Primele 10 minute din joc. au mai fost postate de o gramada de ori pana acum.
Imi cer scuze ca n-am postat restul de 5 parti cu un total de 60 de minute, am crezut ca nu vor chiar toti sa vada toate partile..
pe youtube exista tot gameplay-ul in HD.
dar astept jocul. mi-am bagat spoilere doar cu primele 30 de min de joc... ca nu am rezistat![]()
Rockstar Games and Sony Joint Statement on L.A. Noire | Rockstar GamesWe have received a very small number of customer support questions about PS3�s overheating or shutting down while playing L.A. Noire. At this time, Rockstar Games and Sony can confirm that neither L.A. Noire or firmware update 3.61 are causing the PS3 hardware to overheat. We are both committed to working hard to find solutions to this and any issues that may arise. If you are experiencing any issues with L.A. Noire or your PS3 hardware, please contact technical support using any of the means provided below:
Rockstar Support: www.rockstargames.com/support
Rockstar Support on Twitter: twitter.com/RockstarSupport
PlayStation 3 Support: us.playstation.com/support/
PlayStation 3 Support EU: www.eu.playstation.com
O comparatie grafica facuta ca la carte. Dupa cum ziceam si zilele trecute, diferentele sunt ca si inexistente.
[url]
sa inteleg ca ai doar xbox?
eu am si xbox si ps3 si nu cred ca diferentele sunt "inexistente".
pentru cineva care doreste sa stie care merita luat cred ca acele mici diferente + exclusivitatile pentru ps3 fac o mare diferenta.
daca doresti doar "sa te impaci" cu ideea ca sunt la fel pentru ca nu ai de ales ci esti nevoit sa cumperi varianta de xbox, atunci da, se poate spune ca nu sunt niste diferente care sa te faca sa te duci sa donezi sange sa strangi bani de ps3.![]()
Nu, am si Xbox si PS3 si sincer, nu vad diferente atat de mari. Cat de DLC-uri (de care nu poate fi vorba la o comparatie grafica) nu-mi fac probleme, ca sigur vor iesi si pentru Xbox (cum au iesit DLC-urile de la GTA 4 si pentru PS3)
Rockstar Games And Sony Joint Statement On L.A. Noire – PlayStation.Blog.Europe
"We have received a very small number of customer support questions about PS3s overheating or shutting down while playing L.A. Noire."
Voi ati avut aceste probleme la La noire ?
Mi-a ajuns azi dimineata.![]()
Dupa ce il incerci, asteptam cateva detalii in privinta fluentei gameplay-ului, desigur, daca esti dragut sa ni le oferi. Sunt destui oameni nemultumiti de faptul ca primesc freeze in anumite momente ale jocului, fiind vorba si de PS3 si de X360; fac referire aici la cei din usa, care au consolele si jocul ntsc. Poate varianta PAL nu are aceleasi probleme, poate chiar deloc.
In orice caz, pana ajung si ale noastre, asteptam un feedback.![]()
Jocul, ca orice joc de la RockStar, este Region Free, deci nu ar trebui sa fie o problema.
Nu ma refeream la vreo limitare pe regiuni sau probleme izolate/speciale. Ma refeream la plangerile din ultima perioada, inregistrate in special pe rockstar support, conform carora multe ps3-uri "ingheata" in majoritatea cazurilor, mai tarziu aparand si plangeri din partea detinatorilor de xbox360, care primesc aceleasi freeze-uri dupa un anumit timp de joc sau in anumite locuri de pe harta.
O sa scriu cateva impresii, nu stiu daca voi avea timp sa-l joc weekend-ul asta, pt ca Xbox-ul si proprietarul isi schimba "coltul consolistului".![]()
Se vorbea mai sus de diferente Xbox360 vs PS3. Ei, uitati-va la rezultate AICI
Filmuletul de la GT este compresat la greu si e normal ca nu se vede vreo diferenta.
Mie mi se pare o diferenta nesemnificativa. Exista jocuri pe care le'am jucat si pe X360,si pe PS3. Total insesizabila diferenta la grafica.
Poate nu am ochiu' suficient de format.![]()
E o chestie pentru obsedati (cum e si AA-ul). Eu personal, nu am dat niciodata 2 lei pentru AA. Jocul arata identic pe ambele console (chiar daca vreti sa credeti asta, chiar daca nu) si merita jucat pe oricare pentru ca este o experienta unica.
Da, dar din cauza asta pe Xbox nu se vede frate felinarul ala de la 2km distanta, iar pe PS3 il vezi clar. Mi se pare normal ca din cauza unui detaliu lipsa la 2km sa numesti o versiune mai buna si sa te dai si mare cu ea.
Fascinant, eu unul crede-ma ca sunt foarte interesat de ce ai tu pe acasa si jur ca imi pasa foarte mult. Chiar te rog sa mai insiri ce mai ai prin casa si sa ne minunam si noi astia care nu avem decat o consola de ce au altii mai "speciali" decat ei. Adevarul este ca si eu daca as avea Xbox l-as vinde si mi-as lua PS3 doar ca sa vad luciul de pe bordul masinii. Iti dai seama cat de praf sunt astia cu Xbox pentru ca se imbata cu apa rece cand sustin ca nu sunt diferente majore.eu am si xbox si ps3 si nu cred ca diferentele sunt "inexistente".
pentru cineva care doreste sa stie care merita luat cred ca acele mici diferente + exclusivitatile pentru ps3 fac o mare diferenta.
daca doresti doar "sa te impaci" cu ideea ca sunt la fel pentru ca nu ai de ales ci esti nevoit sa cumperi varianta de xbox, atunci da, se poate spune ca nu sunt niste diferente care sa te faca sa te duci sa donezi sange sa strangi bani de ps3.
Bookmarks