OK OK hai ca v-am notat.. in caz de criza financiara stiu la cine sa apelez![]()
Roger - Skyrim am gasit - (mi-am amintit ca am vazut la shop) - dar dispar astea intr'un ritm alarmant![]()
Ehh ... let's be happy and fill the room with crap![]()
Aici l-am gasit cam la 100 - 110 lire - trebuie sa vad insa daca e PS3 sau X360 - m-am decis sa cumpar toate collectors urile pe PS3 si doar exclusivitatile pe 360.
Un update nu strica niciodata, lipsesc doar doua jocuri de PS3, LA Noire si Red Dead Redemption care sunt imprumutate.
Colectionari care isi vand jocurile, vad ca e un trend aici pe forum sa incepi o colectie, apoi sa te razgandesti si sa iti vinzi toate jocurile.
Sincer sa fiu ... nu pot sa va inteleg.
In afara de cateva persoane care colectioneaza cu daruire, restul sunteti "colectionari de carton".
Nu este nici pe departe vorba de ce spui tu. Nu m-am considerat colectionar niciodata. Am strans niste jocuri pentru ca mi-a placut sa fac asta si imi place sa fac asta in continuare. Acum insa a intervenit o schimbare in viata mea si nu am posibilitatea sa iau jocurile cu mine. Le-am vandut si acum o sa incep probabil sa colectionez alte jocuri.
Pentru cei care si-au furat-o de la Gameshop cu editia de colectie a Mass Effect 3. Tocmai a reaparut pe stoc la zavvi si ai si un DLC bonus.
Mass Effect 3: N7 Collector's Edition (Pre-Order Bonus DLC) PS3 | Zavvi.com
cel mai negru cosmar al meu a devenit realitate...s-a anulat comanda de ME3 CE...
---------- Post added 01-03-2012 at 03:53 PM ----------
Si ca sa fie in topicul zilei... ofer la schimb "viitoarea" editie de colectie Mass Effect 3 CE pt PS3 contra "viitoarei" editii de colectie a aceluiasi joc pt XBOX360......
Bookmarks