ok ok... doar ca nu vreau sa-l ia altcineva pa' Pain, cu el stiu sa joc cel mai bine in multiplayer...
ok ok... doar ca nu vreau sa-l ia altcineva pa' Pain, cu el stiu sa joc cel mai bine in multiplayer...
How you wish...
ON: Cam cat timp dureaza sa deblochezi toate caracterele ( doar caracterele, nu toate misiunile, trofeele, etc. ).
offk si eu te cred ca nu oricine stie ce e mizukage dar sora mea se uita la naruto si stie sa citeasca si sa scrie
la 5 ani stiu greu de crezut
on:Sa nu se atinga nimeni de sasuke ca e al meu![]()
La campionat desigur
pai eu am atins 18 ore astazi si inca il mai am de deblocat pe tipu din tekken.... deci iti ia ceva vreme. dar le deblochezi pe parcursul story-ului... iar alte caractere le deblochezi cu un anumit numar de puncte (storm points) pe care le castigi facand misiuni, sau batai (chiar si in free battle sau online) cum ar fi minato sau killerbee.
1)Cum fac trofeul Clear Fragment?
2)Nu mi-a aparut trofeul The Unknowable Moment desi am vazut toate secretele .
3) La ninja cards in afara de cele la magazin se mai pot lua prin questuri si facand SP?
4) La trofeul [B]All Friends Here! fiecare prieten trbuie sa aiba toate inimile?
Inca nu va alegeti caracterele ( defapt, se aleg dupa ce public regulamentul ). Mai intai sa fie comfirmate prezentele, etc. Deci, nu va faceti planuri prea mari pentru ca nici o rezervare nu e valida ( momentan ).
Long time no see. Cui i-a mai ajuns jocul? Eu inca nu l-am cumparat, trebuie sa mai asptept 1 saptamana,cred >_<.
In legatura cu regulile, sunt de acord cu cele publicate de Razvy, o singura nelamurire, va fi cu suport sau fara?
eu as zice fara suport.
---------- Post added 03-11-2010 at 05:10 PM ----------
1) trebuie sa termini partea de story si questurile cu papusile alea si cu perlele lui tonton. abia atunci deblochezi Fragment, pe care trebuie sa-l termini.
2) aici nu stiu, poate mai ai de luat ceva, habar n-am.
3) da.
4) citisem ceva pe net la un moment dat si din cate imi aduc aminte era niste questuri care trebuiau facute...
dar cauta pe google trophy guide si gasesti![]()
si eu tot fara suport ma gandeam.asa o sa fie o lupta mai intensa si nu o sa ne ascundem in spatele suportului.besides,sometimes the support characters are annoying
E stupid sa iti alegi un singur caracter tot campionatul poate un caracter tot meciul.
eu am stat 3 ore sa il caut si degeaba, mai am doar un achievment pana la 1000\platina
nice... mie o sa-mi fie lene sa fac titlul ala unde zice sa joc de 30 de ori cu nu stiu cate personajelol
vezi ca nu-l vei gasi decat daca te-ai rugat la piatra aia sa-ti creasca luck-ul.
pai parca zicea razvy ca vine el cu un regulament... probabil ca i-a venit jocul si e adancit in el lol
Bookmarks