Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 20 of 45 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast
Results 381 to 400 of 899

Thread: Naruto Ultimate Ninja Storm 2

1. #381 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Fratilor, terminati odata cu spam-ul . De cateva pagini, ati tot despicat firul in patru in legatura cu aparitia demo-ului ( unii ) . Apare, n-apare, jocul tot il cumparati. In fiecare dimineata cand intrati pe PSN si vedeti ca lipseste demo-ul de pe Store, incepeti sa plangeti ? A explicat si Renegade cat se poate de clar ca pe Ps Store EU update-urile se fac martea si pe Ps Store JP update-urile se fac joia. Decat sa fie un thread plin de posturi inutile, mai bine asteptam o stire si o comentam, in loc sa incepem discutii ce pot fi foarte bine duse pana-n panzele albe pe PM.

Keep on-topic, guys !

2. #382 SP
    Junior Member charliee's Avatar
    Imageshack - viploader1.jpg
    Imageshack - viploader2.jpg
    Puteti sa imi dati si un rep point
    Ca va tin la curent cu toate noutatile

3. #383 SP
    Junior Member Alejandro's Avatar
    Quote Originally Posted by charliee View Post
    Imageshack - viploader1.jpg
    Imageshack - viploader2.jpg
    Puteti sa imi dati si un rep point
    Ca va tin la curent cu toate noutatile

Ciudat, in anime Jiraiya se bate cu Konan, nu Sakura.

4. #384 SP
    Member GrimmjowNo6's Avatar
    daca apare vreun screen asta nu inseamna ca e din storyline.poate fi si dintr-un free battle.iar prima poza deja a fost postata daca nu ma insel

---------- Post added 28-07-2010 at 11:27 PM ----------

nu sunt noi,sunt postate de existenz pe pagina 17 ambele

5. #385 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Demo is out !

6. #386 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Foarte tare demo-ul!

7. #387 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Pff.. lucky dudes >.>

8. #388 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Tare demo-ul.
    Dar cam putine jutsu-uri.
    Mult mai interactiv decat primul.

9. #389 SP
    Member raizen62's Avatar
    charliee vezi ca le-a mai pus cineva inaintea ta pe forum

la demo am observat ca sunt mai multe combo-uri, chakra shuriken nu sunt multe shurikenuri mici albastre, ci unul mai mare (tare ideea) si poti sa faci si rasengan si odama rasengan , ceea ce in primul nu puteai face

10. #390 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Pai in primul nu cred ca stia Naruto sa faca Oodama Rasengan , a invatat mai tarziu.

11. #391 SP
    Demo-ul este destul de reusit, desi speram la mai mult. E bine ca acum poti face 2 jutsuri diferite intr-un singuri meci, plus ca acum gameplay-ul e mai fluid ca in titlul precedent ( in ultimele zile am butonat in special Storm 1 ). Cel mai proeminent aspect este absenta ougi-ului ( Special Move ), dar mai sunt probleme care trebuie reparate. De ex, viata adversarului ( Kakashi ) este dubla. Pe langa aceasta, Kakashi mai are si chakra nelimitata. Alt lucru nemultumitor este lipsa Awakening Mode. Desigur, din demo am tras concluzia ca am jucat unul din primele nivele, unde Awakening Mode poate fi " interzis " ( la fel ca si in Storm 1 ). Una din cele mai bune parti este ca acum apar si mini-clip-uri in timpul jocului, si nu doar o simpla lupta. Demo-ul este, asa cum am spus, destul de reusit, dar imi ridica mai multe semne de intrebare asupra produsului final. Defapt, nu ma indoiesc ca va fi un joc bun, insa ca si demo... lasa de dorit. Un singur caracter jucabil...e cam putin. Desi grafica a fost foarte buna, nimic de reprosat, ar fi fost o idee sa nu fii uscat imediat dupa ce iesi din apa ( vezi Kakashi ).

12. #392 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Chiar ca superb.Daca o sa fie tot Story mode-ul asa nu o sa dezamageasca absolut deloc.

13. #393 SP
    Oare a observat cineva ca lipseste ougi ( Special Move ) si Awakening Mode ?

14. #394 SP
    eu am observat ca lipseste ougi.dar poate mai e o speranta si poti alege daca sa joci cu ougi sau nu.cum a fost in shippuuden dp ps2 parca

15. #395 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Normal ca lipseste.Lupta este luata din Story mode.
    Tot ce o sa se intample in el o sa fie cu ajutorul cutscene-urilor. (speram)

16. #396 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Absenta ougilor este si inteleasa cum a spus si PwJBoy e din Story Mode + ca e demo, in varianta finala vor aparea no worries.

17. #397 SP
    Member FailedAngel's Avatar
    Am si eu o intrebare, n-am stat sa citesc toate paginile. Demo-ul poate fi luat doar de pe PSN JPN, sau si US & UK?

18. #398 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Doar PSN JP.

19. #399 SP
    in mod sigur vor aparea video-uri de la cei care testeaza jocul si vom afla sigur pana apare daca au scos atacurile speciale de tot sau nu

20. #400 SP
    ktu
    Junior Member ktu's Avatar
    A aparut si pe Xbox LIVE dar e doar pt. Japonia . Dovada -> Xbox LIVE Marketplace | ???????????2 . Si am si eu o intrebare.... Imi pot face un cont pe Xbox LIVE Japonia pt. a putea juca demo-ul ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 45 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast