Mai poti cauta hidden cars si landmarks prin oras. Intr-adevar, este foarte liniar, dar este un joc foarte lung. Eu personal am terminat povestea principala (cu app 25 de street crimes) in ~23h, ceea ce spune foarte multe.
Intr-adevar, este o foarte mare discrepanta intre animatiile faciale (ce ciudat suna in romana) si restul animatiilor (corpul se misca destul de robotic), precum si grafica mult trecuta (desi nu deranjeaza cu absolut nimic). De exemplu, reflexiile real time pe toate masinile de pe strada sunt superbe.
Nu-mi place deloc "fizica" din acest joc, care pot spune chiar ca nu exista. Totul se comporta in animatii predesenate de producatori.
In schimb, coloana sonora si vocile personajelor sunt pur si simplu superbe iar jocul isi merita fiecare banut pentru originalitate.
Ca un minus destul de stresant, desi s-au chinuit enorm de mult la animatiile fetei, ochii sunt foarte prost realizati (ca glob ocular, ca de clipit, clipesc realist). Se vede ca nu reflecta nimic, ca nu se misca cum trebe. E destul de ciudat. E ca si cum toti actorii aveau ochi de sticla.
Bookmarks