Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 16 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 LastLast
Results 261 to 280 of 314

Thread: Assassin's Creed Shadows

1. #261 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    Acum se instaleaza pe PC si cred ca am sa-l incep direct cu audio in japoneza.Am inteles din anumite review'uri ca english audio nu prea e la locul lui si recomanda in japoneza,cica ar fi cringe in engleza

2. #262 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am jucat vreo 6-8h in engleza, apoi trecut pe Japoneza pentru vreo 50h, apoi revenit la engleza - pot spune ca ambele sunt foarte bine facute si nu mi s-a parut nimic deranjant in engleza (desigur, nici nu sunt asa usor deranjabil cu chestiile "cringe" sau "woke" sau tot ce deranjeaza pe toata lumea de pe internet in ultima vreme).
    Cu siguranta este un mare plus la imersiune sa-l joci pe Japoneza, cu mentiunea ca trebuie sa fi mult mai atent la subtitrare pentru orice detaliu (chiar si cand esti in open world si auzi pe cineva discutand pe marginea drumului care-ti poate da un hint despre ce cauti/spre ce directie sa o iei).

3. #263 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    Damn!
    Nu credeam ca voi afirma asta,dar combatul se simte mult mai satisfacator decat in Ghost of Tshushima.Pe segmentul asta they really naild it.
    Am jucat doar o ora si pot sa spun ca ma atrage.

4. #264 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Ce bine le zice:

5. #265 SP
    Clar le zice bine si am un mare respect pentru acest "fighting cowboy" ale carui walkthrough m-au ajutat sa termin Sekiro si alte jocuri asemanatoare.

Inca ma uit si ma minunez de cum se oftica lumea de succesul jocului si de cat de mult se bucura lumea de joc - orice parere pozitiva despre joc este atacata de niste imbecilitati d-alde trump...

Si acelasi video cu vanzatoarea aia de ciuperci circula peste tot, dar nimeni nu pare sa stie locatia si daca-i intrebi despre asta, toti au acelasi raspuns - nu stiu "bro'", eu nu ma joc asa ceva/nu ma intereseaza jocul - dar de ce postezi despre joc?!?!?!

6. #266 SP
    Member Frankie.'s Avatar
    Eu aveam mult hate fata de ubisoft dar dupa ce am jucat mai bine de 6 ore de A.C.Shadows nu am nimic de reprosat la acest joc,bine,nu e perfect dar imi place enorm de mult,imi place ca Naoe are personalitate,imi place motivatia ei.Dupa cum am mai spus,combatul iti ofera satisfactie,cel putin mie.Si povestea a inceput sa ma prinda.Il joc cu voiceover in japoneza si mi se pare mult mai natural.Haterii n-au decat sa arunce cu mizerii in acest joc dar personal nu consider ca le merita

7. #267 SP
    Junior Member Final's Avatar
    Depinde foarte mult de modul în care te plângi pe net, dacă se face cum trebuie, poate fi considerat feedback și se pot aduce îmbunătățiri produsului final for free sau a altor titluri pe viitor. Înainte nu se întâmpla chestia asta fiindcă nu aveai niciun fel de putere ca și consumator, opinia ta nu ar fi fost auzită de nimeni, internetul de-abia prinsese cât de cât la public și se mai creau comunități mici unde se dezbăteau lucrurile astea, dar nu erau la nivelul de astăzi, unde poți strica imaginea companiei și poți influența atât de multă lume doar prin plânsete pe internet - nu zic că se face conștient, ci doar că are o influență cu un efect de domino asupra mai multor lucruri. Că prinde fix la o anumită tipologie de oameni e altă poveste... Jocul are diverse opțiuni pentru romance, dar lumea se plânge că Yasuke e gay și poate să facă romance cu un personaj transgender, de parcă ar fi singura opțiune pe care ți-o dă în tot jocul. Ca să nu mai zic că e vorba doar de o scenă sau un moment care nu reprezintă nici 1% din joc. Majoritatea care aruncă cu nămol se leagă de cele mai penibile aspecte ale jocului doar pentru că-și iau trigger. Sunt la fel ca persoanele care refuză să joace cu un personaj feminin de teamă că-și frâng masculinitatea.

8. #268 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Am tot facut castele si side-uri si am ajuns in locatia asta care arata superb. Toate locatiile arata, dar asta le-a depasit. Mai ales ca e pe iarna. Cu 20 de ore de gameplay si n-am dat de Yasuke! Nu-i graba. La animatii s-au intrecut. Naoe aluneca pe apa inghetata, țurțurii se desprind si nu mai zic de skill-ul ala pt asasinare in care ii tragi dupa tine. Si fizica din joc arata grozav. O camera plina cu pereti d-ai lor, ajunge sa fie goala dupa o lupta acolo.
    Attached Images Attached Images 20250322080231_1.jpg

9. #269 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Am jucat și eu vreo 10 ore. Se simt îmbunătătirile aduse deși încă suferă de anumite probleme specifice seriei. Dar nu stiu, oricât de mult mi-ar plăcea (de la Origins nu mi-a mai plăcut un AC asa tare) totuși nu mai am răbdarea necesara sa stau sa explorez fiecare semn de întrebare de pe harta, sa ma duc la fiecare Viewpoint și sa iau fiecare templu/castel la rand, efectiv simt ca fac ceva repetitiv. Fiind un fan al jocurilor Open World în trecut, acum parca nu-și mai găsesc locul in preferințele mele. Joc și vreau sa vad cât mai mult din story fără sa ma abat de la drumul meu. Nu știu de ce pățesc asta, poate stresul de zi cu zi, poate locul de munca solicitant, faptul ca atunci când jucăm open-world uri și exploram toată harta eram mai tânăr și singur, acum responsabilitățile fiind altele când ai un copil, habar n-am, cert e ca simt din ce în ce mai mult ca voi renunța la jocurile open-world.
    Îmi plac și side-urile, pana acum nu am găsit niciun side repetitiv și mai ales de genul "mergi în punctul X sa vorbești cu Y și apoi mergi în punctul Z ca de fapt sa te întorci în X ca acolo aveai ceva de făcut".
    Dar cum am zis mai sus, cred ca ma voi focusa mai mult pe story, sper sa nu ma oblige jocul sa fac alte chestii doar pentru level. Uneori îmi pare foarte rău că nu mai am răbdarea necesara sa explorez mai ales ca Japonia feudala arată foarte foarte bine.
    Poate voi încerca cu Yasuke sa mai curat templele, sa intru în ei ca în brânză

10. #270 SP
    Manager paul's Avatar
    The new Anvil Engine deep dive:
    00:00:00 Introduction
    00:01:12 New Ray Traced Lighting
    00:11:21 Dynamic Weather, Fluid Simulations
    00:13:30 New Physics Simulations
    00:15:06 Micropolygon Geometry (MPH)
    00:18:57 Conclusion

11. #271 SP
    Member codpin's Avatar
    Deci, pentru cineva care a savurat AC 1 si 2 si nu a mai jucat nimic de la Origins pentru ca ma plictiseau de moarte toate chestiile extra si lumea mare si goala, e de jucat Shadows?

Are combat satisfacator? Merita sa explorezi? Are poveste ok? Iar treci prin ei ca-n branza daca sunt lvl cu tine da doamne fereste sa aiba +1 level peste ca te omoara daca se uita mai urat la tine?

App, Ghost of Tsushima l-am abandonat imediat pentru ca mi s-a parut prea Ubisoft-ificat.

12. #272 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Din ce zici tind sa cred ca n-o sa-ti placa.

13. #273 SP
    Quote Originally Posted by codpin View Post
    Deci, pentru cineva care a savurat AC 1 si 2 si nu a mai jucat nimic de la Origins pentru ca ma plictiseau de moarte toate chestiile extra si lumea mare si goala, e de jucat Shadows?

Are combat satisfacator? Merita sa explorezi? Are poveste ok? Iar treci prin ei ca-n branza daca sunt lvl cu tine da doamne fereste sa aiba +1 level peste ca te omoara daca se uita mai urat la tine?

App, Ghost of Tsushima l-am abandonat imediat pentru ca mi s-a parut prea Ubisoft-ificat.
    Incearca Mirage - cred ca-l gasesti la pret de dumping de vreo 50 lei - pare mai apropiat de ce-ti place tie

14. #274 SP
    Member codpin's Avatar
    Merci de recomandare dar ideea era daca sa-l iau pe asta. Tot il laudati pe aici si ma batea gandul sa-l iau dar sunt constient ca sunt sanse mari sa nu-mi placa.

Ma linistesc si il incerc cand scade cu 60% peste 2-3 luni cum fac toate jocurile lor.

15. #275 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Mie îmi place foarte mult Shadows și totuși în același timp ma plictisește îngrozitor lumea aia mare. În prima ora când întru în el am chef sa fac mai multe lucruri, după îmi pierd din entuziasm și vreau sa fac doar misiuni. Devine repetitiv sa faci fiecare templu/castel, practic același lucru la fiecare. După 20 de ore, mi s-a luat și de atâtea "?" pe harta, merg pana acolo în ideea în care sa nu pierd vreun side interesant sau ceva activitate nouă ca să vad ca e un alt câmp pe care să-l cureți.
    Pentru Fast Travel ai nevoie de Viewpoint, care în proporție de 90% sunt în interiorul templelor/castelelor iar pentru a ajunge sus fie omori cât mai mulți sa ai drum liber, fie te strecori fără a fi văzut, indiferent de alegere se pierde timp (timp pe care personal l-as fi pierdut făcând altceva) dar dacă nu ai fast travel și locația în care tre sa ajungi e în cealaltă parte a hartii nu mai e chiar fun.
    Dar cum am zis mai sus, ceva ma atrage la el și o sa termin story cu siguranță.
    Asta e doar părerea mea...ma bucur pentru cei cărora le place jocul în întregime și descoperă totul, dar când timpul este atât de limitat parca nu mai e fun sa faci lucruri de umplutura.

16. #276 SP
    Member Syni's Avatar
    Quote Originally Posted by alexxx02 View Post
    Mie îmi place foarte mult Shadows și totuși în același timp ma plictisește îngrozitor lumea aia mare. În prima ora când întru în el am chef sa fac mai multe lucruri, după îmi pierd din entuziasm și vreau sa fac doar misiuni. Devine repetitiv sa faci fiecare templu/castel, practic același lucru la fiecare. După 20 de ore, mi s-a luat și de atâtea "?" pe harta, merg pana acolo în ideea în care sa nu pierd vreun side interesant sau ceva activitate nouă ca să vad ca e un alt câmp pe care să-l cureți.
    Pentru Fast Travel ai nevoie de Viewpoint, care în proporție de 90% sunt în interiorul templelor/castelelor iar pentru a ajunge sus fie omori cât mai mulți sa ai drum liber, fie te strecori fără a fi văzut, indiferent de alegere se pierde timp (timp pe care personal l-as fi pierdut făcând altceva) dar dacă nu ai fast travel și locația în care tre sa ajungi e în cealaltă parte a hartii nu mai e chiar fun.
    Dar cum am zis mai sus, ceva ma atrage la el și o sa termin story cu siguranță.
    Asta e doar părerea mea...ma bucur pentru cei cărora le place jocul în întregime și descoperă totul, dar când timpul este atât de limitat parca nu mai e fun sa faci lucruri de umplutura.
    La fel cum mi se întâmplă și mie după max 10 ore din jocurile UBI, pur și simplu nu reușesc să duc mai mult. Grafic știu să creeze lumea, dar cam atât

Sent from my iPhone using Tapatalk

17. #277 SP
    Da, e un sentiment fff ciudat - eu tot pun pe seama faptului ca imbatranesc

Uneori imi e greu sa gasesc placerea sau starea necesara, pentru fiecare joc in parte, oricat de tare ma atrage.

Dar culmea, in cazul AC-urilor in general (desi o tot spun - Oddysey nu am putut sa-l termin - si nu este singurul din serie), dau peste chestia asta in primele 10-20h si daca nu gasesc cumva sa ma prinda prin alte metode (implementari noi sau poveste foarte captivanta), imi vine sa renunt la ele.
    Dar culmea, aici nu a fost cazul, tocmai pentru ca ai de ales daca sa faci sau nu orice activitate. Inclusiv viewpoint-urile care sunt in camp-uri le poti face pe stealth complet, fara sa omori pe nimeni, te urci, sincronizezi si pleci.
    Also, nu mai ai nevoie de ele pentru fast travel - vei debloca niste safe houses cam peste tot, pe care le poti "cumpara" si de acolo iti vei putea face refill la consumabile printre altele.

Daca vrei doar main quest, te uiti in Quest Board si faci doar ce este cuprins in acel cerc din centru si este suficient.

Ce mi se pare ciudat mie, e ca am deja 20+h de cand am terminat povestea principala si efectiv ma plimb pe harta facand misiuni mici sau explorand - ba chiar am dat pe 30fps mode ca sa ma bucur de RT si in continuare mi se pare fabulos si ma surprinde.

18. #278 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Am vazut acest run #live azi dimineata si de abia am asteptat clipul sa-i pot da share Dragilor, va prezint ADEVARATUL AC SHADOWS! ahahaha YES!! Vizionare placuta eu unul am murit de ras, ce circ de joc

Jocul e: Yasuke Simulator si se poate cumpara de aici (e chiar la reducere): https://store.steampowered.com/app/3...uke_Simulator/

Fun 10/10 - Music 10/10 (Overwhelmingly Positive)

19. #279 SP
    Member alexxx02's Avatar
    Trebuie sa recunoastem ca are acel ceva ce te face sa te intorci in el. Doar ca am inceput entuziasmat, am facut temple/castele sa pot face loot la chest, dar a inceput sa devina repetitiv din pacate sa tot fac asta. Mai am momente cand ma apuca cheful si mai curat cate unul . Dar in general cam asta fac, stealth pana la view, sincronizare si-am plecat. Ce ma deranjeaza pe mine cel putin, ma repet, sunt "?". Adica mi-as fi dorit cumva sa am posibilitatea sa aleg daca vreau sa merg pana la el sau sa-l descopar prin sincronizare la Viewpoint.Pentru ca ma duc spre ele in speranta ca voi descoperi altceva (side, tomb, etc)...dar de multe ori ajung si ma intorc imediat pentru ca vreun camp ceva si nu am chef de ele .

Nu stiu daca tine neaparat de batranete, ca o paranteza, tatal meu se apropie de 60 de ani si joaca de rupe, nu doar ca joaca, descopera tot ce are acel joc de oferit . Pe cand eu, la 35 de ani deja nu mai am chef. Cand prind cate un joc liniar cu o poveste frumoasa si un gameplay atragator sunt in culmea fericirii

20. #280 SP
    Quote Originally Posted by alexxx02 View Post
    TCe ma deranjeaza pe mine cel putin, ma repet, sunt "?". Adica mi-as fi dorit cumva sa am posibilitatea sa aleg daca vreau sa merg pana la el sau sa-l descopar prin sincronizare la Viewpoint.
    Asta e unul din lucrurile de care s-au plans "toti fanii" si asta a iesit - cat mai putine lucruri de facut, cat mai putine lucruri de descoperit si toate sunt marcate simplu, doar cu acel "?".
    Din pinctul meu de vedere, este o prostie si o mare idiotenie si nu am cerut niciodata asa ceva, dar se pare ca efectiv asta cere lumea...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 16 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 LastLast