Toti spun lucru asta, da nu arata si ei un gameplay video sa intelegem si noi de ce tot fas-u asta...
Toti spun lucru asta, da nu arata si ei un gameplay video sa intelegem si noi de ce tot fas-u asta...
intr-adevar, ceva...WOW. cel mai bun pana acum, la acest capitol, mi s-a parut Enslaved, dar este la ani lumina de ce ofera LA Noire... Speechless
Nu cred ca exista asa ceva nici macar in filmele de animatie 3D in momentul de fata.
Presimt un nou hit din partea lui R*,animatiile sunt nemaivazute intr-un joc pana acum,si daca si storyul va fi la inaltime,va iesi un joc f bun ca si RDR.![]()
As zice impresionant, iar tema jocului sugereaza ca ar avea multe de oferit. Abia astept![]()
yeeee... la sfarsitul filmului scrie lansare spring 2011... parca ziceau de vara 2011 pana acum
vesti bune.
Cred ca am vazut trailer-ul de 10 ori pana acum. Chiar daca pare foarte tare animatia faciala, nu stiu de ce, dar pare "falsa". parca e pus un film peste fata respectivului. Sper sa lucreze mai bine la "inchegarea" asta, sa nu se mai vada diferenta asta.
Foarte misto ce fac baietii aia acolo la ei in Australia. Sper si jocul final sa fie pe masura.
Woh , clar , pana cand apare jocul �mi iau și eu PS3 că nu mai rezistCum să trăiești fără jocul ăsta ...
Bookmarks