Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 202

Thread: Assassin's Creed Shadows

1. #21 SP
    Manager paul's Avatar
    Se lanseaza pe PS5, XS, macOS (Apple silicone), Amazon Luna, PC (Epic Games Store, Ubisoft Store, Ubisoft+ Premium).

IGN preview: Assassin’s Creed Shadows: Inside Ubisoft’s Ambitious Open World Japan - IGN.

Pre-order bonus:
    Pre-order now any edition to receive the bonus quest, Thrown to the Dogs, available Day 1. Help a loyal dog avenge his late master.
    Gold & Ultimate editions:
    Explore new lands and unravel new mysteries with the Season Pass, available in both the Gold and Ultimate Editions. Get even more with the Ultimate Edition, which includes additional digital content. Play 3 days early by pre-ordering the Gold or the Ultimate Editions!
    Collector's Edition:
    Quote Originally Posted by Ubisoft
    WHAT'S INCLUDED IN THE COLLECTOR'S EDITION?

- An Ultimate Edition copy of the game with:
    -- 3 days of early access to the game*
    -- Pre-order bonus quest: Thrown to the Dogs
    -- Season Pass with a bonus quest at launch and 2 upcoming expansions
    -- Ultimate Pack with Sekiryu Character Pack, Hideout Pack, and 5 skill points as well as the Red Dragon filter in Photo Mode.

- High-quality physical Collector's items:
    -- Naoe and Yasuke dual character statue - 40cm diorama of our two main protagonists, fighting side by side on the battlefield. Both samurai and shinobi are depicted with their unique fighting style and iconic weapons. This Collector’s Edition statue features highly detailed painting and hand-made finishes.
    -- Unique Steelbook® case - Exclusive Steelbook® case, featuring both characters Naoe and Yasuke with their complete iconic gear sets.
    -- Collector’s art book (84 pages) - Hardcover art book of 84 pages depicting characters, weapons and environment concept arts. Leather-effect cover associated with hot foil highlighting clans’ emblems.
    -- Life-sized Naoe’s katana tsuba - Life-sized replica of Naoe’s Katana tsuba. This elegant metal hand guard, measuring 8cm in diameter, is made from zync alloy and comes with its dedicated stand.
    -- World map - Square map depicting Assassin’s Creed Shadows world with its 9 distinct regions. Includes points of interest such as castles, waterfalls and villages in traditional sumi-e style.
    -- Creed wall scroll - Meticulously crafted wall scroll, measuring 70x30cm, with the Creed of the Assassins at its heart: “From vengeance to solidarity, from darkness to light, a new Creed rises over Japan.” Made from fabric and supported by wooden holders.
    -- 2 sumi-e lithographs - Set of 2 sumi-e lithographs, each measuring 19x13.5cm. Made by the Japanese artist, Yoichi Wakui and depicting both Naoe and Yasuke.

*Play the game up to 3 days before the official release date. Check with your retailer for availability and supply condition.

Ultimate Edition copy of the game available on two discs on Xbox, one disc on PS5 and digital download on PC (no disc).
    Assassin’s Creed Shadows Collector’s Edition
    Attached Images Attached Images red_mockup_comparativegrid_1920x1080_en.jpg red_mockup_collector_1920x1080_ar_en.jpg yn7-news.jpg acred_carrousel_02_steelbook-news.jpg acred_carrousel_03_artbook-news.jpg acred_carrousel_04_tsuba-news.jpg acred_carrousel_06_kakemono-news.jpg acred_05_map-news.jpg

2. #22 SP
    Banned olteanug's Avatar
    Mișto figurinele!

Și conceptul de hidden blade în varianta japoneză.

Hai, poate avem în sfârșit un AC cu adevărat nou și cu schimbări semnificative de engine după vreo .......7 ani.

Ultimul care a venit cu schimbări a fost Origins.

3. #23 SP
    Member morphine's Avatar
    Aruncati cu pietre dar mi-ar fi placut protagonistul sa fi fost mai autentic. In fine, imi place trailerul. Mi-a placut foarte mult GoT, sper sa fie in genul lui.

4. #24 SP
    Banned olteanug's Avatar
    La samuraiul negru n-ai ce să comentezi.
    Yasuke a existat ca persoană reală, are pagină pe Wikipedia. Că a fost doar paj (cărăuș de arme, purtător de sabie) și nu samurai la propriu, e altă discuție.
    E și un serial de anime pe Netflix.

Cu femeia? Oricum așteptam demult un joc cu chinezoaica Shao Jun, dar n-a fost să fie......de ce nu vrea Ubisoft să facă jocuri propriu zise în grafică 3D cu Rusia, Iran, China și India (nu parodiile alea de AC Chronicles sau noul Prince of Persia în 2.5D), care se întâmplă să fie fix inamicii NATO, dar face doar în țări membre NATO sau în țări care sunt parteneri geostrategici cu SUA (gen Egipt, Irak, Franța, Germania, UK, Grecia, Italia, Turcia, Norvegia), naiba știe.
    Dar sigur ar trebui să urmeze și România în viitorul apropiat. De Ungaria nu cred, iar Polonia are Witcher-ul ei. Deci, ar trebui să se facă un AC pe România după AC Hexe.
    Asta dacă nu ne iau înainte cu Olanda pe la 1600.

On-topic - eu zic că va fi o chimie bună între cele două personaje.

5. #25 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Asta suna foarte interesant:
    Seasonal Gameplay
    Much of Shadow’s new design is focused on creating a living, reactive world. You can see that in the dynamic lighting and destruction, but there’s a much greater system at play: seasons. The open world progresses through spring, summer, autumn, and winter, with each new period bringing its own weather conditions and terrain shifts. While this helps lend a sense of realism to the land – dynamic winds will procedurally blow swirls of pollen in the spring and pull leaves from branches in the fall – each season can have a dramatic impact on gameplay.

“We've really been pushing about making sure that gameplay and art are not separate, but they're intertwining,” explains Onnée. He offers an example of how, in summer, you can use the new prone stance to crawl into a pond and hide beneath the surface of the water. But in the winter, that pond will be frozen over. “You create new, and you remove at the same time, different ways and routes of infiltration,” he says.
    Pacat ca raman pe Anvil ca engine, adica ce au folosit si la jocurile anterioare.
    Chiar speram sa treaca la Snowdrop engine (Division, Avatar).

Ramasesem cu impresia ca "next era of AC" asa cum anuntasera anu trecut sau cand a fost conferinta aia, o sa vina si cu schimbare de engine.

6. #26 SP
    Banned olteanug's Avatar
    ultimul off-topic și după asta vorbim doar de Japonia.

Austria sigur nu o să fie într-un AC și nu o să explorăm Viena în viitorul apropiat din trei motive:
    - a provocat WW1 și e o țară cam white supremacist
    - Hitler care a provocat WW2 și holocaustul a fost de origine austriacă
    - cancelarul actual e prieten cu Putin și nu lasă România să adere la Schengen și se opune împotriva a altor 26 de țări care au votat pentru aderare. ))

Ar fi aiurea să facă Ubisoft o promovare Austriei în contextul actual. Deci, după ce termină Ubi cu Germania în AC Hexe, e loc de România, de Ucraina poate.......și de Olanda.

---------- Post added 15-05-2024 at 19:53 ----------

Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Asta suna foarte interesant:

Pacat ca raman pe Anvil ca engine, adica ce au folosit si la jocurile anterioare.
    Chiar speram sa treaca la Snowdrop engine (Division, Avatar).

Ramasesem cu impresia ca "next era of AC" asa cum anuntasera anu trecut sau cand a fost conferinta aia, o sa vina si cu schimbare de engine.
    Probabil nu vor să aibă probleme cu buguri și optimizare la acest joc cum au pățit la Unity, și asta când trecuseră la un ANVIL mai îmbunătățit.

Mai ales că e un joc așteptat de peste 10 ani . Mulți care eram pe computer games forum vorbeam despre cum ar arăta un AC cu samurai și Ninja de prin 2010.

---------- Post added 15-05-2024 at 21:20 ----------

La fix a venit și clipul ăsta despre Shinobi și Ninja

7. #27 SP
    Member ymess's Avatar
    Daca pana acum aveam mecanica de cufundare in multime ca sa scapi, is curios daca o mai integreaza si in editia asta.

8. #28 SP
    Banned olteanug's Avatar
    Care cufundare în mulțime?
    Că de la AC 1 e inutilă. Dacă nu fugi la o distanță lungă de soldați și cât rulează melodia de acțiune pe fundal, e inutil, tot te găsesc.

De la AC3 până la Valhalla nici nu știu dacă au mai băgat-o. În Origins, Odyssey și Valhalla era oricum de preferat să-i omori pe toți până la ultimul ca să crești în LEVEL, să poți face următoarele misiuni ce solicitau un LEVEL mai mare decât aveai.

Dar da, is curios la ăsta.

Când ești într-o armură într-un oraș, fii sigur că nu prea ai cum să te ascunzi.

9. #29 SP
    Un interviu cu o sumarizare, cumva, a articolului de pe IGN:

10. #30 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar
    Vei cumpara editia de colectie daca apare la Altex/Jocurinoi? Eu inca ma gandesc in functie de ce pret vine la noi ( sper la un maxim 1300 lei ),si comparativ cu alte editii iesite in ultimii ani pare ca arata mult mai bine.

11. #31 SP
    M-ar tenta, dar din pacate este mult prea scumpa, sincer, la 350 euro.

Doar cand ma gandesc ca am luat CE la TLOUP2 sau Days Gone, cu 750 lei si mi se parea scump la momentul respectiv, dar aveau super pachete, iar acum, ceva echivalent dpdv content in cutie, este mai mult de dublu

12. #32 SP
    Nu stiu de unde s-a scos suma de 350 euro,in UK e 240 de lire si in US 280,iar la noi in Europa spre exemplu pe Amazon.de apare cu 280 euro ( https://www.amazon.de/dp/B0D47THGK8 -> cam 1400 lei cred ).Cred ca pe Altex daca vine va fi un 1300 lei ceea ce mi se pare destul de okay avand in vedere preturile de azi si continutul lor.Cred ca si editia Ultimate care e 130 euro a urcat CE-ul si mai mult doar asa

13. #33 SP
    Ai dreptate, 280$, deci pana in 300 euro (~1400 lei poate la noi).

Nah, tot mi se pare mult - dublu decat ce ziceam mai sus, desi spre deosebire de alte editii de colectie (vezi Spidy 2), aici macar ai si altceva in afara de statueta (statuete chiar) si joc, deci cumva ar merita daca esti colectionar.

Vazusem pretul asta pe undeva pe facebook, dar cum pe site-ul lor nu postasera si pret, am presupus ca ala o fi...

14. #34 SP
    Suma per total da,e destul de mare... dar sincer eu nu cred ca mai exista si nici nu va mai exista un CE AAA cel putin sub preturi de genul 200 euro si cu continut mai variat.Ubisoft inca cat de cat nu iti ofera o cutie aproape goala si PureArts in cazul lor chiar sunt talentati si fac niste statuete foarte bune.Cand vine in Romania o sa ma gandesc daca sa o iau asta in caz ca nu apare altceva mai important pana atunci

15. #35 SP
    Banned olteanug's Avatar
    Apropo de colecția de ediție, am găsit AC Mirage Collector Edition la 130-180 dolari.
    Dar sunt pentru PS4 și Xbox One.

Ediția de PS5 e încă 400 dolari.

Numai statuia lui Basim face 115 euro.

În timp ce în România:
    Pe jocuri noi e 750 lei la 6 luni de la lansare. A scăzut mult la preț pentru că nu se vinde.

16. #36 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Eu nu o cumpar pentru ca o doresc neaparat acum, o sa o cumpar pentru ca stiu ca sunt retardat si mai tarziu, candva, ca e vorba de 2 luni sau 3 ani, intru-un moment cand voi avea o zi naspa sau un scurtcircuit cerebral, voi actiona din impuls asa cum fac de fiecare data si voi da de 2 sau chiar 3 ori suma initiala, doar ca sa am statuia. Deci, o cumpar la pretul initial de lansare ca sa imi fac un bine mie..

17. #37 SP
    Banned olteanug's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Eu nu o cumpar pentru ca o doresc neaparat acum, o sa o cumpar pentru ca stiu ca sunt retardat si mai tarziu, candva, ca e vorba de 2 luni sau 3 ani, intru-un moment cand voi avea o zi naspa sau un scurtcircuit cerebral, voi actiona din impuls asa cum fac de fiecare data si voi da de 2 sau chiar 3 ori suma initiala, doar ca sa am statuia. Deci, o cumpar la pretul initial de lansare ca sa imi fac un bine mie..
    Tu vrei numai statuia sau vrei și celelalte - cartonașe, harta, bibeloul, cărticica cu poze artistice și mai ales, cutia?

---------- Post added 16-05-2024 at 16:54 ----------

În comparație cu celelalte, cred că statuia de la AC Shadows Collector Edition o să fie cea mai vânată. E cea mai bine realizată din ultimii 7 ani. Poate statuile de la AC Odyssey Collector mă impresionează. Și ghilotina de la AC Unity.
    În 2018 se cunoaște că economia globală era în creștere - toate statuile de la Medusa, Spartan și Panthenon edition arată superb.

Până la bâtrânețe aș colecționa doar figurinele de la Odyssey și Shadows.
    Cred că dacă le-ar colecționa cineva pe toate, ar deschide un mini-muzeu Antipa de istorie culturală pe antichitate și evul mediu la el acasă cu toate astea expuse și și-ar scoate banii.
    Adică, pui și statuetele, dar și ceva info cu ȘTIAȚI CĂ... despre fiecare armă, armură, coif, clasa socială/militară, civilizația din care provine și eventual despre meduza sau corabia vikingă sau zeița Sekhmet. Ar rezulta ceva tare.

Mai cumperi și statuetele celelalte și le vorbești vizitatorilor despre revoluția industrială și epoca victoriană, despre ghilotina franceză, despre renașterea italiană, pirați și cruciace

---------- Post added 16-05-2024 at 22:02 ----------

Dincolo de tot hate-ul rasist că samuraiul protagonist e un negru, sunt alte probleme.

Tipul ăsta a punctat cel mai important aspect - PREȚUL PREA MARE și faptul că încă există SEASON PASS. .

Culoarea protagonistului e făcută să ne distragă de la adevărata problemă.

---------- Post added 16-05-2024 at 22:09 ----------

Și de fapt, ca să te facă să te abonezi la UBISOFT +
    Plătești UBISOFT+ vreo 6 luni, cei de la Ubi câștigă exact cât ai fi plătit pentru Gold Edition .

---------- Post added 16-05-2024 at 22:33 ----------

Multă lume e outrage că e protagonistul negru

---------- Post added 16-05-2024 at 22:36 ----------

---------- Post added 16-05-2024 at 22:44 ----------

18. #38 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Ai dreptate, 280$, deci pana in 300 euro (~1400 lei poate la noi).

Nah, tot mi se pare mult - dublu decat ce ziceam mai sus, desi spre deosebire de alte editii de colectie (vezi Spidy 2), aici macar ai si altceva in afara de statueta (statuete chiar) si joc, deci cumva ar merita daca esti colectionar.

Vazusem pretul asta pe undeva pe facebook, dar cum pe site-ul lor nu postasera si pret, am presupus ca ala o fi...

dar sa nu uitam ca la Elden Ring Erdtree CE 250Euro(care sunt de fapt 200 daca ai puncte pe store oficial) e 1550ron la Altex

19. #39 SP
    Member morphine's Avatar
    Quote Originally Posted by olteanug View Post
    La samuraiul negru n-ai ce să comentezi.
    De ce nu? S-au legat de un detaliu ca sa aiba justificare.
    Eu cand ma gandesc la un samurai, si daca vreau sa traiesc o experienta autentica intr-un joc, il vreau pe samuraiul ala pe care-l stie toata lumea nu vrajelile astea...

20. #40 SP
    Banned olteanug's Avatar
    Quote Originally Posted by morphine View Post
    De ce nu? S-au legat de un detaliu ca sa aiba justificare.
    Eu cand ma gandesc la un samurai, si daca vreau sa traiesc o experienta autentica intr-un joc, il vreau pe samuraiul ala pe care-l stie toata lumea nu vrajelile astea...
    Poate ai dreptate, având în vedere că la AC 1 au scos arbaleta din joc, zicând că nu are acuratețe istorică, că e anacronică pentru epoca cruciadelor. Poftim, 15 ani mai târziu ajung să mă bat cu șerpi gigantici, cu zei egipteni cu cap de șacal, leu sau crocodil, cu meduza, doi ciclopi, monștrii cu 100 de brațe, minotaur, cu zei greci, cu zei nordici, cu giganții de gheață, cu lupi giganți, cu jinni etc. în niște jocuri de inspirație istorică.

Referitor la problema ta privind rasa samurailor, așa eram și eu la AC Odyssey când am aflat că Kasandra era personajul canonic, chiar dacă istoricii spun clar că femeile din Grecia antică nu aveau deloc drepturi. Spartanele cel mult se antrenau. Dar niciodată nu ajungeau să pună mâna pe armă sau să devină mercenare în acele vremuri. Am terminat AC Odyssey de trei ori numai cu ALEXIOS din PROTEST față de Ubisoft! Am jucat și cu Kasandra, dar în DLC-ul cu Atlantida care are mai degrabă mitologie decât istorie.

La fel și la AC Valhalla, femeile maxim doar ca să-i ajute pe nordici în caz de asediu, dar nu să perinde în lume. Femeile în toată istoria au fost ocupate să crească copii și erau obligate să facă treburi gospodărești de către comunitățile din acele vremuri. Ce să mai zic de Japonia, China.
    Ce să mai zic de Aya Amunet din AC Origins sau de Nehal din AC Mirage...........deja o dăm în fantezii. Mulan , Onna-musha, Ioana d' Arc, astea erau legende de povestit în jurul focului de tabără. Sau poate au existat, dar poveștile le-au fost înflorite. Tot bărbații au dus greul luptelor de-a lungul istoriei și s-au sacrificat pentru a le apăra.

Dar Răzvan ne interzice să dezbatem despre rasa și sexul personajelor, nu avem ce să facem decât să ne conformăm. Că atâta vreme cât jocul e fun, nu contează, poate să fie samuraiul și transsexual gras cu păr roz și tatuaje verzi câtă vreme e fun și jocul e de nota 10. Că cică e JOC VIDEO. Asta unu la mână.
    Doi la mână - forumul poate avea de suferit la trafic din cauza algoritmilor Google dacă discutăm chestii considerate rasiste, misogine și homofobe.

Oricum ar fi, am înțeles că japonezii sunt foarte supărați pe Ubisoft. Și nici nu prea sunt precomenzi.

70 EURO standard, 110 EURO Gold Edition , 130 EURO - premium ultimate, și totuși, te încurajează să joci jocul prin abonamentul la Ubisoft Plus cu 17 euro. Adică, știu și managerii că asta vor alege jucătorii, că doar nu nebuni majoritatea gamerilro să dea 130 euro pe un joc video pe INFLAȚIA asta.

Ajungem la concluzia că atâta valorează jocul? 17 EURO ?????

Mă uit pe YouTube, cred că e cel mai detestat joc din istoria Ubisoft.........și chiar dinainte de lansare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast