Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 45 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast
Results 421 to 440 of 899

Thread: Naruto Ultimate Ninja Storm 2

1. #421 SP
    Member GrimmjowNo6's Avatar
    din cate vad eu la jumatatea barii de chakra o sa avem si ougi.iar in rest am impresia ca poza 3 trebuia sa fie poza 2 si invers pentru ca viata e cv mai mare in a3a poza cand se transforma iar dupa in a2a e transformat si are viata mai mica.si chiar daca nu e chestia aia rotunda albastra o sa observati ca la capatul barii de chakra este un fel de flacara albastra care arde

2. #422 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Erau slabe sanse sa nu fie.
    7 jocuri (PS2+PS3) a fost inclusa.De ce ar fi scos-o tocmai acum?

3. #423 SP
    poate din cauza multiplayerului.who knows?

4. #424 SP
    Junior Member Alejandro's Avatar
    Am 2 intrebari, 1 - Pana unde este story? Cand Naruto il invinge pe Pein sau continua?; 2 - Sorry ca trebuie sa fac spam, dar care este data oficiala a lansarii jocului pentru XBOX?

Multumesc.

5. #425 SP
    Junior Member charliee's Avatar
    Sfarsitul va fi naruto vs sasuke
    Si dupa ce il bate naruto pe sasuke o sa devina hokage

6. #426 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Si informatia asta ai scos-o din...... ?

7. #427 SP
    Junior Member charliee's Avatar
    Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 Covers Pain Arc, Has Hokage Naruto // Siliconera
    Pain, including his six paths, is playable in Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2. A representative from Namco Bandai also confirmed the Fourth Hokage and Team Hebi – Suigetsu, Karin, and Jugo for the game. Players will be able to unlock alternate costumes like Sasuke’s Akatsuki outfit and a Hokage costume for Naruto.
    Din chestia asta intelegem ca naruto o sa devina hokage
    Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 anuntat penrtru 28 septembrie | Playtech.ro

8. #428 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Quote Originally Posted by charliee View Post
    Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 Covers Pain Arc, Has Hokage Naruto // Siliconera
    Pain, including his six paths, is playable in Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2. A representative from Namco Bandai also confirmed the Fourth Hokage and Team Hebi – Suigetsu, Karin, and Jugo for the game. Players will be able to unlock alternate costumes like Sasuke’s Akatsuki outfit and a Hokage costume for Naruto.
    Din chestia asta intelegem ca naruto o sa devina hokage
    Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 anuntat penrtru 28 septembrie | Playtech.ro
    Si in Heroes 3 ( Psp ) ai un Student Naruto si un Student Sasuke, insa story-ul nu deviaza, asa cum iti doresti tu la Storm 2 .

9. #429 SP
    Member raizen62's Avatar
    siliconera si playtech - au informatii "sigure", plus ca ala nu e costumul de hokage a lui Naruto, este costumul care l-a folosit cand a venit sa se bata cu Pein, atunci dupa ce s-a facut Sage Mode.

RazvyLord are dreptate, si in Accel 3/Heroes 3 aveai cele 2 personaje cu costume de studenti. Erau imbracati asa intr-un Opening din Shippuden

10. #430 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar

Very short trailer

11. #431 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    0:07 - Susanoo in action

12. #432 SP
    pe site-ul asta nici macar titlul nu e scris corect
    by the way...video-ul asta nu cred ca a fost postat YouTube- ‪PS360HD2's Channel‬‎

13. #433 SP

0:57 - Susanoo .

14. #434 SP
    De-abia astept sa joc lupta dintre Itachi si Sasuke! E epic!

---------- Post added 07-08-2010 at 12:03 AM ----------

Ma intreb daca o sa-l avem pe Naruto atunci cand ii ia chakra de la Kyubi... arata prea tare!

15. #435 SP
    nu cred ca o sa il avem pentru ca anime-ul nu a ajuns la partea aia inca.dar ar fi tare decat sa se mai chinuie sa mai faca un storm 3 peste 2-3 ani.sa il lase pe asta ca are grafica buna,gameplay,multiplayer si tot ce ii mai trebuie si pe masura ce animeul avanseaza sa bage dlc-uri si sa continue story-line-ul ar fi interesant

16. #436 SP
    Nu prea cred ca vor baga dlc-uri. La Storm 1 mai erau multe personaje ce puteau fi adaugate, insa la dlc-urile disponibile... cateva caractere suport si cateva misiuni.

17. #437 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    A new scan from Shonen Jump magazine confirms the 8-Tail Jinchuuriki himself, Killer Bee, as a playable character in Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2! By the looks of a scan there is a boss battle that features Bee in his 8-Tails form taking on Sasuke.
    Attached Images Attached Images killer-bee.jpg

18. #438 SP
    Da ar putea sa bage dlc-uri, e chiar o idee buna... sa ajunga pana unde e manga astazi

---------- Post added 08-08-2010 at 12:51 AM ----------

@RazvyLord
    pai la primul nu prea aveau ce sa mai bage din punct de vedere al story line-ului... ala chiar se terminase

19. #439 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    A new scan from Shonen Jump magazine confirms the 8-Tail Jinchuuriki himself, Killer Bee, as a playable character in Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2! By the looks of a scan there is a boss battle that features Bee in his 8-Tails form taking on Sasuke.
    Holy **** !!! my dream has come true !!!

20. #440 SP
    Junior Member Alejandro's Avatar
    OMFG, deabia astept sa apara

Cred ca o sa fie foarte interesant partea aceasta cu killer bee si sasuke

Anyway, cred ca o sa imi placa cel mai mult partea cu Sasori.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 45 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast