Incepe post-hunting-ul, nu cred ca intereseaza pe cineva ca X isi ia Normal Edition iar Y Collector's. Oricum ai toate caracterele din Collector's si in NE, doar ca Minato il ai de la inceput in CE. Ce naiba, ori suntem normali, ori nu mai suntem...
Incepe post-hunting-ul, nu cred ca intereseaza pe cineva ca X isi ia Normal Edition iar Y Collector's. Oricum ai toate caracterele din Collector's si in NE, doar ca Minato il ai de la inceput in CE. Ce naiba, ori suntem normali, ori nu mai suntem...
---------- Post added 06-10-2010 at 09:39 PM ----------
DECIIIIIII VESTIIIIIIIIII BUNEEEEEEEEEE
jocul este scoooooooooooooooooosssssssssssssssssssssssss
DOOOOOOOOOOOOOOOOOOVAAAAAAAAAAAAAAAAAAADDDDDDDDDDD DDAAAAAAAAAA
---------- Post added 06-10-2010 at 09:40 PM ----------
---------- Post added 06-10-2010 at 09:40 PM ----------
SIIIIIII
---------- Post added 06-10-2010 at 09:49 PM ----------
---------- Post added 06-10-2010 at 11:36 PM ----------
News
nu sunt noi
dar nau fost postate
---------- Post added 07-10-2010 at 06:51 AM ----------
Saiyan Island � Ultimate Ninja Storm 2 – Tobi vs Sasuke, Kakuzu
IMDA cu Placere
---------- Post added 07-10-2010 at 05:54 PM ----------
---------- Post added 07-10-2010 at 05:56 PM ----------
---------- Post added 07-10-2010 at 08:34 PM ----------
lol nici un rep point
inca putin si apare :-W
---------- Post added 08-10-2010 at 01:45 PM ----------
---------- Post added 08-10-2010 at 01:53 PM ----------
Cat de tare e partea cu Yondaime de la sfarsit (trailer)
a mai fost postat o data trailerul ala (de mine cu un post inainte)
---------- Post added 09-10-2010 at 12:41 AM ----------
Off ... de cand astept jocu asta ... . Nu m-am uitat la niciun gameplay video care a aparut zilele trecute . Vreau sa joc eu nu sa ma uit cum joaca altii .![]()
Au fost atatea Boss Battles, iar cea pe care o asteptam cel mai mult(cea cu Sasori) nu a aparut. Oricum mie mi se pare imposibil sa faci Boss-Fightul lui Deidara.
salut baieti,imi puteti da si mie detalii despre acest turneu?m-ar tenta sa particip desi nu stiu exact despre ce e vorba.ms anticipat
eu ma uit la inceput si la sfarsit putin, sa vad daca a fost postat, si daca nu il pun. Daca vreti sa vedeti cam ce ar contine story-ul, uitati-va ,daca nu , nu!
Ok, scrie pe ce platforma vrei sa te inscrii ( Ps3 sau Xbox ), si cand vrei sa iti cumperi jocul ( imediat dupa lansare, sfarsitul lui octombrie, inceputul-mijlocul lui noiembrie ). ID-urile le aflam pe Pm dupa ce anunt data la care incepe turneul.
Raizen, n-am sa mai fac greseala sa ma uit la spoilere inainte sa termin un joc niciodata in viata mea. Si acum regret ca stiam finalul la Gow 3 inainte sa-l termin... F*ck YT ( unul dintre cele mai mari centre de spoilere, dupa google ).
---------- Post added 10-10-2010 at 11:57 PM ----------
---------- Post added 11-10-2010 at 04:39 PM ----------
Bookmarks