Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 18 of 45 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast
Results 341 to 360 of 899

Thread: Naruto Ultimate Ninja Storm 2

1. #341 SP
    Member GrimmjowNo6's Avatar
    defapt prima oara te-am chemat afara dar ma gandeam ca poate te momesc mai bn cu naruto
    se pare ca lenea e mai tare ca naruto

2. #342 SP
    Member raizen62's Avatar
    daca imi imprumuti naruto 1 luna poate vin pe afara xD

3. #343 SP
    Member GrimmjowNo6's Avatar
    mai vii afara la anu poate
    anyway gata cu post-urile inutile.putem face conversatii in alta parte

4. #344 SP
    Junior Member charliee's Avatar
    Ma ce e aici conversatii vorbiti prin pm.
    Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 2 > 411 Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 2.html > Magazin jocuri Magazin jocuri
    Citit.i dar daca va e lene .
    Produs disponibil din :
    22 septembrie 2010
    Asta e a 3 sau a 2 oara cand va pun acest link

5. #345 SP
    Member raizen62's Avatar
    iar a venit domnul de incredere care a zis 3 saptamani la rand ca e sigur ca apare demo-ul si pune diferite siteuri , gg man

6. #346 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Amazon.com: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2: Video Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/610QHUREaJL.@@AMEPARAM@@610QHUREaJL Si pe Amazon.com arata ca se lanseaza pe 19 octombrie. Pe cine oare sa credem? Amazon sau Magazinjocuri.ro? Al doilea clar, doar e sursa de incredere. Au ei pile la Namco-Bandai si stiu exact cand se lanseaza jocul.

Unii dintre voi chiar ma uimiti cu naivitatea voastra; ca sa nu fiu mai dur in aprecieri.

7. #347 SP
    Junior Member charliee's Avatar
    Jocul o sa apara in 22 septembrie 2010. Acesta este data lansata de producator
    Asta scrie la comentari si eu am incredere in acel site

8. #348 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Citesc thread-ul asta de ceva timp ( habar n-am de ce, intotdeauna am considerat anime-urile o prostie) si singurul lucru pe care l-am aflat e ca media de varsta a fanilor Naruto e de 3 ani. Cum dracu' sa crezi ce scrie pe site-ul ala, cand pe pagina trecuta a fost postat un link cu data de lansare reala a jocului.

9. #349 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Eu cred ca ar trebuii banati niste useri, deja e insuportabil.

10. #350 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Citesc thread-ul asta de ceva timp ( habar n-am de ce, intotdeauna am considerat anime-urile o prostie) si singurul lucru pe care l-am aflat e ca media de varsta a fanilor Naruto e de 3 ani. Cum dracu' sa crezi ce scrie pe site-ul ala, cand pe pagina trecuta a fost postat un link cu data de lansare reala a jocului.
    HEY hey.....vezi ca poti jigni prin comentariul tau!

11. #351 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Sorry, dar foarte putin dintre userii care au postat pe thread-ul asta au o limita. Cred ca s-au umplut cateva pagini cu offtopic-uri, cu intrebari de genul "cand apare?" sau "a aparut demo-ul?". N-am nicio intentie sa-i jignesc pe cei care stau in banca lor si posteaza cand e cazul.

12. #352 SP
    Member raizen62's Avatar
    sincer dani, el are dreptate, destule posturi au fost offtopic de la joc/anime, si eu recunosc ca am facut offtopic pe aici, dar faza este ca si tu faci erik95 offtopic cand ne certi pe noi
    o lista facuta de niste oameni care au urmarit toate stirile/trailere/poze/etc. si care au facut o lista cu ce personaje vor fi . cele cu * inseamna ca sunt confirmate, si celelalte sunt speculate
    sursa: naruto official forum - P.S.: acolo la UNS2, sunt vreo 370 si ceva de pagini xD spunele si lor ca fac offtopic
    Good Characters
    1. Naruto* (FoxCloak*,4Tail*)
    2. Sage Naruto* (6Tail)
    3. Sakura*
    4. Sai*
    5. Kakashi* (Sharingan*,MS)
    6. Yamato*
    7. Ino*
    8. Shikamaru*
    9. Choji*
    10. Asuma*
    11. Shino
    12. Kiba*
    13. Hinata* (Byakugan)
    14. Kurenai
    15. Neji* (Byakugan)
    16. Tenten*
    17. Rock Lee* (8Gates)
    18. Guy* (8Gates)
    19. Jiraiya* (Sage*)
    20. Tsunade* (Release Seal)
    21. Minato*
    22. Gaara*
    23. Temari
    24. Kankuro
    25. Chiyo* (10Puppets)
    26. Killer Bee* (8Tail Cloak)
    Bad Characters
    1. Sasuke* (CS2*,Sharingan)
    2. Akatsuki Sasuke* (MS*)
    3. Suigetsu*
    4. Karin*
    5. Jugo* (CS2)
    6. Orochimaru* (True Form)
    7. Kabuto
    8. Kabutomaru
    9. Six Paths of Pain*
    10. Nagato
    11. Konan*
    12. Tobi (Madara)
    13. Deidara*
    14. Hiruko
    15. Sasori 3rd Kazekage* (True Puppet*)
    16. Itachi* (MS*)
    17. Kisame*
    18. Hidan* (Jashin*)
    19. Kakuzu* (4 Element Hearts*)
    20. Zetsu*
    21. Lars*
    daca va intrebati de ce apare Zetsu ca si confirmat -> Hiroshi a confirmat ca sunt toti cei din akatsuki

si niste poze dintr-o revista (presupun shonen jump )

13. #353 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Quote Originally Posted by dani_wow View Post
    nu stiu dc comentati aiurea daca nu iti place ce postam nu te mai uita si gata ce te bagi nu mai ai ce scrie?este un topic despre nuns 2 si se poate vorbi ori ce despre acest joc sau anime
    Te inseli prietene , nu e ok sa faci offtopic vreo 2-3 pagini de " a aparut demo-ul " , "de ce nu apare odata" si faze de genu .

14. #354 SP
    UberDude Honord's Avatar
    In plus mai usor cu conversatiile de tip messenger ca nu suntem pe maidan, respecta si vei fi respectat. Sper ca nu ai luat-o in nume de rau, ti-am explicat doar cum sta treaba, in plus nu esti singurul.

15. #355 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Zetsu?! dar n-am vazut nimic din ce poate personajul ala... inseamna ca n-au mintit cand au zis ca jocul acopera partea de anime care urmeaza sa apara. tare xD

16. #356 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    lol Daca vreti actiune, rugati-i pe cei de la Sony sa lase inapoi in PS Store serialul Queen's Blade lol

17. #357 SP
    Junior Member BitzaZaone's Avatar
    Neatza. Stiti cumva daca este vreun site oficial jocului Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2? Ca la primul a fost.

18. #358 SP
    Member raizen62's Avatar
    exista, dar este in japoneza

19. #359 SP
    Junior Member BitzaZaone's Avatar
    aham, ms

20. #360 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 - Collector's Edition unveiled

In October of this year appears the second branch of the Flogger Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 in the trade. In addition to the regular standard version can draw the buyer in Europe on a Collectors Edition that is priced to beat with € 69.90 to book.

The exclusive Collector's Edition includes:

• The game: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2
    • The soundtrack on a separate CD
    • The incremental nature Minato (playable from the start)
    • A limited edition Laser Cell Drawing from Naruto Artist: M. Kishimoto
    • The game and the extra content are also in a special packaging

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2, according to recent report on 21 October in Japan published. Meanwhile, European traders in this country go from a September release from - an announcement should follow shortly.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 45 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast