Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 15 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 290

Thread: Dead Space / Remake

1. #81 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Trebuia sa te duci undeva in store si sa ii dai buy la costumul vechi. Nu stiu sigur ca nu am incercat.

2. #82 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Obsidian suit e preferatul meu. Arata extraordinar si cred ca e pentru "hostile enviroments".

3. #83 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Chiar atat de bun e Dead Space? mi-ati cam facut pofta Poate mi-l iau si eu luna viitoare

4. #84 SP
    Este fenomenal. Ia-l ca nu o sa regreti.

5. #85 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Geoker confirm, este superb, ia-l ca nu o sa regreti! Ma declar fan inrait al acestui joc. Deja sper la o continuare in viitorul apropiat!

Costumele se pot schimba oricand din Shop. Preferatul meu este cel de level 6, nu spun cum arata nu spun cum se numeste, doar ca il deblocati, la un moment dat! Este super marfa si arata cel mai bine dintre toate, parerea mea.

Momentan il joc a doua oara pe ultimul nivel de dificultate, dar este fff greu.

6. #86 SP
    Junkkie, vezi prima pagina ca e acolo confirmarea. Sunt la chapter 10. Maine sper sa il termin si sa fac review-ul pe care il asteptati cu totii.

7. #87 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Dead Space are multiplayer?

8. #88 SP
    Nu are. Single-player e de ajuns.

9. #89 SP
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Nu are. Single-player e de ajuns.

Chiar mai mult decat de ajuns!
    Este incredibil ce au reusit sa faca cu jocul asta. Mi-au trecut toate supararile pe EA.

10. #90 SP
    Junior Member turok2755's Avatar
    CODURI PENTRU DEAD SPACE (PS3)
    Mai multe coduri luati de aici Dead Space PS3 Cheats

11. #91 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Quote Originally Posted by turok2755 View Post
    CODURI PENTRU DEAD SPACE (PS3) Press Start to pause game play, then enter one of these codes
    PasswordWhat it doesSquare(3), Triangle, Square1,000 CreditsSquare(3), Triangle(2)2,000 CreditsSquare(3), Triangle, Square, Triangle5,000 CreditsSquare, Triangle(3), Square(2), Triangle10,000 CreditsSquare, Triangle(2), Square, TriangleRefill Stasis and Kinesis energyTriangle, Square(3), TriangleAdd 2 power nodesTriangle, Square, Triangle, Square(2), Triangle, Square(2), Triangle, Square(2), TriangleAdd 5 power nodes

MAI MULTE CODURI PENTRU DEAD SPACE (PS3) LUATI DE AICI Dead Space PS3 Cheats
    Nu cred ca intereseaza de pe cineva de pe aici codurile la acest joc

12. #92 SP
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    Nu cred ca intereseaza de pe cineva de pe aici codurile la acest joc
    Corect! E penibil sa pui cheaturi la jocul asta.

13. #93 SP
    Astazi il termin a doua oara,mai am 2 capitole sunt spre sfarsit. Il joc pe medium in round 2 si m-am axat pe colectionatul Power Nods-urilor pentru a-mi aduce toate armele la nivel maxim. ( Hooray trophies here I come!) In acelasi timp pe Impossible mode este super greu, nu stiu daca o sa am rabdarea sa trec prin el pana la sfarsit, desi ar fi un trophy in plus si asta

14. #94 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Junnkie deja are si in avatar o scena din Dead Space! Addicted!

15. #95 SP
    Sunt maniac @ Dead Space. Mi-am luat DualShock 3 special si in primul rand pt jocu' asta pt ca voiam sa "simt" cand dezmembrez monstruletii Vreau sa il termin 100% cu tot ce trebuie, trophies & s**t!

16. #96 SP
    Si eu il joc a doua oara. Cu update-urile la Rig si la arme e floare la ureche pe Hard.

17. #97 SP
    Member SiCK's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Corect! E penibil sa pui cheaturi la jocul asta.
    Am vazut pe aici oameni care spuneau ca n-au rezistat fara sa downloadeze un "anumit" costum.Ala e cheat clar.
    Quote Originally Posted by Junnkie
    Deja sper la o continuare in viitorul apropiat!
    Va fi un Dead Space 2.Numai sa nu ajunga ca seria Saw...e destul de bine stiut obiceiul EA de a arunca sequels anual.

18. #98 SP
    exista pe aici pe undeva un Dead Space Strategy Guide postat de cineva pt download? A fost sters...sau..? Ca nu-l mai gasesc, tot caut de vreo juma de ora pe tot forumul. Stiti ceva vreunul? thx!

19. #99 SP
    Member SiCK's Avatar
    Quote Originally Posted by Junnkie View Post
    exista pe aici pe undeva un Dead Space Strategy Guide postat de cineva pt download? A fost sters...sau..? Ca nu-l mai gasesc, tot caut de vreo juma de ora pe tot forumul. Stiti ceva vreunul? thx!
    Bine ca mi-ai amintit. Eu am uitat sa-l iau,dar aveam link-ul intr-un .txt.

RapidShare: Easy Filehosting

A fost postat de Donely.

Daca vrea cineva Official FarCry 2 Guide si Mass Effect,sa-mi spuna.

20. #100 SP
    aye!! thx a lot de cand il caut ca vreau sa il scot pe A4 de la servici! Multumesc frumos, m-ai salvat!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 15 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast