Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 45 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 ... LastLast
Results 601 to 620 of 899

Thread: Naruto Ultimate Ninja Storm 2

1. #601 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Quote Originally Posted by PwJBoy View Post
    Quote 2 Daca asta consideri tu spoiler
    Da, asta consider spoiler, probleme ? N-am nimic impotriva sa vorbesti de joc liber la 3-4 luni dupa lansare, dar tu vii si scrii fara spoiler despre story chiar in ziua lansarii... Asta denota lipsa de respect fata de ceilalti forumisti.

PS: Eagle-eye a subliniat foarte bine ce aveam si eu de spus.

2. #602 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Specifica exact care parte e spoiler.
    In primul rand toti stim ce se intampla in anime.CHIAR daca nu ati cunoaste story-ul,nu am mentionat NIMIC.Am zis unde se termina un Chapter.OMG!SPOILER!!111!!11
    Sunt sigur ca atunci cand o sa va jucati o sa ziceti " O nuu...mi-a zis idiotu ala de PwJBoy ca aici se termina...mda...'tui spoileru"

3. #603 SP
    Daca vroiam sa aflu pareri despre joc, citeam un rewiew. Acum stiu exact la ce sa ma astept. Ma rog... Mai scrie cateva spoilere, ca sigur ai mai avansat in story .

4. #604 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Observ ca ocolesti intrebarea.Eu mi-am zis parerea despre joc.Daca la tine opinia se considera Spoiler iti recomand sa te informezi si sa aflii ce inseamna termenul.
    Am zis pana unde tine Chapter 1 aka sfarsitul luptei cu Deidera si Sasori.Am zis cine castiga sau altceva?Daca ati vazut anime-ul stiti ce o sa se intample.Daca nu,nu cunoasteti personajele asa ca e inutil.
    Tu observ ca vrei motiv de cearta.Sorry rich kid dar parintii mei nu-si permit sa-mi cumpere jocuri in fiecare luna.Afla insa ca ce-mi place cumpar,din respect pentru producatori,iar UNS2 o sa urmeze acelasi tratament.Observ de unde vine "ura" asta.

From Wikipedia :
    Spoiler is slang for any element of any summary or description of any piece of fiction that reveals any plot element which will give away the outcome of a dramatic episode within the work of fiction, or the conclusion of the entire work.

Ti-am zis eu sfarsitul (outcome)?

5. #605 SP
    In primul rand, nu mi-ai adresat nici o intrebare, dar totusi am sa-ti fac placerea sa-ti raspund la ce-ai scris. Hai, pot trece peste faptul ca mi-ai zis pana unde tine primul capitol ( n-aveam de unde sa stiu, nici in anime si nici in manga nu se specifica ). Pot trece si peste faptul ca ai zis de cut-scene-uri, in mare parte intuiam ca sunt bine realizate. Dar, de unde aveam sa stiu ca vocile sunt bune? Pana acum, in niciun joc cu Naruto n-am intalnit niste voci bune in engleza, dar ma rog... tu stiai asta, deci nu conteaza. Plus ca ceri o explicatie ( Vs Mode ), in momentul in care tu esti singurul de pe forum care are jocul si nici n-ai ajuns la un sfert, dar nu-i problema... asteapta un pic si primesti raspuns. Stii, e mult mai amuzant atunci cand descoperi singur ce si cum e jocul.

Apoi, ai venit cu jignirile. De ce e inutil sa cumperi jocul daca n-ai vazut anime-ul/nu esti fan inrait? De ce vrem toti cutscene-uri bine foarte detaliate, daca oricum pentru multi e inutil sa-l cumpere? Oare jocul incepe de la mijlocul anime-ului, incat daca nu stii personajele n-ai nicio sansa sa afli cu ce se mananca story-ul ? Mie jocul ( la story ) mi se pare o versiune mai scurta a anime-ului. Dar stai... pana la urma, stii ce se intampla din anime, nu? Deci nu mai avem nevoie de cutscene-uri.

Urmeaza jigniri pe care mi le-ai adresat personal. Sa-ti zic ceva, detest cearta. De unde pana unde caut motiv de cearta? Pentru ca te-am contrazis si i-am dat dreptate lui Renegade sustinand o parere, caut motiv de cearta? Esti paranoic. Imediat mi-ai spus " rich kid ", ca sa te citez. Sa te luminez... am Ps3-ul de pe la mijlocul lunii mai, anul curent. De la mijlocul lui mai pana la mijlocul lui octombrie, sunt 5 luni. In astea 5 luni, am strans 4 jocuri, aprox. un joc/luna. Deci, de unde si pana unde sunt bogat? Ba din contra, sunt din provincie, si nu din Ploiest/Craiova. Sunt din nordul Moldovei, dar ma rog... nu conteaza, nu? Apoi... Am zis eu ca n-ai cumparat jocul? Nu-mi pasa daca ai cumparat jocul din respect pentru producatori, dar sincer, la 14 ani, nu prea stii ce-i ala respect. Deci, de unde vine ura? Poate imi explici tu, ca eu nu pricep. In plus, stiu cei ala spoiler, nu trebuie sa-mi lipesti citate din Wikipedia.

Aveam ceva mai mari sperante de la tine, dar vad ca esti ca marea majoritate : cand te enervezi, iti pierzi rationamentul, si incepi cu jignirile ( bine ca suntem pe un forum cu reguli stricte, ca cine stie ce-mi mai spuneai ). Data viitoare, gandeste inainte sa dai Submit Reply.

PS: Eu zic sa incheiem cu off-topicul. In plus, n-ai nici o sansa de izbanda, incerci sa-mi demonstrezi ceva bizar.

6. #606 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Bun, hai sa o luam pe rand ca vad ca nu prea intelegi sau nu vrei sa intelegi:

Si nu prea inteleg ce spoiler am dat.Nu am zis absolut nimic de actiunea propriu zisa.
    Banuiesc ca majoritatea dintre cei care viziteaza acest thread deja au vazut animeul si, daca nu au probleme cu memoria, stiu exact care este povestea. Faptul ca deja cunoastem acest aspect ne face sa nu mai jucam jocul? Bineinteles ca nu. Il jucam pentru gameplay, atmosfera, grafica; acestea formand ceea ce se numeste experienta de joc. Iar tu cu acele informatii pe care le-ai scris poate ai stricat aceasta experienta, chiar daca cu foarte putin, pentru unii dintre noi. Poate eu nu vroiam sa stiu pana unde "duce" capitolul 1 sau poate nu vroiam sa stiu ca e plictisitor rau Ultimate Mode-ul, cum ai afirmat mai in urma. De asemenea, eu nu am zis ca ce ai scris tu acolo este neaparat un Spoiler, ci doar sa folosesti functia Spoiler de pe forum deoarece este posibil sa fie persoane care nu vor sa afle parerile altora pana nu termina si ei la randul lor jocul. Pentru unii de exemplu, poate sa fie spoiler nota data de catre un reviewer unui joc.

Sorry rich kid dar parintii mei nu-si permit sa-mi cumpere jocuri in fiecare luna.
    Sa inteleg ca atunci cand parintii tai nu-si vor mai permite sa-ti cumpere de mancare sau imbracaminte o sa incepi sa furi si aceste lucruri? Nu stiu cat de mult ar fi ei de acord cu asa ceva.

Observ de unde vine "ura" asta.
    Eu defapt cred ca nu observi deloc sau daca observi cu adevarat inseamna ca esti extrem de nesimtit. Ne deranjeaza, sau cel putin, pe mine ma deranjeaza aerul de superioritate pe care il afisezi fata de noi astia care asteptam ca fraierii sa ne vina jocul, postand astfel de mesaje cu o zi inainte de lansare oficiala a jocului:
    Puteti sa ma intrebati pe mine
    Daca tot faci ceea ce faci ca sa joci jocurile mai devreme macar ai bunul simt si tine-ti gura.

Cred ca am scris degeaba randurile de mai sus deoarece este foarte posibil sa nu pricepi esenta lor. Bine ca raman in arhiva posturile si, poate peste cativa ani, cand o sa te mai maturizezi, o sa le recitesti si sper, ca macar atunci, sa le intelegi.

7. #607 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    "Dar, de unde aveam sa stiu ca vocile sunt bune? Pana acum, in niciun joc cu Naruto n-am intalnit niste voci bune in engleza, dar ma rog... tu stiai asta, deci nu conteaza."

Asta era spoilerul care te-a revoltat?

Am cerut o explicatie pentru Vs Mode deoarece nu stiam daca informatia referitoare la ougis a fost reala sau nu si anume abilitatea de a alege.
    Este amuzant sa descoperi jocul insa eu unul cand vad ca cineva lauda (in general) imi sporeste dorinta de a juca.
    Apoi "De ce e inutil sa cumperi jocul daca n-ai vazut anime-ul/nu esti fan inrait?"
    Nu.Am zis ca spoilerul interpretat de tine este inutil pentru o persoana care nu cunoaste story-ul pentru ca ce am zis eu acolo (Deidera/Sasori) o sa i se para niste nume straine.
    Iar la partea cu cutscenes depinde de fiecare.Eu unul prefer sa revad momentele importante.Storm 1 mi s-a parut sec rau de tot fara ele.
    Pana aici nu vad nici o jignire.

Next
    "Urmeaza jigniri pe care mi le-ai adresat personal. Sa-ti zic ceva, detest cearta."
    Si eu detest cearta in egala masura insa,atunci cand mi se aduc niste acuzatii nefondate,nu ramane decat sa rezolvam situatia.Nu o considera cearta.Cel putin eu unul o vad ca o discutie putin mai arpinsa.
    Apoi vorbind de respect,stiu cu ce se mananca.Il acord persoanelor care merita,iar acelea sunt foarte putine.
    Apoi sustii ca sti ce este acela spoiler.Eu ti-am dat definitia lui,iar ce am spus mai sus nu se incadreaza in ea.

"Aveam ceva mai mari sperante de la tine, dar vad ca esti ca marea majoritate : cand te enervezi, iti pierzi rationamentul, si incepi cu jignirile ( bine ca suntem pe un forum cu reguli stricte, ca cine stie ce-mi mai spuneai ). Data viitoare, gandeste inainte sa dai Submit Reply.
    "

Aveai sperante de la mine?Asta e prima oara cand suntem implicati amandoi intr-o discutie.Ma bucur totusi.Rationamentul nu l-am pierdut,iar daca tu "Rich kid" consideri jignire,sa ramana asa.Te-am numit asa in contradictoriu cu ce s-a spus inainte.

Acum Renegade

-Pentru prima parte din quote
    Sa nu exageram acum.Iti spun acelasi lucru ca si lui RazvyLord.Acele elemente nu sunt spoilere.

-A doua parte
    Exageram iarasi?A mai fost dezbatut subiectul asta pe aici. !!!SPOILER!!!Tu nu ai downloadat nimic (si probabil inca o faci intr-o anumita masura) de pe internet nu? !!!SPOILER!!!

-A treia parte
    Superioritate?Nu.
    Inferioritate?Da.
    In caz ca nu ai inteles la ce ma refeream,sa ramana asa.

-A patra parte
    Poate unele persoane chiar doreau anumite informatii.
    Cine jigneste pe cine acum?Mai pe romaneste ma faci idiot.Asta e opinia ta si ti-o respect (ca deh tot vorbeam de el).
    Hmm...imi miroase a superioritate.

8. #608 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

9. #609 SP
    Member raizen62's Avatar

Al 4-lea hokage - cum sa il deblochezi (daca ai codul acela)

Aici sunt ultimate jutsus, asa ca daca nu vreti sa le vedeti nu dati click pe play !!!

Deschiderea pachetului Collector`s Edition

Niste meciuri online

Daca cineva vrea video-uri cu Story Mode sa imi dea PM ( spoiler )

10. #610 SP
    Member GrimmjowNo6's Avatar
    hmm...i figured it out....nu au bagat si caracterele din storm 1 pentru ca le-a fost lene sa animeze noi ougi-uri pentru ele de cand le-au facut mai scurte pe cele din 2 si fara tapping...pacat...poate unii dintre noi vroiam sa aiba placerea de a juca si cu alte personaje in afara de cele din shippuuden cum ar fi kimimaro sau alte caractere din sorm 1.dar sunt sigur ca s-au grabit sa il scoata si nu au mai stat si dupa celelalte caractere care nu aveau legatura cu shippuuden.chiar daca nu am jucat inca jocul sunt sigur ca se putea mult mai bine in ceea ce priveste numarul de caractere.

11. #611 SP
    Junior Member charliee's Avatar
    deci grimm kimimaro murise in storm sin in anime
    Si care e rostu s-a il mai puna

12. #612 SP
    Iti zic eu. Mi s-ar parea normal sa aiba caracterele din Storm 1, nu mai trebuie sa cumperi 2 jocuri si nici sa schimbi discurile incontinuu ( de ex. acum am facut o lupta in storm 2 si-mi vine cheful de una in storm 1 ). In plus, mareau considerabil nr. de caractere, iar in Ultimate Ninja 4 si 5 au fost caracterele din 3.

13. #613 SP
    Member raizen62's Avatar
    Quote Originally Posted by charliee View Post
    deci grimm kimimaro murise in storm sin in anime
    Si care e rostu s-a il mai puna
    si tu vrei sa zici ca daca a murit yondaime la inceputul anime-ului (scuze de spoil) , asta inseamna ca nu trebuiau sa il bage in uns2? ar fi fost tare sa fie si cei din Naruto (nu shippuden). A ajuns la cineva jocul? sunt curios cum e sistemul online

14. #614 SP
    nu avea cum sa ajunga la nimeni pana acum.dureaza vreo 6 zile shipping-ul daca vine din uk.iar daca vine din alta parte poate mai mult

15. #615 SP
    Member raizen62's Avatar
    pai in norvergia l-au bagat la vanzare de pe 10

16. #616 SP
    da la mn a ajuns de sambata
    si sunt foarte multumit de el
    sistemul online este foarte bun
    Eu sunt la gradul Genin deci sunt mare
    deabia astept concursul sa vedeti ce va mananc MUHAHAHAHAHAHAH
    Jocul il am decat pe ps3 asa ca stergetima pe xbox
    ca la xbox am facut update la noul dashboard si trebui sa stept pana noiembrie ca sa pot juca online

17. #617 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    deci ai consola modata

18. #618 SP
    ambele probabil din cate stiu eu in weekend nu livreaza nimeni nimic...

---------- Post added 18-10-2010 at 09:17 AM ----------

Quote Originally Posted by raizen62 View Post
    pai in norvergia l-au bagat la vanzare de pe 10
    l-am bagat la vanzare pe 10 dar cei care l-au luat imediat cum a aparut stateau in norvegia deci dura foarte putin shipping-ul.asa daca aparea in romania pe 15 spre exemplu iti dai seama ca pe 17 maxim il avea cineva.you get what i'm saying?

19. #619 SP
    da

---------- Post added 18-10-2010 at 08:52 AM ----------

Grimm in mol a aparut daca esti din bucuresti dute in liberty si gasesti ca deacolo lam luat sambata
    Sau tie lene ?

20. #620 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    in ce mall l.ai vazut tu??

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 45 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 ... LastLast