putin din mica mea colectie:azi cele de ps3 si nici alea chiar toate.. ar mai fi cateva![]()
O parte din colecția mea (cu tot cu dubluri) de game related t-shirts (hoody-ul e bonus hhhhh):
...le-am pozat doar din față. Mi-a fost lene să le �ntorc :spermatozoid: - mărimi: M,L.
Păi sunt mai multe opțiuni (toate bune):
...și �ncet, �ncet se adună.
- Cumperi ediții limitate/de colecție/speciale/etc.
- Cumperi la ofertă specială (joc + tricou) - eu am luat așa de pe shopto și zavvi
- Sau pur si simplu cumperi doar tricoul. Sunt nenumărate site-uri. Acuma sincer să fiu eu n-am un site anume de pe care cumpăr, sunt mai multe. Un simplu search pe google și ai de unde alege.
- De la prieteni
- Convenții/concursuri/tombole/etc.
Am văzut recent �n Diverta tricouri WoW și Assasin's Creed, dar prețurile erau foarte exagerate, �n jur de 150 ron.
Saaaaaau J!NX : Clothing Inspired by Video Games & Geek Culture , nu stiu insa daca trimit in Romania![]()
Trimit - dar au niște prețuri...da-i pace. Eu hainele le port, nu le țin la colecție și mă cam zg�rcesc să dau ~ 150 de lei pe un tricou![]()
![]()
Max 90 de lei.
Mica mea colectie. Asta asa, ca bilant pe 2010, ca mai are pana sa devina o colectie serioasa.![]()
Are dreptate.
Ai votat ca ai peste 200, poll-ul se numeste " Cate jocuri originale ai in colectie ? " iar thread-ul asta " Coltul colectionarilor !!! ", nu vad ce legatura are daca mai ai sa nu consolele.
Tot nu iese +200 de jocuri.
Nici nu vrea sa ma gandesc ce e in bucatarie si baie cu asa de multe jocuri....
Bookmarks