Guys...dupa ce am terminat o misiune mi-a dat un cutit...dupa ce am ciopartit vreo doi cu el mi-a disparut...e pe undeva prin inventar si nu stiu sa-l accesez![]()
Guys...dupa ce am terminat o misiune mi-a dat un cutit...dupa ce am ciopartit vreo doi cu el mi-a disparut...e pe undeva prin inventar si nu stiu sa-l accesez![]()
Din cei care au platina...cand dau la game stats imi arata 26/28 la events insa le-am incercat pe toate cele hidden+cele normale nu mai am nimic pe harta...o fi un bug ceva?!
Trebuie sa mai fie inca 2 ascunse care iti apar doar cand treci pe lângă ele sau poate mai ai 2 curse, ai cumpărat toate maşinile si motocicletele?
Tocmai am terminat nightmare in northpoint, nu as spune ca se merita la pret intreg dar daca a fost reducere si costa doar 240 de microsoft points am zis sa il iau.
Cam o ora/ o ora jumate tine povestea si mai sunt unele optional quests + 10 colectibles.
Vreo 3 ore de gameplay poti scoate maxim din el daca faci tot ce se pote, iei toate achievementurile etc...
Gata am rezolvat nu stiu de ce dar unele hiden event le-am facut insa cred ca nu am salvat sau ceva si a trebuit sa le refac...
Stie cineva un stagiu bun pentru disarms si pentru reckles driver unde recomandati sa grinduiesc?Am abia 4 minute ...
Mie mi s-a parut una dintre cele mai placute surprize ale lui 2012. E un joc pe care il joci cu placere si care se delimiteaza suficient de mult de GTA.(in sensul bun)
Bookmarks