Trebuia sa te duci undeva in store si sa ii dai buy la costumul vechi. Nu stiu sigur ca nu am incercat.
Trebuia sa te duci undeva in store si sa ii dai buy la costumul vechi. Nu stiu sigur ca nu am incercat.
Obsidian suit e preferatul meu. Arata extraordinar si cred ca e pentru "hostile enviroments".
Chiar atat de bun e Dead Space? mi-ati cam facut poftaPoate mi-l iau si eu luna viitoare
![]()
Geoker confirm, este superb, ia-l ca nu o sa regreti! Ma declar fan inrait al acestui joc. Deja sper la o continuare in viitorul apropiat!![]()
Costumele se pot schimba oricand din Shop. Preferatul meu este cel de level 6, nu spun cum arata nu spun cum se numeste, doar ca il deblocati, la un moment dat!Este super marfa si arata cel mai bine dintre toate, parerea mea.
Momentan il joc a doua oara pe ultimul nivel de dificultate, dar este fff greu.
Junkkie, vezi prima pagina ca e acolo confirmarea. Sunt la chapter 10. Maine sper sa il termin si sa fac review-ul pe care il asteptati cu totii.
CODURI PENTRU DEAD SPACE (PS3)
Mai multe coduri luati de aici Dead Space PS3 Cheats
Astazi il termin a doua oara,mai am 2 capitole sunt spre sfarsit. Il joc pe medium in round 2 si m-am axat pe colectionatul Power Nods-urilor pentru a-mi aduce toate armele la nivel maxim. ( Hooray trophies here I come!) In acelasi timp pe Impossible mode este super greu, nu stiu daca o sa am rabdarea sa trec prin el pana la sfarsit, desi ar fi un trophy in plus si asta![]()
Sunt maniac @ Dead Space. Mi-am luat DualShock 3 special si in primul rand pt jocu' asta pt ca voiam sa "simt" cand dezmembrez monstruletiiVreau sa il termin 100% cu tot ce trebuie, trophies & s**t!
![]()
Si eu il joc a doua oara. Cu update-urile la Rig si la arme e floare la ureche pe Hard.
exista pe aici pe undeva un Dead Space Strategy Guide postat de cineva pt download? A fost sters...sau..? Ca nu-l mai gasesc, tot caut de vreo juma de ora pe tot forumul. Stiti ceva vreunul? thx!![]()
Bine ca mi-ai amintit.Eu am uitat sa-l iau,dar aveam link-ul intr-un .txt.
RapidShare: Easy Filehosting
A fost postat de Donely.
Daca vrea cineva Official FarCry 2 Guide si Mass Effect,sa-mi spuna.
aye!! thx a lot de cand il caut ca vreau sa il scot pe A4 de la servici! Multumesc frumos, m-ai salvat!
Bookmarks