Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 23

Thread: Hell is Us

1. #1 SP
    Senior Member dark18's Avatar

Hell is Us

Hell is Us is a third-person action-adventure game set in a semi-open world where the main character sets out to learn more about his past in a country ravaged by civil war. The almost total self-sufficiency of the country hides a dark secret: the recent appearance of supernatural creatures resembling ancient headstones and monuments in the region. The citizens call this phenomenon “the Calamity”. Armed with weapons specially forged to fight these monsters, the protagonist must learn how to defeat them and use his equipment wisely.

Developed in Unreal Engine 5, Hell is Us will be available in 2023 on PC, PlayStation®5 and Xbox Series X|S.
    Attached Images Attached Images hell-us_2025_03-06-25_008-1024x576.jpg

2. #2 SP
    Manager paul's Avatar

Hell is Us

PS5, XS, PC (Steam).
    2025.
    Attached Images Attached Images hell_is_us.jpg

3. #3 SP
    Junior Member SieNoK's Avatar
    Imi aduce aminte de Control, Alan Wake si The Medium.

Chiar sunt interesat de jocul asta, sa vedem...

4. #4 SP
    Manager paul's Avatar
    Extended gameplay:

5. #5 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Arata destul de interesant.

Partea de open world ma duce cu gandul la Elden Ring sau Zelda, iar combat-ul, din ce zic ei, este mai usor decat Souls games.

Overall pare un pachet interesant.

Singura chestie care nu-mi place (trecand peste faptul ca este in Alpha si se vede), este designe-u la inamicii aia albi.

6. #6 SP
    Manager paul's Avatar
    Lansare in 4 septembrie:

7. #7 SP
    Manager paul's Avatar
    Investigation gameplay:

8. #8 SP
    Hands-on previews:

9. #9 SP
    Manager paul's Avatar
    Ultra settings: 4090 24GB 4K la 30fps:
    So... 30 FPS on a 4090?

With Ultra settings, we prioritize visual fidelity over framerate. That said, the RTX 4090 will run Hell is Us at higher than 30 FPS in 4K Ultra—but it may not consistently reach 60 FPS. We’re simply being realistic in our communication to avoid overpromising. Our goal is to set clear expectations, not to limit what your system can achieve.
    Remember, you’re always free to tune the settings to find the balance that’s right for you. Ultra is just the upper ceiling.
    PC system requirements:
    Attached Images Attached Images 4ec594f36133e6625f2654cf965529c19518160a.png

10. #10 SP
    Manager paul's Avatar
    Diving into the Dungeons:

11. #11 SP
    Manager paul's Avatar
    Demo pe console din 12 august:
    Attached Images Attached Images gxmiwfaw0aask56.jpg

12. #12 SP
    Am jucat si pe PC si pe Steam Deck (cu detalii mai mici si 30fps) si e foarte interesant jocul, desi putin cam ciudat faptul ca nu prea esti ghidat, dar lumea nu este deschisa ci are niste mici drumuri care se blocheaza, daca nu sunt corecte.

13. #13 SP
    Member codpin's Avatar
    Cum ti s-a parut ca si gameplay? World building si traversal? Dupa ce ai terminat demo ai vrea sa joci mai departe sau e genul de joc care il iei daca pica la vreo reducere?

Pt mine e unul din jocurile asteptate de anul asta, dar mai mult ma intriga povestea decat gameplay. Astept demo pe console ca am ratat cel de pe PC.

14. #14 SP
    Sincer, nu am terminat demo. Mi-a placut si nu am vrut sa-mi stric placerea pentru cand voi pune mana pe jocul full.

Ca world building e interesant si se vrea a fi ceva realist, dar parca lipsesc functii de "parkour" pentru world traversal si sunt cam multe invisible walls.
    Nici nu mai stiu sincer detaliile astea, pentru ca am jucat demo in urma cu 2 sau 3 luni.

Stiu ca mi-a placut partea de combat si m-a atras sa explorez + ca arata bine overall.

15. #15 SP
    Demo disponibil de azi pe PC, PS5 si Xbox.

16. #16 SP
    Member Syni's Avatar

Hell is Us

L-am instalat și eu aseară pe PS5 Pro. In performance mode totul ok, in quality e ciudat, parcă ma lua durerea de cap și nici nu pot sa zic ca e ceva diferență de grafica. Arată binișor în general pe oled, dar e așa ceva ciudat la el, nu înțelegi nimic din poveste .
    Din lupte, nici aici nu prea înțelegi nimic, zice ceva de perfect parry dar nu prea nimerești fiindcă nu poti din mișcarea lor să poți anticipa cumva lovitura și doar în anumite momente când se fac ei cumva cu roșu. De vreo câteva ori am nimerit din nimereala ca să zic așa. La partea de auto heal, cică dacă îi lovești cumva sare ceva din ei și praful ăla din jurul lor poți cumva să îl folosești la heal. Ciudat rău și complicat ca un joc low budget. La fel și meniul de joc, foarte complicat Am rezistat vreo oră apoi l-am închis.
    Probabil mai încerc zilele astea să văd mai departe, oricum ca și feeling e ceva și ce te atrage, tot misterul ăla o combinație de elemente care parcă nu se potrivesc unul cu altul, tranșee ca în al -2 le-a război mondial cu tunuri printre, dar cică armele de foc nu merg pe inamici (atunci cine cu cine s-a luptat ?) etc.
    Deocamdată nu mă pot pronunța, oricum pare unul dintre cele mai ciudate jocuri încercate de mine.

Sent from my iPhone using Tapatalk

17. #17 SP
    L-am instalat pe Xbox si am jucat vreo 5 min doar - inca nu am ajuns la combat - dar e ceva ciudat cu camera - se misca prea rapid, are cumva acceleratie parca, foarte ciudat - nu era asa in demo-ul initial de pe PC.

Eu l-am lasat in Performance mode unde arata ok si se misca bine.

18. #18 SP
    Member Syni's Avatar
    Da, aceeași impresie parcă, în Performance mode zici ca se accelerează imaginea dar te obișnuiești rapid, iar în Quality zici ca merge cu frâna de mână trasă, se vede identic dar te ia cu amețeala efectiv

Sent from my iPhone using Tapatalk

19. #19 SP
    Member flaviud's Avatar
    In Performance mode e mai ok, dupa 10 min m-am obisnuit si a fost ok. Pare interesant, combatul e mai ciudatel, dar orice schimbare e binevenita, m-am saturat de aceeasi ciorba reincalzita. Cred totusi ca sunt zone destul de deschise, demoul se termina cand ajungi intr-o zona care pare open world.

20. #20 SP
    Member codpin's Avatar
    Am reusit si eu sa termin demo. Mi-a placut si m-a intrigat. Cateva mentiuni:

Am jucat pe performance si e okish dar a trebuit sa reduc sensibilitatea la stickuri sub un sfert. Era totul prea rapid altfel.

Mi-a lasat un vibe de Returnal (muzica si setting) combinat cu Elden Ring (dungeons, exploration, combat). Me gusta!

Pacat ca nu exista stealth. Zero. Nu ai backstab, nu te poti furisa pe langa inamici.

Parry e ciudat implementat. Practic nu e parry, e un fel de perfect block pana cand le scazi toata stamina si pot fi atacati cu o animatie prestabilita pentru extra damage. Mi-a iesit dar cred ca mai mult din greseala.

Partea cu health recovery e misto. E usor de executat daca te obisnuiesti. Mi-a adus aminte de Nioh, avea ceva asemanator pt ki recovery.

Mi-ar fi placut sa arate un pic mai mult despre cum functioneaza armele. Le poti upgrada doar folosindu-le sau sunt si iteme pt upgrade?

Legat de combat, ar mai fi de cizelat aici. Mi se pare greoi si block-ul cateodata pare sa aiba un delay. Adica desi apas pe block imi iau damage de la inamic si abia apoi ridica si el sabia.

Enemy variety: am asa un feeling ca nu prea o sa fie. Nici din prezentarile lor nu prea am vazut varietate mare si risca sa devina super plictisitor. Deja au acel gimmick cu inamicii uniti care sincer ma cam enerveaza.

Partea de dungeons si explorare sper sa fie ok. Adica sa merite sa explorezi fiecare coltisor si sa fie content cat mai unic, nu acelasi dungeon de 20 de ori (elden ring, ma uit la tine!).

Cred ca o sa-l iau la lansare. Dupa Expedition 33, am nevoie de un joc action cu ceva atmosfera si asta pare, cel putin pentru mine, sa "scratch that itch" pana apare Intergalactic de la ND.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast