.. e simplu sa urci pozele, insa procesul se face pe telefon
![]()
Ideea este ca e un fel de Instagram pentru colectionari![]()
^ Fac si eu acum un cont darkie, folosesc la sign in codul tau WYHK4, corect?
le: done![]()
da - cine foloseste codul pentru subscribe primeste automat 1 an de premium
dupa ce aduceti - 5 prieteni, primiti lifetime premium... e foarte bun sistemul piramidal de reclama
pentru a face critical mass
![]()
Mda, pentru cine are iPhone. I give up...
// Good oneE bun, dar camera lasa de dorit, de altfel fiind singurul motiv pentru care l-am schimbat. Pacat, chiar imi place full stock.
Din pacate se pare ca daca nu va logati din aplicatia pentru iOS nu sunt luate in considerare friend code-urile (e cam ciudat) ... insa e okpoate vor lansa si versiunea de android si atunci totul va deveni mult mai usor
![]()
Intre timp -> https://box.es/rodarkone am adaugat si consolegames la webpagetrebuie sa fac rost de banner
![]()
Dap - e cam dubios de ce vrea neaparat sa se activeze doar din iOS si nu merge de pe PC![]()
Am bagat si eu codul. Se poate face si dupa ce creati contul in Profile/Setari/Invite Code.
dap - din pacate codul este "validat" doar cand te loghezi cu aplicatia mobila ... si momentan aceasta este exclusiv disponibila pe iOS
Ilie, cum tot cumperi tu toate nebuniile posibile si imposibile, pune si tu o camera foto pe lista ca sa vedem si noi calumea ce ai acolo![]()
update - iulie 2016 (rezoluție mai mare aici)
cam așa arată după ce am renunțat la o parte din ele, am achiziționat câteva noi și le-am rearanjat puțin.
fain..pozele sunt de la tine de-acasa sau de la camin? amuzant cum se vede caramida primita de la Flanco-Killzone![]()
acasă sunt făcute, doar nu eram nebun să-mi mut colecția acolo.
Killzone tocmai a fost dat la schimb.
Bookmarks