksteady ca nu au oferit nicio explicatie nimic. Ce sa le faci... Stau prost de tot la capitolul relatii cu clientii.

16. #616 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Man esti obsedat rau de Batman asta!!
    fiecare cu pasiuniile lui..facand o gluma(sper sa nu se supere), batmanfan e tipu' din reclama

Quote Originally Posted by batmanfan View Post
    ahahahahahahahahaha....bai pe bune ca am ras la asta. Dar stai asa.. Eu cine sunt? Popa, ala care face "tu nu..batman batman" sau ala care credea ca popa e batman?
    ala care zicea ca popa e batman

17. #617 SP
    ahahahahahahahahaha....bai pe bune ca am ras la asta. Dar stai asa.. Eu cine sunt? Popa, ala care face "tu nu..batman batman" sau ala care credea ca popa e batman?

18. #618 SP
    Mda.. deci DLC-ul cu hartile noi nu e pe PSN UK I double checked. Intr-adevar el este pe PSN US, dar eu am jocul zona 2

19. #619 SP
    este mai, eu le-am cumparat deja ce naiba.. Si eu le-am asteptat 2 saptamani.

20. #620 SP
    wtf.. atunci inseamna ca e vreun bug ceva pentru ca la mine nu apare n-am decat batman skins, catwoman, robin, nightwing si bundleu lu peste Sa vedem ce o sa se intample dupa urmatorul update de PSN..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 36 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 ... LastLast