Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 17 of 17

Thread: XBOX sau PS2

  1. #1 SP
    Senior Member RaverX's Avatar

    XBOX sau PS2

    Salutari Trebuie sa incep cu un "warning". Nu vreau ca acest thread sa devina un teren pt dispute intre fanboy (si sper ca nu va fi cazul, pt ca discutam de console vechi). Situatia mea e urmatoarea : momentan am un XBOX 360 langa sistemul PC principal, legat la acelasi monitor ca si sistemul (prin cablul VGA). Desi folosesc foarte rar consola (ii dau cheie maxim odata pe saptamana pt juma de ora de browsing pe XBOX Live, cateoadata sta si peste o luna oprita), m-am gandit sa mai iau o consola retro.

    Motivul principal - deasupra patului am un mic TV LCD si am un spatiu liber in zona (+priza si ce mai e nevoie). Adorm destul de greu si emisiunile de la TV sunt cam plictisitoare, asa ca m-am gandit sa leg la TV si o consola mai veche (si ieftina). Oscilez intre PS2 si XBOX, am vazut ca XBOX poate fi modificat intr-un media center interesant, deci e un punct in plus deja. Insa si PS2 primeste un punct de la mine pt ca deja am XBOX 360 si ar fi interesant si un produs Sony (momentan nu vreau sa bag intr-un PS3, avand in vedere cat folosesc XBOX 360-ul).

    Cu jocurile care e situatia ? Cred ca as juca mai mult jocuri de curse cu masini. La net care se leaga mai usor ? Preturile ? (din ce am vazut la publicitate, parca XBOX-ul e un pic mai ieftin - ma intereseaza doar consola + controller + cablurile aferente - de conectare la TV si de alimentare). Zgomotul ? Pornire/oprire ? (se poate face de la controller ?).

    Rezumat : vreau o consola ieftina, care se leaga la un mic TV LCD si folosita pentru divertisment (in doze mici, probabil juma de ora in unele seri inainte de a adormi). Ce recomandati ? (as aprecia si argumentele).

  2. #2 SP
    Member Execitor's Avatar
    Salut , eu te sfatuiesc sa iei un PS2 din urmatoarele motive : - Se fabrica mai multe jocuri pentru el
    - Se gasesc mult mai usor accesorii
    - In privinta jocurilor iti recomand Gran Turismo 4 (este foarte frumos)
    - Controllerul este mult mai usor de folosit avand un design mult mai bun din privinta mea

    =Pretul este cam asemanator

    Si am mai multa increderea in Playstation decat in XBOX.(Asta este doar o parere de a mea) Noroc.

  3. #3 SP
    Member CaNtO's Avatar
    xbox

  4. #4 SP
    Member AC DC's Avatar
    Posesor al unui PS2 (acuma este stricat) iti recomand un ps2
    +designul este mai confortabil nu ocupa atat spatiu...
    +pe PS2 inca se mai frabica jocuri ( pe Xbox1 nu cred)


    Off: de ce nu faci asta cu X360?

  5. #5 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    PS2

  6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca vrei Media Center (XBMC rocks) atunci clar XBOX. Daca vrei ceva mai micut (PS2 Slim), cu mult mai multe jocuri, go for PS2.

  7. #7 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    am un ps2 de 2 ani si pot sa spun ca is foarte multumit de el . Are o gramada de jocuri bune care au aparut pe xbox , ca sa nu mai zic de nenumaratele exclusive-uri : God of war 1,2 , shadow of the collosus , FF X ,X-2 , XI , XII si lista continua . De asemenea pot spune ca dupa 2 ani de butonat in continuu ,consola inca nu s-a stricat (si am luat-o second hand deci a mai fost butonata si inainte ) .

  8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Al meu PS2 se apropie de 10 ani, si pleaca la prima cheie
    Oricum de obicei la PS2 daca e sa pice ceva, este blocul optic... si asta o rezolva Donely usor...

  9. #9 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Daca ai X360 nu prea are rost sa iei Xbox, majoritatea jocurilor de Xbox poti sa le joci pe X360. Daca vrei sa-l folosesti drept Media Center, mai putin pentru gaming, Xboxul devine cea mai buna alegere.
    PS2ul are foarte multe jocuri bune, destul de multe dintre ele sunt exclusive. Pentru jocuri recomand PS2, are mai multe titluri si inca mai primeste jocuri ( cei drept nu sunt super jocuri, macar le are).

  10. #10 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Wow, nu ma asteptam la atatea pareri. Multumesc tuturor opinii, din pacate sunt si mai in ceata ca la inceput, la un moment dat m-am gandit sa-mi vand xbox 360-ul si sa iau si ps2 si xbox, insa imi vine greu sa ma despart de el, mai ales ca am investit destul in el (jocuri, volan, max shooter2, cablu vga, incarcator pt controller, etc).

    Mai ramane un aspect decisiv : pretul. Cam la ce "scoruri" sa ma astept acum pt un xbox, respectiv ps2 ? - second, fireste, n-as putea da 500-600 lei pt unul nou, cum am vazut in magazine un ps2. Ma intereseaza ceva ieftin, nu vreau modele scumpe, cu multe accesorii (sau deosebite - am vazut un xbox care avea carcasa transparenta - arata beton, dar si pretul era cam mare )

  11. #11 SP
    Admin MonkY's Avatar
    In principiu SH le gasesti pe la 300 RON... Eu n-as renunta la Xbox 360... totusi PS2 si Xbox sunt old gen, ies foarte putine jocuri pt. ele (pt. Xbox chiar deloc). Mai ales ca spui ca te joci pe un LCD... s-ar putea sa nu-ti placa deloc cum arata (exceptand Xbox-ul din al carui XBMC poti rula filme in 720p sau 1080i).

  12. #12 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Nu vreau sa fiu catalogat drept fanboy dar daca te-ai gandit la varianta cu vandutul xboxului si vrei sony ai putea considera sa achizitionezi un ps3. Si cu asta impaci si gaming nextgen si net browser si media center, toate fiind destul de bune imo. Un ps3 slim e destul de mic, poti face stream cu pc-ul tau si daca tot te joci asa rar pe net nu mai trebuie sa platesti nici pentru live.
    E o idee, sper sa nu sara lumea pe mine cum ca ar fi una cu tente de fanboy.

  13. #13 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Revin la o sugestie care ti-a fost data mai sus, pe care cred eu ca nu ai observat-o. De ce nu pui 360-ul acolo si te joci pe el in loc sa iti achizitionezi alta consola.

  14. #14 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    PS3-ul iese din discutie, desi mi-ar place mult din alt motiv : BluRay. Insa nu bag 1300 lei in el ca sa-l folosesc juma de ora pe zi, asa cum XBOX 360 sta pe tusa saptamani intregi, asa ar sta si PS3-ul, poate un pic ar activa mai mult, daca as face rost de filme BluRay, insa la ce pret au si alea...

    Cred ca voi lua pe baza pretului, vara asta am vazut niste XBOX-uri clasice la 160 lei, impecabile, nu m-am gandit ca e o ocazie buna, sincer 300 mi se pare un pic cam mult pt niste console asa vechi, tinand cont ca se gasesc XBOX 360 banate pe Live sub 500 lei sau arcade-uri aproape noi, fara probleme la 600 lei, chiar ma gandesc deja serios sa-mi vand XBOX 360-ul, la cat de accesorizat e cred ca l-as da cu 1200 lei lejer (e versiunea Best of Halo cu HDD de 60 GB, iseire HDMI, casti wireless, etc, mai am vreo 5 jocuri pt el si inca vreo 10 jocuri de XBOX1, toate originale + volan, maxshooter2, cablu vga, incarcator pt controller...) Dar ma gandesc cat am dat pe toate si atunci parca nu-mi vine

    Eh, vad eu ce iese, o sa vanez anunturile si daca vad un PS2 sau un XBOX sub 200 il iau si gata.

    EDIT (acum am vazut)

    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Revin la o sugestie care ti-a fost data mai sus, pe care cred eu ca nu ai observat-o. De ce nu pui 360-ul acolo si te joci pe el in loc sa iti achizitionezi alta consola.
    Stiu ca pare stupid, insa nu am o explicatie clara de ce nu fac asa, pur si simplu imi place unde e XBOX-ul acuma, e conectat la monitorul calculatorului si maxshooterul trece prin tastatura si mouse aici, trec foarte usor de la XBOX la calculator daca vreau, e legat si la boxe, wait a sec, revin cu o mica poza

    edit2 : aici e si poza, scuzati dezordinea, a ramas de la curatenia de Craciun plus ca trebuie sa rearanjez niste fire pe aici la al doilea sistem (oldschool gaming)
    p.s. : batistuta de pe XBOX 360 e pt protectie, sta nefolosit foarte mult si nu vreau sa intre praful in el
    Attached Images Attached Images picture-011.jpg

  15. #15 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Avand in vedere care sunt conditiile tale cred ca doar mutarea XBOX360 in dormitor ar fi solutia cea mai convenabila. Vrei jocuri care sa te amuze timp de 30 50 de minute atunci e clar ca vrei jocuri de XBOX Live Arcade sau PSN. Te-ai gandit ca optiune sa iti iei un PSP? Are F multe jocuri de scurta durata. Te-ai gandit la un Wii? Se poate juca din pat, ceva miscare tot timpul te adoare si are din nou joculete mici. Eu prsonal am un PS3, de pe care stau pe forum un pic din pat (implicit acest post) si apoi bag un film sau niste anime streaming.

  16. #16 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Eu iti recomand sa vinzi maxshooter-ul si celelalte accesorii si sa muti 360-ul langa pat, te-ai bucura mai mult de el crede-ma, poate asa cum te joci tu, jumate de ora pe zi, in pat, descoperi un joc care sa te atraga, decat sa il ti de bibelou cu accesorii cu tot mai bine te joci pe el in pat. Sunt destule jocuri frumoase pe XBLA, iar de jocurile cu masini, sporturi nu mai vorbim, care au o calitate vizuala mult mai buna pe 360 decat pe ps2 sau xbox si lucrul asta conteaza.

  17. #17 SP
    Member i.gamer's Avatar
    Eu as zice sa faci asta cu 360-ul,dar daca vrei neaparat una din consolele astea mai retro ,atunci cumpara PS2!
    Motive:-am si eu un PS2 cam de 3-4 ani si merge in continuare perfect,n-am avut nici o problema la el
    -PS2 inca se mai gaseste nou in magazine,Xbox,din pacate va trebui sa-l iei second hand d p un site
    -pt PS2 inca se mai fabrica jocuri(jocuri d serie,cum ar fi Fifa,Madden,NFS etc.),in schimb,productia de jocuri pt Xbox s-a sfarsit in august 2008(ultimul joc fiind Madden NFL 2009)
    -stiu ca XBOX-ul e media center mai bun si are hdd,dar noi pt c cumparam o consola?ca sa punem filme,muzica si poze p ea?

    Opinia mea tot ramane sa folosesti 360-ul pt asta,pt ca daca ai un Xbox 360sau un PS3 ,la ce-ti mai tre' PS2?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts