Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 38 of 46 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 ... LastLast
Results 741 to 760 of 913

Thread: Naruto Ultimate Ninja Storm 2

1. #741 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    ok ok... doar ca nu vreau sa-l ia altcineva pa' Pain, cu el stiu sa joc cel mai bine in multiplayer...

2. #742 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    How you wish...

ON: Cam cat timp dureaza sa deblochezi toate caracterele ( doar caracterele, nu toate misiunile, trofeele, etc. ).

3. #743 SP
    Junior Member charliee's Avatar
    offk si eu te cred ca nu oricine stie ce e mizukage dar sora mea se uita la naruto si stie sa citeasca si sa scrie
    la 5 ani stiu greu de crezut
    on:Sa nu se atinga nimeni de sasuke ca e al meu
    La campionat desigur

4. #744 SP
    pai eu am atins 18 ore astazi si inca il mai am de deblocat pe tipu din tekken.... deci iti ia ceva vreme. dar le deblochezi pe parcursul story-ului... iar alte caractere le deblochezi cu un anumit numar de puncte (storm points) pe care le castigi facand misiuni, sau batai (chiar si in free battle sau online) cum ar fi minato sau killerbee.

5. #745 SP
    Member reikkoo's Avatar
    1)Cum fac trofeul Clear Fragment?
    2)Nu mi-a aparut trofeul The Unknowable Moment desi am vazut toate secretele .
    3) La ninja cards in afara de cele la magazin se mai pot lua prin questuri si facand SP?
    4) La trofeul [B]All Friends Here! fiecare prieten trbuie sa aiba toate inimile?

6. #746 SP
    Member GrimmjowNo6's Avatar
    daca tot va "puneti" pe caractere de pe acum il rezerv si eu pe itachi

7. #747 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Inca nu va alegeti caracterele ( defapt, se aleg dupa ce public regulamentul ). Mai intai sa fie comfirmate prezentele, etc. Deci, nu va faceti planuri prea mari pentru ca nici o rezervare nu e valida ( momentan ).

8. #748 SP
    Member raizen62's Avatar
    Long time no see. Cui i-a mai ajuns jocul? Eu inca nu l-am cumparat, trebuie sa mai asptept 1 saptamana,cred >_<.

In legatura cu regulile, sunt de acord cu cele publicate de Razvy, o singura nelamurire, va fi cu suport sau fara?

9. #749 SP
    eu as zice fara suport.

---------- Post added 03-11-2010 at 05:10 PM ----------

Quote Originally Posted by reikkoo View Post
    1)Cum fac trofeul Clear Fragment?
    2)Nu mi-a aparut trofeul The Unknowable Moment desi am vazut toate secretele .
    3) La ninja cards in afara de cele la magazin se mai pot lua prin questuri si facand SP?
    4) La trofeul [B]All Friends Here! fiecare prieten trbuie sa aiba toate inimile?
    1) trebuie sa termini partea de story si questurile cu papusile alea si cu perlele lui tonton. abia atunci deblochezi Fragment, pe care trebuie sa-l termini.
    2) aici nu stiu, poate mai ai de luat ceva, habar n-am.
    3) da.
    4) citisem ceva pe net la un moment dat si din cate imi aduc aminte era niste questuri care trebuiau facute...

dar cauta pe google trophy guide si gasesti

10. #750 SP
    si eu tot fara suport ma gandeam.asa o sa fie o lupta mai intensa si nu o sa ne ascundem in spatele suportului.besides,sometimes the support characters are annoying

11. #751 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    E stupid sa iti alegi un singur caracter tot campionatul poate un caracter tot meciul.

12. #752 SP
    cel mai bun si amuzant review pe care l-am vazut la naruto

13. #753 SP
    Senior Member tray's Avatar
    are cineva platina la acest joc?

14. #754 SP
    nu inca, im on it

15. #755 SP
    ai gasit biletul de loterie?

16. #756 SP
    nu, dar nici n-am stat prea mult sa-l caut...

17. #757 SP
    eu am stat 3 ore sa il caut si degeaba, mai am doar un achievment pana la 1000\platina

18. #758 SP
    nice... mie o sa-mi fie lene sa fac titlul ala unde zice sa joc de 30 de ori cu nu stiu cate personaje lol

vezi ca nu-l vei gasi decat daca te-ai rugat la piatra aia sa-ti creasca luck-ul.

19. #759 SP
    asa deci ce facem cu turneul?

20. #760 SP
    pai parca zicea razvy ca vine el cu un regulament... probabil ca i-a venit jocul si e adancit in el lol

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 46 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 ... LastLast