Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 9 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 LastLast
Results 121 to 140 of 163

Thread: Sleeping Dogs

1. #121 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Guys...dupa ce am terminat o misiune mi-a dat un cutit...dupa ce am ciopartit vreo doi cu el mi-a disparut...e pe undeva prin inventar si nu stiu sa-l accesez

2. #122 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Armele nu rezista si se degradeaza in lupta. Bineinteles, mai putin pistoalele

3. #123 SP
    Completionist Boghy02's Avatar

4. #124 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

5. #125 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Din cei care au platina...cand dau la game stats imi arata 26/28 la events insa le-am incercat pe toate cele hidden+cele normale nu mai am nimic pe harta...o fi un bug ceva?!

6. #126 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Si-a luat cineva DLC-u ? Merita ? Cat gameplay time adauga ?

7. #127 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Si-a luat cineva DLC-u ? Merita ? Cat gameplay time adauga ?
    Eu am cumparat Year of the snake , dar inca nu l-am incercat...Mai am putin si termin story si ma apuc de dlc's

LE:beugen sunt ascunse.Eu ce events ascunse am facut le-am notat ca sa nu caut aiurea

8. #128 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Cat gameplay time adauga ?
    60-90 min.

---------- Post added 19-03-2013 at 01:03 PM ----------

Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    Din cei care au platina...cand dau la game stats imi arata 26/28 la events insa le-am incercat pe toate cele hidden+cele normale nu mai am nimic pe harta...o fi un bug ceva?!
    Nu e niciun bug, asa am crezut si eu

9. #129 SP
    Si asta inseamna ca ce?!sa mai incerc sa caut pana apare?!

10. #130 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Trebuie sa mai fie inca 2 ascunse care iti apar doar cand treci pe lângă ele sau poate mai ai 2 curse, ai cumpărat toate maşinile si motocicletele?

11. #131 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pe mine m-a ajutat harta asta
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1363691508564.jpg

12. #132 SP
    Junior Member tmsgaby's Avatar
    Tocmai am terminat nightmare in northpoint, nu as spune ca se merita la pret intreg dar daca a fost reducere si costa doar 240 de microsoft points am zis sa il iau.
    Cam o ora/ o ora jumate tine povestea si mai sunt unele optional quests + 10 colectibles.
    Vreo 3 ore de gameplay poti scoate maxim din el daca faci tot ce se pote, iei toate achievementurile etc...

13. #133 SP
    Gata am rezolvat nu stiu de ce dar unele hiden event le-am facut insa cred ca nu am salvat sau ceva si a trebuit sa le refac...

14. #134 SP
    Stie cineva un stagiu bun pentru disarms si pentru reckles driver unde recomandati sa grinduiesc?Am abia 4 minute ...

15. #135 SP
    Ω Pira's Avatar
    E bun jocul, fratilor? Va intreb, ca nu ma mai iau dupa review-uri si imi surade.

16. #136 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mie mi-a plăcut foarte mult, recomand!

---------- Post added 19-03-2013 at 08:47 PM ----------

Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    Gata, l-am terminat dupa fix 25 de ore, completat 82%, nu stiu ce sa fac sa ajung nivel 10 la triad...In concluzie, un joc superb, singurul minus e grafica, pare cam învechită, dar noaptea cand ploua(in joc) parca scapi de senzaţia asta. Aştept Sleeping Dogs 2!

PS de la mine primeşte un 9/10
    Cam asta e părerea mea

17. #137 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    E bun, cumpara-l si nu vei regreta.

18. #138 SP
    Quote Originally Posted by Pira View Post
    E bun jocul, fratilor? Va intreb, ca nu ma mai iau dupa review-uri si imi surade.
    Pira jocul e absolut superbAi atatea lucruri de facut in el Eu chiar nu inteleg cum nu a avut vanzari mari...Am deja 23 de ore la el si nu m-am saturat , e o bijuterie

Dante tii minte vorba?If you don't eat pork bun , you're not a whole man lol

19. #139 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nişte nebuni, dar au dreptate

A man who never eats a pork bun is never a whole man

20. #140 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Mie mi s-a parut una dintre cele mai placute surprize ale lui 2012. E un joc pe care il joci cu placere si care se delimiteaza suficient de mult de GTA.(in sensul bun)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 9 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks