Plătești un abonament lunar și primești acasă o cutie cu tot felul de geek related items. În Romania nu ai nici o șansă, oferta este valabilă doar pentru țările listate în meniu.
Plătești un abonament lunar și primești acasă o cutie cu tot felul de geek related items. În Romania nu ai nici o șansă, oferta este valabilă doar pentru țările listate în meniu.
am vazut si eu mai demult. era ok daca iti puteai face abonament si in Romania, dar asa, luna de luna...
Update coltul consolelor.
Deja incep sa ma lovesc de o problema destul de neplacuta. Nu mai am spatiu!! Am inceput sa imi "ascund" editiile de colectie prin dulap....ceea ce pana acum mi se parea inacceptabil....
Nu le arunca, e mare pacat. Eu le mai bag una in alta si le duc la boxa, dar fara cutie nu au niciun farmec.
Si eu cand ziceam ca singura solutie e upgrade la casa voi .. batman batman![]()
Nu aruncati cutiile la jocuri, cele la console sunt destul de useless pentru ca oricum calitatea din ziua de azi nu se compara cu calitatea din trecut, un produs mainstreem ca Wii u - cu aproape 90 mil console vandute nu va avea o valoare similara cau wii U probabil (care nu cred ca sare de 15 mil de bucati in lifespan).
Vrei sa faci full-set ?
Poate te ajuta site-ul asta pentru a tine evidenta -> RetroCollect Video Game Database
Sunt 911 jocuri de GBA - in Europa (unele lansate exlusiv doar in anumite regiuni gen Germania, Franta, italia sau Spania)
mersi pt link . o sa ma uit peste el . din pacate mu am nimic metroid , zelda . mario am vazut ca am cateva si castlevania doar circle of the moon .
poate o sa apara ceva in aria LICITATII !
Mica mea colectie, ce a ramas din 70 de jocuri. Am pastrat doar ce mi-a placut cel mai mult. The crown jewel ramane colectia Souls!
O parte din colectia mea PS3 - sper ca intr-o zi sa pot afirma ca detin un set full de jocuri (PAL)
PS: si un XLS atasat (arhivat rar) cu colectia completa![]()
Colectia mea de jocuri si console.
- PS4 1TB
- PS3 Slim 320GB
- PS3 Fat de 500GB care sta in cutie (merge perfect).
- PSV OLED
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
By Uziwood in forum Offtopic
By octav in forum Health, Food & Sports
By rageone in forum Console Retro & Arcade
Bookmarks