Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 15 FirstFirst ... 5 13 14 15
Results 281 to 290 of 290

Thread: Dead Space / Remake

1. #281 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Quote Originally Posted by GabiCutlac View Post
    Nu poți fenta sistemul cu backup la save-uri și in caz ca mori pe Imposible doar dai restore la ultimul save din cloud?
    Ba da, merge fentat ceea ce face impossible "a breeze".

Cand am jucat originalul din 2008 am fost f mandru de achievement, aveai doar 3 save-uri pt tot jocul si alegeai tu cand sa salvezi, ceea ce schimba situatia. Trebuia sa alegi daca salvezi la risc prima data pe la jumatatea jocului sau mai devreme. Nu mai vb ca nu aveai quick resume, deci daca inchideai consola aia era, te lua de la ultima salvare.

2. #282 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Am apucat sa-l joc si eu, un remake bun de recomandat! Grafica este buna, ceata si iluminarea super misto facute, atmosfera aia creepy este tot acolo, jocul arata super in HDR pe un OLED.
    Callisto Protocol are unele avantaje la grafica si locatii mai diversificate, in Dead Space m-a enervat putin si backtracking-ul dar totusi mi-a picat foarte bine sa-l pot rejuca la calitatea ce o ofera remake-ul.

3. #283 SP
    Acum daca s-ar gasi si la pretul decent de sub 170 de lei ar fi perfect.

4. #284 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    L-am luat de pe olx la 165 cu transport cu tot, daca cauți il mai găsești la preturi cat de cat okay. Callisto a fost 119 ron la Altex daca era comandat prin aplicatie. La 119 lei jocul face toti banii.

5. #285 SP
    Callisto are preturi ok de ceva timp. Pt un anumit motiv Dead Space remake apare pe olx la 200 de cateva luni, si f rar 160-170. Din principiu nu pot sa dau 200, pana mea e 240 la Altex.

6. #286 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    Este 360 de lei la altex https://altex.ro/dead-space-ps5/cpd/JOCPS5DEADSPACE/ Eu l-am cumparat cu 250 saptamana trecuta tot de la altex dar acum vad ca au majorat substantial pretul.E un remake facut ireposabil,atmosfera si ilumantul din joc sunt fenomenale.De grafica nici nu mai zic.Mai exista si factorul de rejucabilitate deoarece in new game plus deblochezi un secret ending.Sunt la al treilea run si efectiv si nu m-am plictisit deloc.Daca il joci e usor de observat cata atentie la detalii si atmosfera a primit acest joc.Nu regret deloc pretul platit pentru acest joc mai ales stiind ca am contribuit la recompensarea muncii celor din spatele acestui remake EXCEPTIONAL.

7. #287 SP
    Linkul tau imi arata 275 lei, nu 360. Oricum mult pentru un joc pe care eu l-am jucat cand a iesit pe generatia xbox360

8. #288 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    Linkul tau imi arata 275 lei, nu 360. Oricum mult pentru un joc pe care eu l-am jucat cand a iesit pe generatia xbox360
    Era 360 de lei in momentul in care am atasat linkul.Inseamna ca l-au "ieftinit"
    Jocul e refacut in totalitate,doar firul narativ si obiectivele din joc au ramas aceleasi.

9. #289 SP
    Gata, luat la pret corect de 150 de lei si am facut si platina. Asa cum am zis mai sus, mult mai simplu sa joci pe impossible decat jocul original.

Dar un remake reusit, chit ca mai usor.

10. #290 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Acum joc remake-ul ăsta. DS rămâne unu dintre cele mai bune jocuri. Ma bucur ca au făcut remake ca am putut s-o conving și pe soție să-l joace ca sa vadă ce a pierdut pe vremea cand nu era gamer. L-a terminat azi, e de aceeași părere cu mine.

M-a chinuit puțin si talentu':rdt_20240317_2152569104709320451630081.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 15 FirstFirst ... 5 13 14 15