defapt prima oara te-am chemat afara dar ma gandeam ca poate te momesc mai bn cu naruto
se pare ca lenea e mai tare ca naruto![]()
defapt prima oara te-am chemat afara dar ma gandeam ca poate te momesc mai bn cu naruto
se pare ca lenea e mai tare ca naruto![]()
mai vii afara la anu poate
anyway gata cu post-urile inutile.putem face conversatii in alta parte![]()
Ma ce e aici conversatii vorbiti prin pm.
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 2 > 411 Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 2.html > Magazin jocuri Magazin jocuri
Citit.i dar daca va e lene .
Produs disponibil din :
22 septembrie 2010
Asta e a 3 sau a 2 oara cand va pun acest link
iar a venit domnul de increderecare a zis 3 saptamani la rand ca e sigur ca apare demo-ul
si pune diferite siteuri , gg man
Amazon.com: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2: Video Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/610QHUREaJL.@@AMEPARAM@@610QHUREaJL Si pe Amazon.com arata ca se lanseaza pe 19 octombrie. Pe cine oare sa credem? Amazon sau Magazinjocuri.ro? Al doilea clar, doar e sursa de incredere. Au ei pile la Namco-Bandai si stiu exact cand se lanseaza jocul.
Unii dintre voi chiar ma uimiti cu naivitatea voastra; ca sa nu fiu mai dur in aprecieri.![]()
Jocul o sa apara in 22 septembrie 2010. Acesta este data lansata de producator
Asta scrie la comentari si eu am incredere in acel site![]()
Citesc thread-ul asta de ceva timp ( habar n-am de ce, intotdeauna am considerat anime-urile o prostie) si singurul lucru pe care l-am aflat e ca media de varsta a fanilor Naruto e de 3 ani. Cum dracu' sa crezi ce scrie pe site-ul ala, cand pe pagina trecuta a fost postat un link cu data de lansare reala a jocului.
Sorry, dar foarte putin dintre userii care au postat pe thread-ul asta au o limita. Cred ca s-au umplut cateva pagini cu offtopic-uri, cu intrebari de genul "cand apare?" sau "a aparut demo-ul?". N-am nicio intentie sa-i jignesc pe cei care stau in banca lor si posteaza cand e cazul.
sincer dani, el are dreptate, destule posturi au fost offtopic de la joc/anime, si eu recunosc ca am facut offtopic pe aici, dar faza este ca si tu faci erik95 offtopic cand ne certi pe noi
o lista facuta de niste oameni care au urmarit toate stirile/trailere/poze/etc. si care au facut o lista cu ce personaje vor fi . cele cu * inseamna ca sunt confirmate, si celelalte sunt speculate
sursa: naruto official forum - P.S.: acolo la UNS2, sunt vreo 370 si ceva de pagini xD spunele si lor ca fac offtopic
Good CharactersBad Characters
- Naruto* (FoxCloak*,4Tail*)
- Sage Naruto* (6Tail)
- Sakura*
- Sai*
- Kakashi* (Sharingan*,MS)
- Yamato*
- Ino*
- Shikamaru*
- Choji*
- Asuma*
- Shino
- Kiba*
- Hinata* (Byakugan)
- Kurenai
- Neji* (Byakugan)
- Tenten*
- Rock Lee* (8Gates)
- Guy* (8Gates)
- Jiraiya* (Sage*)
- Tsunade* (Release Seal)
- Minato*
- Gaara*
- Temari
- Kankuro
- Chiyo* (10Puppets)
- Killer Bee* (8Tail Cloak)
daca va intrebati de ce apare Zetsu ca si confirmat -> Hiroshi a confirmat ca sunt toti cei din akatsuki
- Sasuke* (CS2*,Sharingan)
- Akatsuki Sasuke* (MS*)
- Suigetsu*
- Karin*
- Jugo* (CS2)
- Orochimaru* (True Form)
- Kabuto
- Kabutomaru
- Six Paths of Pain*
- Nagato
- Konan*
- Tobi (Madara)
- Deidara*
- Hiruko
- Sasori 3rd Kazekage* (True Puppet*)
- Itachi* (MS*)
- Kisame*
- Hidan* (Jashin*)
- Kakuzu* (4 Element Hearts*)
- Zetsu*
- Lars*
si niste poze dintr-o revista (presupun shonen jump)
In plus mai usor cu conversatiile de tip messenger ca nu suntem pe maidan, respecta si vei fi respectat. Sper ca nu ai luat-o in nume de rau, ti-am explicat doar cum sta treaba, in plus nu esti singurul.
Zetsu?! dar n-am vazut nimic din ce poate personajul ala... inseamna ca n-au mintit cand au zis ca jocul acopera partea de anime care urmeaza sa apara. tare xD
lol Daca vreti actiune, rugati-i pe cei de la Sony sa lase inapoi in PS Store serialul Queen's Blade lol
Neatza. Stiti cumva daca este vreun site oficial jocului Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2? Ca la primul a fost.
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 - Collector's Edition unveiled
In October of this year appears the second branch of the Flogger Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 in the trade. In addition to the regular standard version can draw the buyer in Europe on a Collectors Edition that is priced to beat with € 69.90 to book.
The exclusive Collector's Edition includes:
• The game: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2
• The soundtrack on a separate CD
• The incremental nature Minato (playable from the start)
• A limited edition Laser Cell Drawing from Naruto Artist: M. Kishimoto
• The game and the extra content are also in a special packaging
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2, according to recent report on 21 October in Japan published. Meanwhile, European traders in this country go from a September release from - an announcement should follow shortly.
By ReNeGaDe124 in forum Console Club
By catallyn in forum Sony PlayStation 3
By DJ_Andrei in forum Sony PlayStation 3
Bookmarks