OMG...can't wait!Am facut ieri precomanda la GameShop.
Il mai ia cineva?![]()
first review
Fallout New Vegas: Review
---------- Post added 17-10-2010 at 11:22 PM ----------
mda, e fabricat, nu il luati in considerare![]()
Fallout: New Vegas Xbox 360 Review - Page 1 | Eurogamer.net
---------- Post added 19-10-2010 at 02:45 PM ----------
Fallout: New Vegas UK Review - Xbox 360 Review at IGN
PlayStation LifeStyle � Fallout: New Vegas Patch Incoming
Several serious bugs such as corrupt saves have been reported by players. Bethesda’s head of US PR Pete Hines stated the following: “We are currently working on releasing patches/updates as quickly as possible for Fallout: New Vegas, for all platforms.”
Fallout: New Vegas Review for PlayStation 3 - GameSpot
Major technical problems blemish this enjoyable and sophisticated adventure through the western wastes.
Imi pare rau sa spun dar exact in acest segment asi fi vrut ca Obsidian sa nu-si lase amprenta. E stiut ca majoritatea jocurilor scoase de ei sint trase inapoi de diferite bug-uri. Cred ca voi incerca varianta de PC, din ce am vazut are 8.5, cica nu are asa multe bug-uri ca cea de console si e si mai ieftina.
....măăăăăăăăăăă! Ce-i cu jocul ăsta!TOȚI cu care am vb. via XBL se pl�ng de el (și nu doar de cu 360 c-am văzut/citit discuții și de pe IRC/efnet - PC/PS3).
Zeci și zeci de bug-uri și din c�te am �nțeles țin de motorul grafic(hai că �n primul a fost cum a fost...nici nu vreau să-mi amintesc de AI) dar ăsta e sub orice critică.
Mi-a zis un prieten că a rămas blocat �ntr-o...cameră după ce a făcut lockpick la ușă. C�nd vroia să iasă nu mai putea. Apoi altcineva mi-a zis că la seif (la orice seif) nu-i apare animația...se aude doar sunetul. Altcineva mi-a spus că a salvat și a dat de un bug și c�nd a vrut sa dea load nu mai avea nicio salvare...
Astea-s doar c�teva.
Păi pardon! Doamne și c�t l-am așteptat![]()
Da, asa e. E foarte prost optimizat jocul. L-am testat putin pe PC si are frame-drop-uri oribile. Nici inceputul nu e la fel de bun ca cel din Fallout 3. De bug-uri nu am dat in prima ora de joc, dar mai e destul timp. Sper sa scoata ceva patch-uri care sa il faca playable. Daca versiunea de PC e cea mai buna, atunci inseamna ca pe console e dezastru cu jocul asta.
Din pacate asta e o caracteristica a Obsidian. In general fac jocuri excelente (poveste, gameplay), dar o dau in bara cand vine vorba de grafica si optimizare. Asta e, poate nu-l lasa balta si lanseaza cateva patch-uri.
nu imi vine sa cred ca atatia se plang de acest joc. optimizare slaba, grafica cu probleme, sau bug-uri... eu pana acum nu am intalnit nimic de genul asta. joc de ieri, sunt deja in lumea fallout de 5 ore. totul merge perfect.
By PayneKiller in forum Console Club
Bookmarks