Mi se pare jalnica dublarea la fel ca la toate jocurile Naruto , si mai ales cuvintele Naruto si Shippuuden cum zice tipul de la GT , cand aud cum le pronunta in engleza inchid tot ce tine de review ... este chiar asa greu sa le pronunte ...
Mi se pare jalnica dublarea la fel ca la toate jocurile Naruto , si mai ales cuvintele Naruto si Shippuuden cum zice tipul de la GT , cand aud cum le pronunta in engleza inchid tot ce tine de review ... este chiar asa greu sa le pronunte ...
Ce se mai aude cu campionatul ala? cati se baga pana la urma?
Curand fac si eu rost de joc...
Am devenit mizukage !!!!!!!!!!!!!
Mai am putin sa imi implinesc visul si anume sa devin HOkage
charliee te rog sa termini cu tot spamatul asta, nu ne intereseaza la ce nivel ai ajuns sau ce ai facut, ti s-a mai zis de zeci de ori, daca nu termini ma simt nevoit sa anunt un moderator ca stresezi lumea cu post-huntingul tau. asa ca, ori te potolesti, ori vei fi potolit.
posteaza stiri, impresii despre joc, intrebari sau orice altceva ATAT TIMP cat nu ti se zice sa incetezi. cand ti se zice sa incetezi, e clar ca deranjeaza pe cineva...
Pareri ? cred ca imi iau si eu iar xbox pana la Craciun si cred ca asta e primul joc care mi-l iau , am deja celelalte 2 jocuri facute de Ubisoft .
Mi se pare foarte reusit jocul, are tot ce n-avea primul. Desi e uneori stresant, are prea multa plimbare, dar merita cand stii ce lupte te asteapta
Partea de online e bine gandita, cu sistemul de puncte, rank, ninja cards, etc desi uneori are un lag insuportabil
Am si eu o intrebare pt cei care au terminat jocul: dupa ce il termini, te mai poti plimba? ca vreau sa las questurile alea gen sa gasesc perlele lui Tonton la sfarsit... adica dupa ce termin partea de story.
da poti eagle
si eagle ei na-m lag deloc depinde ce internet ai eu am de la fast link
router![]()
Da daca ai facut tu meciul inseamna ca e de la tn daca oponentu tau a facut inseamna ca de la el este internetul
si inca ceva nu juca cu cei care au rosu la internet joaca cu galben sau albastru![]()
pai facuse el, si il avea pe albastru... si in timpul meciului, din 2 in 2 secunde scria "connecting" si se bloca putin jocul
PE mine ma enerveaza unii.Deoarece cand au viata rosie(putina) ies si numai castiga nimeni
A si campionatul cand o sa fie>?
Bookmarks