Colectia Castlevania. Nu este asa cum doream eu. Inca lipsesc destule titluri. Ce sa-i faci, mai sunt si fan Mario, Resident Evil, Zelda, Metroid, Donkey Kong. Cer si astea dreptul lor. Nici nu ma grabesc cu restul, inca mai am de jucat/rejucat ce detin pana in prezent.
Voi reveni si cu celelalte serii din mica mea colectie.
Edit: astept cu mare interes Castlevania: Lords of Shadow (Xbox 360, asta il detin)
![]()
![]()
![]()
Mica mea colectie PS3 ( 2 ani jumate de la cumparare ) ...
* Mai era o poza dar .. nah ...
** Imi pare rau de calitatea pozelor ... imi tremura mana![]()
Intră două r�nduri de c�te 6 atașamente la fiecare post, după ce faci upload la prima serie, se mai pot uploada �ncă 6![]()
Tot respectul Rachyyy... super colectie, stiu ca ai mult mai multe legat de toate consolele.
La capitolul GameBoy sunt in urma tare, dar "compensez" cu Game Gear-urile
P.S. Am uitat sa precizez ca cele in cutii nu le-am mai scos pentru a le poza
---------- Post added 17-04-2010 at 04:27 PM ----------
Am stat aproape 2 ore sa le aranjez pentru a le putea face poze. Pentru restul nu-mi ajung 2 zile![]()
Cand eram mai mic am jucat multe jocuri pe NES dar nu atatea.
Buna colectie dar vrem si restul, la cate lucruri ai cumparat ar trebui sa ai cel putin o camera plina.
RACHyyy - spor la colectionat, asa am inceput si eu prin 1992 pana in 1999. Bine, le si jucam pe toate si nu ma mai induram sa le vand. Problemele erau la vremea respectiva preturile si modalitatile de procurare. Dar ma descurcam, greu, dar mergea. Ce observ, colectionezi dintr-un joc si toate regiunile? (observ mai multe exemplare din fiecare la unele jocuri).
Bookmarks