am si eu o intrebare...stie cineva pretul de magazin ro al bundleului ps3 40 gb gt5prologue? imi trebuie sa fac o comparatie intre acest pachet si altul pt un amic![]()
am si eu o intrebare...stie cineva pretul de magazin ro al bundleului ps3 40 gb gt5prologue? imi trebuie sa fac o comparatie intre acest pachet si altul pt un amic![]()
acest tv ar fi bun ptr o consola ps3 ??LCD TV LG FullHD 37LG5000 la Domo.ro, LCD TV
WalkMan...Am eu lafel doar contrastul e mai mic fata de cel de care spui tu.Eu am 15000 si cel care il arati tu este 50000.Se vede perfect dar sunetul e prost...dar prost tare...deja mi s-au stricat boxele..fashaie..trebuie sa il duc la garantie.
Guys, desi probabil voi fi hulit de unii si altii, stay away from cheap LG's... e coada la service cu ele, trust me. De la pixeli morti pana la probleme de 2 lei (gen screen saver tampit). Am pe cineva care de-abia dupa ce i-a fost schimbat de 3 ori in garantie si-a facut scandal a reusit sa-si ia baniii inapoi (a stat cu el cam o luna in service). Just my 50 cents...
Si eu am auzit lafel dar parintii l-au vrut pe asta.Maine e prima aparitie la garantie![]()
Bookmarks