M-am uitat și eu aseară puțin la prezentări și nu mi-a plăcut ce am văzut din păcate.
Sigur, grafic arată bine ca întotdeauna cu jocurile Ubi dar în rest aceleași mecanici de gameplay, nu au renunțat la cataratul ala penibil in cel mai înalt punc, o mecanică plictisitoare de acum 15 ani, partea de combat cu inamici ridicoli și cu un comportament de nici nu pot să îl explic. Sigur, au mai adus pe ici colo câte o questie să nu te ia somnul de exemplu cum le-au “colorat” degetul mare de la piciorul drept ca vezi doamne sa fii foarte atent sa te poți feri la timp sa nu îți tragă cumva un șut în oo (dacă le ai), ca in rest nu-i problemă dacă îți trag un glonț de la 2 metri. Dar măcar am ras, am ras de se zguduia scaunul sub mine. Rest in peace Ubi !
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Da, au multe chestii nasoale care au ramas neschimbate, inclusiv pe partea de AI si stealth. Pacat ca nu fac ceva in privinta asta. Cumva, cred ca Splinter Cell era mult mai ok pe partea asta.
Dar in rest, foarte multe de bine. Partea cu waypoints si sincronizare, se pare ca Ubi voia sa o scoata, dar a fost ceruta de fani si au hotarat sa-l lase, dar acum nu mai marcheaza automat pe harta tot ce este in zona respectiva, ci trebuie sa te uiti la ele daca esti interesat de asta, iar apoi sa le descoperi - mie mi se pare super ok, mai ales ca sunt genul care exploreaza foarte mult.
Pe partea de combat, la fel, mi se pare misto faza ca au stiluri complet diferite. La fel si la partea de world traversal.
Lumea aia pare senzationala, as usual.
Dar pare ca lip sync-u e facut pentru Japoneza, nu Engleza. Sau paote era ceva probleme cu build-u respectiv.
Eu stiu sigur ca-l voi juca in engleza.
Anywho, pacat ca lumea vede doar cele 2-3 chestii negative si nu apreciaza si multele lucruri pozitive, schimbate sau nu.
Pana si anotimpurile ma astept sa aduca super schimbare de gameplay si sa fie implementate, dupa aia, in mai multe jocuri.
Îmi place, n-am mai fost așa încântat de la Origins. Continuă vibe-ul de Tsushima , deci pentru mine nu are ce să fie rău.
Consider că nu au ce schimba, așa este seria asta. Mă bucur de perioadele respective, de atmosferă, explorare și mai puțin de gameplay sau poveste.
Ținta principală sunt copiii și adolescenții, dacă ne regăsim și noi ăștia mai bătrâni în jocurile lor cu atât mai bine.Așa văd eu jocurile de la Ubisoft, să fie jucabile pentru toată lumea.
De la Far Cry 3 niciunul n-a mai fost la fel, dar mereu când anunță un titlu nou sunt entuziasmat. Știu că va fi după aceeași nișă, nu au cum să se abată, dar tot mă bucur că apare, așa și cu seria assassin.
Nu înțeleg încăpățânarea asta a lor de a continua cu aceleași chestii vechi, plictisitoare, să nu vrei frate să te uiți și tu pe la alții ce mai fac, cum mai dreg să te facă pe tine jucătorul să rămâi atras de lume, nu să te apuce somnul și plictiseala după 10-15% din joc. Compasul ăla te ducea în blind către quest , am văzut ca acum au considerat ca nu e destul, s-au gândit ca mai bine mai adaugă o linie albă, groasă pe care să o urmezi.
Păcat de lumea asta imensă pe care în continuare știu cum să o facă, grafic arată bine, dar la partea de gameplay efectiv eu i-aș da afară pe toți și aș aduce urgent sânge proaspăt pentru ca se pare ca pur și simplu nu exista niciun progres real de la o ediție la alta. Dacă ar fi un studio cu 100-200 de angajați aș mai înțelege dar la ~20.000 cat am înțeles ca ar fi este inexplicabil
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Din ce stiu, compasu ala de sus il poti dezactiva cu usurinta, iar dunga aia alba pe jos apare doar daca apesi tu pe sageata stanga (parca) cand te plimbi.
Nu este nimic rau sa le implementeze, atata timp cat ai de ales daca le vrei sau nu activate.
NPC-ii par din era 2010.....in afara de dezmembrarile lor care arata binisor, animatiile, fetele lor sunt invechite rau. Poate de la urmatorul joc o sa schimbe engine-ul. O sa il joc cand va fi redus la pret, nu am mai jucat de la origins.
Ce bine arata Japonia aia feudala! La fiecare joc nou AC am o dorinta masochista de a-l incerca atunci cand vad grafica si designul lumii, si de fiecare data imi iau reality check cand vad cum se joaca si cum e scris. Astia daca i-ar lua pe scriitorii de la Baldur's Gate si pe designerii de combat de la From Software ar avea GOTY cu fiecare release. Cat de greu poate sa fie? Le fac oferta celor 20 de oameni de mai sus cu salarii triple si toate problemele companiei dispar.![]()
La cum se prezinta cred ca se va lungii. Ai zone cu lvl req. Asta inseamna, sper sa ma insel, ca vor introduce si un xp booster pentru cei ce vor dori doar povestea (fara a duce capre la pascut si alergat foi de hartie pe acoperisuri/grind). Ai si battle pass, deci jocul este facut sa tina zeci de ore. Sper sa ma tina in el si sa nu ma plictisesc pana sa-l termin. Mai mult hype am pt Black Flag Remake![]()
Unele lucruri imi plac, unele nu-mi plac nici mie.
Cu siguranta nu ma vad jucand cu Yasuke, daca am de ales.
Cat timp reusesc sa ma prinda cu lumea si povestea, dar mai ales cu explorarea, should be ok.
E pacat, totusi, asa cum zice si Espiritus, ca nu investesc si ei in altceva decat world building. Cei ca mine care joaca oricum si trec peste neajunsuri, nu cred ca sunt chiar asa multi.
Overall sunt excited si foarte curios de joc, dar si putin dezamagit de lipsa imbunatatirilor in anumite arii, dar mai ales, de lipsa dronei din joc. Devenise deja parte din spiritul Assassins Creed, iar faza din Mirage, cu cei care puteau sa traga in pasare si te obligau intai sa-i elimini, mi s-a parut chiar interesanta.
Foarte multe lucruri mentionate aici si omise de catre SkillUp si ACG si restu "greilor". Ciudat...
Bookmarks