@rodarkone cred ca ai cea mai frumoasa camera e pe acest forumsi vreau sa te felicit pentru colectie si rabdarea de care ai dat dovada pentru a colectiona atatea jocuri
, this is real passion
@rodarkone cred ca ai cea mai frumoasa camera e pe acest forumsi vreau sa te felicit pentru colectie si rabdarea de care ai dat dovada pentru a colectiona atatea jocuri
, this is real passion
@rodarkone colectia ta de jocuri si console este SENZATIONALA. M-am uitat si la film am ramas mut... Jos palaria
ar trebuii sa iti daruiasca cei de la pro tv o palarie :d pentru asa colectie impresionanta , poate cu ocazia asta va mai scadea pirateria in romania...
ba nu..o sa zica toti:"huuo ..disperatu'! da toti banii pe jocuri, mai bine mi-i da mie!!!"
asa imi spun mie toti..ca mai bine le-as da lor banii decat sa ii dau pe jocuri si af-uri![]()
eeeh nu o sa se mai poata..imposibil sa se scoata toate posibilitatile doar ca pocneste careva din degete..la noi e treaba de 10 ani minim. poate o schimbare de generatie.
daca as veni la rodarkone acasa sigur nu as mai pleca din camera aia pentru muulltaa vreme![]()
un olivetti daVinci
---------- Post added 17-12-2009 at 08:08 PM ----------
nu e nici un PALM
Olivetti DaVinci
type Handheld computer
country
year
os Palm
cpu
speed 16,5 MHz
ram 2 MB
rom