Inca 50 RON de la Dark Wadder (fara numar, fara numar, fara numaaaaaar !). Mai avem un pic... sau cum e vorba zilele astea, mai avem un boc![]()
Inca 50 RON de la Dark Wadder (fara numar, fara numar, fara numaaaaaar !). Mai avem un pic... sau cum e vorba zilele astea, mai avem un boc![]()
Cu ajutorul licitatiilor au mai venit ceva banuti de la:
Bitza & DJ_Andrei - 120 RON
AlanPoe & RvsS - 80 RON
Thx guys !
Ramas de strans: 1152 RON
Asteptati sa imi achit datoria la Khan si o sa incep sa strang pentru site mai consistent.
Thx Studentul pt. donatie ! Gata, am trecut de bariera de 1000 RON left to gather... Not bad, not bad at all![]()
se poate oare face prima intalnire fara lampa w600 (adica fara backup)? ar fi pacat sa treaca ianuarie si perioada cu Robert Dinu in Buc. si sa nu ne vedem...
Da chiar fara lampa aia nu putem. Este si Robert Dinu in oras si plus ca in februarie mai pleaca lume sau majoritatea au examene de dat. De exemplu eu am Cambridge Exam de dat, Renegade incepe cu probele la oral pentru ca da BAC-ul, k1du si consol3 intra la liceu si incep sa invete din ce in ce mai intens, G-Extreme este in sesiune si asa mai departe. O sa luam noi si back-upul mai incolo cand mai strangem ceva banuti. Acuma poate ca o sa ziceti in Ianuarie nu sunt multi bani. Sunt de acord, dupa revelion, craciun, mai o rata, totusi, sa nu imi ziceti mie ca nu aveti 50 de ron ? Hai mah Monky, da-o in colo de lampa!
PS-> Stii cum e, 'Stinge lampa si baga-o in gura'.![]()
Putem si fara lampa aia... era doar de backup in cazul in care pica cea originala... Problema nu e legata de lampa cat de faptul ca o intalnire pentru CG nu se organizeaza atat de usor. Incepand cu premiile (care acum sunt zero), continuand cu localul (ce te faci daca de-abia in 3 saptamani este localul liber ?) si terminand cu listele, organizarea, etc. Daca tot sunteti atat de draguti cu Robert, de ce nu-i organizati voi un party... Rezervati undeva si venim... care dupa cum ii permite bugetul. Nu trebuie sa facem de fiecare data "nunti"... putem sa ne intalnim si grupulete mai mici![]()
Hai sa facem o activitate de grup, pentru a mai strang bani. Sugerez operatiunea "Dezapezirea". Dam zapada jos de pe o masina pentru suma modica de 50 ron![]()
Eu o dau si pentru 10 lei. Nu ca ma vand asa usor, dar strang ceva banuti. Pai Monky, eu zic ca nu avem cum sa o facem o posibila intalnire saptamana asta, dar pun pariu ca saptamana viitoare sambata sigur putem in proportie de 60% depinde de local si de premii (nu ca astea ar conta cel mai mult). Acuma pentru ca sa organizam o 'nunta' sunt de acord ca dureaza ceva. Atunci cum ar suna sa ne vedem un grup in Excalibur (mie personal mi-a placut) duminica asta. Inteleg ca la Nautilus e clubul mare si noi nu stiu daca o sa fim mai multi de 15 si din acest moment sugerez Excalibur. Daca doriti fac eu o rezervare.
Lista: (si de data asta sper sa se umple lol)
1.Eu
2. Robert Dinu (sigur o sa vrea)
Tu esti chiar obsedat, sau nu ai prieteni cu care sa iesi in oras? Ti s'a explicat clar ca e o perioada in care se organizeaza intalniri cu greu,e abia jumatatea sesiunii pentru unii,altii incep sa invete pt bac,altii pleaca acum ca dat zapada si ca au scazut mult preturile fata de perioada sarbatorilor etc, dar tu tot o tii pe a ta.
Daca vrei neaparat o intalnire, pune anunt pe threadul dedicat, vezi cati se anunta, nu e nevoie sa strangi 100000 de persoane.
Hai ca ne-am impotmolit ca... la mal
In afara de cei 19 nu mai vrea nimeni sa participe la concursurile "live" CG ? Hai ca am achizitionat si camera cu filmare FullHD ca sa devenim "vedete"![]()
As vrea si eu sa particip insa pana pe la mijlocul lunii februarie voi sta foarte prost cu banii, mai ales ca tot nu mi-am gasit ceva de munca...astept luna viitoare raspuns...
Bookmarks