Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 46 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast
Results 161 to 180 of 913

Thread: Naruto Ultimate Ninja Storm 2

1. #161 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Pai ar fi ciudat Naruto vs Naruto/ Kakashi vs Kakashi etc.., sa fim reprezentati de un personaj fiecare.

2. #162 SP
    Member GrimmjowNo6's Avatar
    nu a spus nimeni ca o sa isi aleaga toti acelasi personaj

3. #163 SP
    UberDude Honord's Avatar
    ok ok haideti sa nu incepem sa ne alegem de pe acum, fiindca spre exemplu eu nu am jucat UNS1 si nu am nici o idee care e treaba cu ei, ar fi necinstit T.T si repet nu cred ca sunt singurul.Mi-ar fi nasol sa zic ca mi-l aleg pe kakashi de pe acum si sa realizez ca nu este pe masura mea cum era in Narutimate Accel..soo..

4. #164 SP
    Member raizen62's Avatar
    mai intai sa apara jocul, sa vedem ce personaje sunt si dupa ne alegem personajul

Am aflat ca Kakuzu are 2 awakening mode dintr-un articol in japoneza tradus

5. #165 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Daca maine apare Demo, o sa-l rejoc de mai multe ori decat Splinter Cell Conviction ( 24 times ) xD
    LE: oh si presupun ca personajele pot fi aceleasi daca nu sunt de aceeasi categorie din campionat, gen Naruto in campionatul PS3 is Naruto campionat X360.

6. #166 SP
    Member raizen62's Avatar
    Sunt de acord cu tn

7. #167 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Exact cum s-a mai spus, sa asteptam sa vedem personajele . Adica acum pe Insane cu One-Tailed Naruto Uzumaki termin lupta cam intr-un minut jumatate, pe cand cu Itachi sau Kakashi in 3-4 minute. Ideea e ca e mai bine sa nu alegi personajul pe care il simpatizezi cel mai mult, ci pe cel care ti se potriveste cel mai bine. Sincer sa fiu, in Nuns 1 imi place mai mult de modul de joc al lui Sasuke, insa mi se potriveste mai bine Naruto sau Kimimaro ( First - One Tail, Second - Cursed Seal ). Ideal ar fi sa " separam " pe Naruto ( Standard, One-Tail si Sage-Mode ) de Four-Tailed Naruto Uzumaki, deoarece nu se mai aseamana deloc ( ma rog, poate doar la nume... ). Raizen62, e comfirmata stire cu " Lars is only for pre-order " ? A inceput sa ma bata gandul sa dau pre-order, asa, din senin .

8. #168 SP
    Member raizen62's Avatar
    Quote Originally Posted by RazvyLord View Post
    Raizen62, e comfirmata stire cu " Lars is only for pre-order " ? A inceput sa ma bata gandul sa dau pre-order, asa, din senin .
    da, peste tot unde am vazut , asa era. din pacate

bn ca ai dat tu reply, ca nu mai mergea edit-ul si am gasit alte news

Nu va fi loading screen in Story mode !!!!
    Poti alege Kyubii sau Sage Mode inainte de inceperea meciului sau poti sa te faci in timpul meciului!!

Un vanzator japonez care l-a insotit pe Hiroshi la interview, a confirmat urmatoare personaje
    1. Killer Bee (with swords and Hachibi mode)
    2. Karin
    3. Jugo
    4. Suigetsu
    5. Tobi
    6. Konan
    7. Kabutorochimaru
    8. The 6 paths of Pain (toate 6 formele vor fi combinate intr-un singur slot, si voi alegeti care dintre el il vreti )

de asemenea un screenshot de la E3 cu How to play . Aceleasi butoane ca anul trecut. Se pare ca nu vom putea face mai multe jutsuri, dar vom putea alege la unele dintre mai multe. ex:La Naruto sunt Rasengan,Odamma Rassengan , Rasenshuriken etc.

9. #169 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Killer-Bee si Tobi ....
    Dabea ii astept lol

10. #170 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    IN SFARSIT multiple justus.
    Asta mi-am dorit si sunt multumit acum.

11. #171 SP
    Member raizen62's Avatar
    da nu poti sa folosesti si rasengan si oodama rasengan in acelasi meci

12. #172 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Killer Bee, Tobi , Kabutoorochimaru toti Pain?!! nu cred ca poate sa devina mai awesome de atat!!!!111oneoneoneunununununu

13. #173 SP
    Quote Originally Posted by Honord View Post
    Killer Bee, Tobi , Kabutoorochimaru toti Pain?!! nu cred ca poate sa devina mai awesome de atat!!!!111oneoneoneunununununu
    Ba da, poate, si inca foarte mult. Cum ar fi sa-i bage pe Young Kakashi, Minato, Obito si Rin ( nu mai spun ca ar fi perfect sa urmeze exemplu de la Accel 4/5, unde personajele din Ultimate Ninja 3 apareau deasemenea ).

PS: Kabutoorochimaru se prescurteaza Kabutomaru .

14. #174 SP
    Member andreivladp's Avatar
    doream sa va intreb daca recomandati cuiva care nu e un fan al seriei, pare un fighter reusit ce-i drept; are doar un singur buton pt. atac si combo-uri ? nu e control scheme gen street fighter unde ai de ex. low kick, medium punch etc. ?

15. #175 SP
    Este doar un buton pentru combo-uri, insa sunt destul de numeroase. De ex., poti sa faci combo-uri folosind doar , poti sa faci combo-uri folosind + L sau + L2. Cel mai bine ar fi ( Imo ) sa astepti parerile despre joc pe forum, dupa ce se lanseaza .

16. #176 SP
    Junior Member charliee's Avatar
    Salut acesta e primul meu post. Jocul acesta este confirmat in japoneza pe data de 15 iulie 2010

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 Release Date - Xbox 360

17. #177 SP
    UberDude Honord's Avatar
    The release date has changed from Friday 17 December 2010 to Friday 27 August 2010.

Nu mai e prea mult

18. #178 SP
    Member raizen62's Avatar
    eu nu cred ca release date de la Europe e bun, ca Hiroshi in interviu a zis ca va fi lansat la sfarsitul lui septembrie

eu normal ca as vrea sa fie adevarat. ca e vacanta si am timp sa mai joc.

Isi ia cineva versiunea in japoneza ?

19. #179 SP
    UberDude Honord's Avatar
    probabil eu, nu putea sa introduca in joc un Japaneze/English option? >.>
    urasc vocile in engleza, sunt asa....spalacite T.T

20. #180 SP
    Member raizen62's Avatar
    si eu, decat ca varianta in engleza va avea voci in japoneza, da cea in japoneza va fi cu scris cu tot in japoneza

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 46 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast