Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 14 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Results 41 to 60 of 263

Thread: Assassin's Creed Shadows

1. #41 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by olteanug View Post
    Dar Răzvan ne interzice să dezbatem despre rasa și sexul personajelor, nu avem ce să facem decât să ne conformăm.
    Te rog sa mai iei o pauza de la postarile astea puerile si kilometrice (sau sa ti le pui singur sub spoiler tag), ca esti incredibil de obositor si efectiv obosesc sa dau scroll la ineptii, sperand ca apuc sa citesc si ceva normal, postat de alte persoane.

Nu de alta, dar nu prea respecti regulamentul (pe care ma asteptam sa-l stii pe dinafara deja, de cate ori ti-a fost dat in trecut la fiecare banare) si presupun ca vrei sa mai ramai pe forum cu acest nick...

2. #42 SP
    Senior Member dark18's Avatar

3. #43 SP
    Iar a explodat internetu cu (non)chestia asta, doar pentru ca este Ubisoft.

Nu cred ca exista imbecilitate mai mare decat sa te iei de o companie pentru ca ai nevoie de conexiune la internet pentru un joc SP, fie ca e vorba de install sau de jucat - cand literally toata lumea cere asta din varii motive, mostly de piraterie, desigur

4. #44 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by olteanug View Post
    Tu vrei numai statuia sau vrei și celelalte - cartonașe, harta, bibeloul, cărticica cu poze artistice și mai ales, cutia?
    Doar statuia, le am aproape pe toate si imi fac un bine daca o cumpar la pretul 'normal' considerat initial decat sa dau 2*pretul dupa ceva timp pe olx. Legat de pret, mi se pare maricel, dar cand am ajuns sa dau 100RON pe o figurina cu Mickey Mouse din martipan (try not no...) la hotii astia care mai nou fac averi din torturi personalizate si prajituri, n-as mai spune ca 1200 RON pentru un joc + statuie + obiecte de colectie este enorm.

Scuze de offtopic. Revenind la joc, mi se pare atat de haios cum internetul cauta orice apendice inflamat sa se ia de Ubisoft incat nu mai pot sa ma enervez, ma amuz si atat. E adevarata vorba aia ca daca toata lumea se ia de tine inseamna ca deranjezi si in cele din urma ca ',' contezi!
    Este atat de putin relevant ca personajul principal este de culoare sau nu... atat de putin relevant... n-ai... nu pot sa continui ca dau drumu la porcarii si sunt prea batran pentru asta. Raman la stadiul de observator!

LE: Lansez invitatia pentru cine este interesat de joc + everything else exceptand statuia, dau eu comanda si pastrez doar statuia, nu ma intereseaza altceva. Versiunea (XS, PS5, PC) o alege respectivul! Sau, daca vrea cineva sa comande si sa platesc eu statuia cand mi-o livreaza, putem si asa!
    Termenii tranzactiei ii negociem in privat! Astept sa vedem cine o aduce in RO (jocurinoi, gamers, MG poate?)..

5. #45 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    banuiesc ca o sa fie cam asa....si perioada inainte de lansare....dar si in game

nedumerirea mea, e daca a avea un personaj African imbracat in Samurai e cultural apropriation? si daca da, Japonezii au apropriat cultura Africana sau Africanii au apropriat cultura Japoneza .... oricum.... thank god it's not white peopele's fault aigain

6. #46 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Foarte interesant cum tuturor le pasa acum de "historical accuracy" cand e vorba de un negru .
    Pe unii japonezi nu pare sa-i deranjeze la fel de mult, ba chiar li se pare interesanta ideea: https://www.reddit.com/r/Gamingcircl...unched_a_hole/ .

7. #47 SP
    Pai este foarte interesanta ideea, mai ales ca tipu e un fel de "blank slate", pentru ca nu exista alte informatii generale despre el, desi a existat cu adevarat.
    Tocmai d-aia a prezentat interes si pentru Ubisoft.

Pe de alta parte, nu tin minte sa fi vazut haosul asta in celelalte "ecranizari" ale tipului, prin benzi desenate si desene animate/manga sau ce a mai fost pana acum cu acest personaj

Eu sunt mai curios de actual game si diferentele de control/animatii/combat overall intre cei 2, avand staturi si stiluri diferite complet.

8. #48 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Mult negativism e si din pricina faptului ca e Ubisoft, sa fim seriosi. At this point, orice ar face o sa isi ia hate - si e si vina lor un pic ca au calcat stramb de atatea ori incat si-au patat reputatia.
    Eu stiam de Yasuke de mult si mi se pare un personaj interesat dpdv istoric, dar n-as fi venit cu el ca protagonist tocmai pentru ca stiu ce reactii ar avea oamenii + ce asteptari au (sa joace cu un japonez getbeget). L-as fi facut un NPC important eventual, ca tot mi se pare misto sa ii zici povestea, dar as fi jucat-o safe si as fi dat oamenilor ce era clar ca vor si asa as fi evitat tot scandalul si circul.

9. #49 SP
    Din ce ziceau devii in clipu de la IGN, pare ca poti alege cu cine vrei sa joci cea mai mare parte de joc, deci daca nu vrei cu "the black guy", alegi tipa care e nativa si gata - again - non probleme care explodeaza doar pentru ca este Ubisoft

10. #50 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Da dar... e femeie

11. #51 SP
    Ah, scuze. Nu mi-am dat seama - how silly of me...

Deci trebuia un barbat alb (ma rog, putin galbejit ) si clar sa nu fie gay sau non binar sau avion...

Uneori chiar stau si ma intreb - oare oamenii astia care se plang de asemenea lucruri, oare au viata perfecta si n-au nicio problema/greutate si asta e cea mai nasoala problema din viata lor?

12. #52 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    trebuie sa ne dea optiunea sa schimbam culoarea si eventual pronumele personajului. Sa il vad pe Oda Nobunaga cum interactioneaza cu Yasuke, care e African verde din Botsuana si se idenfitica ca They/Them, cand il invita la o ceremonie a ciaiului condusa de Naoe care e him/they...asta ar fi feelingul autentic de Japonie Feudala care il vrem cu totii cand jucam un joc in persoana unui samurai/shinobi in perioada Sengoku Jidai din istoria Japoniei

hai ca deja prea batem campii si eu inca nu am jucat Mirage

13. #53 SP
    Banned olteanug's Avatar
    Asta e ultima postare kilometrică, dar cu folos, și sper că de acum vom vorbi doar despre joc, nu despre culoarea pielii personajului sau sexul celuilalt personaj.

Nu de alta, dar cred că ar fi fost flame war pe internet și dacă Ubisoft anunța un Assassins Creed în România pe vremea lui Carol I.

Sau chiar în Ucraina medievală/Cnezatul de la Kiev.

Sau în Polonia lui Cazimir cel Mare.

Credeți că vesticii albi nu ar fi făcut scandal la ora asta? Ba da! Pentru că și românii, polonezii și ucrainenii sunt discriminați la greu în Vest.
    Cu toate că românii și ucrainenii sunt albi, creștini, hetero. Dar sunt discriminați din cauza situației economice și sociale, și chiar religioase, românii și ucrainenii fiind ortodocși.
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post

Uneori chiar stau si ma intreb - oare oamenii astia care se plang de asemenea lucruri, oare au viata perfecta si n-au nicio problema/greutate si asta e cea mai nasoala problema din viata lor?

Da. Nu zic de mine.
    Zic de cei care au trăit în Occidentul care a avut 80 ani de prosperitate și care nu s-au lovit de corupție, incompetență birocratică și sărăcie ca-n România. Categoriile minoritare erau singurele care aveau probleme în Vest, fiind excluse din viața publică și socială. Albilor li se pare șocant azi să vadă acum indieni, negri, femei , gay, transsexuali, non-binari lucrând în funcții înalte și câștigând bine, chiar mai bine decât ei și chiar ajung să se cupleze cu femeile albe cele mai frumoase.

Există discriminare chiar și împotriva ucrainenilor, care vorba aia, sunt și ei albi, hetero, creștini ca toți europenii tradiționaliști, dar sunt excluși din cauza că sunt estici și considerați inferiori din cauza sărăciei și educației. N-au școli la fel de bune ca vesticii.

Rușii.......e undă verde de la mass media să-i înjurăm și să-i discriminăm cum vrem. Și probabil ați uitat vremurile când românii erau foarte discriminați în Europa, că erau considerați „hoți de buzunare” și „violatori” în Italia, nu mai zic de unguri, slovaci, cehi, polonezi și bulgari, că ei de aia o dau în naționalism. Marea Britanie a ieșit din UE din cauza românilor, musulmanilor și bulgarilor, nu din cauza indienilor și africanilor.

Disputele despre corectitudinea politică nu o să se termine câtă vreme vor trăi generațiile care au apucat vremurile „normale” când doar albii vestici, catolici, protestanți, hetero o duceau bine din 1950 până în 2010. E o luptă pentru resurse până la urmă, dar și un război cultural. Pentru ei e un șoc să-l vadă pe Ahile negru, pe Kasandra în armură de hoplit, pe Eivor ca războinică vikingă fără o identitate de gen, pe Yasuke ca samurai negru, protagonist, alături de o shinobi de sex feminin......să mai zic de Shepard când se culca cu toate rasele extraterestre sau supereroi de toate rasele și sexele?
    Pentru tine și mine care am crescut cu astea, o fi ok, pentru alții nu e ok.

Quote Originally Posted by 4_2 View Post
    trebuie sa ne dea optiunea sa schimbam culoarea si eventual pronumele personajului. )
    Sunt și eu de acord.
    Poate ar fi trebuit să facă așa, exact ca-n Dragon Age Inquisition, dar ar fi fost apoi mai costisitor, că trebuia să angajeze vreo 4 actori în plus pentru rolurile de protagonist (doi de sex masculin, doi de sex feminin), plus echipa de editare audio care să le facă vocile mai groase sau mai subțiri. Și ei au salariile cele mai mari că au cel mai mult de vorbit.

---------- Post added 17-05-2024 at 21:29 ----------

Cine este lead writter-ul scenariului: o tipă albă....drăguță și care este mai de felul ei o adeptă DE&I (Diversity, Equity, and Inclusion).

Nu este un istoric japonez.
    Nu e vreun scriitor japonez de romane despre samurai și shinobi.
    Nu e un producător de filme cu samurai, fie și unul amator.
    Nici măcar vreun gamer serios sau producător de jocuri cu samurai și ninja.

Nope, e o tipă albă căreia îi plac poveștile cu samurai de culoare și feministe în rol de shinobi.

14. #54 SP
    Member Bogdan47xD's Avatar
    https://altex.ro/assassins-creed-sha...CPS5ACSHADWCE/

Pentru cine doreste CE-ul e acum disponibil.

15. #55 SP
    Banned olteanug's Avatar
    E stoc epuizat deja.

16. #56 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Au avut dreptate incelii de pe YouTube nimeni nu vrea sa cumpere jocul asta /s
    Ar mai fi si asta:

17. #57 SP
    Din păcate aparent nu are alocare pe Altex,nu știm câte vin sau daca vor ajunge macar, cel puțin deocamdată, sper pana la lansare sa se rezolve. Între timp se afla și pe jocurinoi dacă mai vrea cineva.
    https://www.jocurinoi.ro/assassins-c...or-edition-ps5

18. #58 SP
    Member VictusG's Avatar
    dar oare versiune de PC nu este? ca doar PS5 si Xbox vad.

19. #59 SP
    La noi nu cred ca vine, am văzut versiunea de PC pe Amazon.de, dar nu mai este în stoc, probabil se vând mai bine pe consola.

20. #60 SP
    Banned olteanug's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Au avut dreptate incelii de pe YouTube nimeni nu vrea sa cumpere jocul asta /s
    Ar mai fi si asta:
    Da, e ciudat că are succes la precomenzi la câte critici și-a luat pe reddit și youtube pe seama prețurilor și a protagoniștilor, chiar și de la persoane de culoare.

Înseamnă că numărul jucătorilor care acceptă orice joc cu propagandă multiculturală, diversitate, egalitate și incluziune e mai mare decât se credea.
    Că dacă era să fie mai mic numărul lor, franciza asta era moartă încă de la AC Syndicate, de când au băgat o femeie ca protagonist, sau chiar de la AC 3 de când au băgat personaj nativ american.

Majoritatea care l-au precomandat îl joacă doar pentru tematică. Totuși, dacă e anunțat acum Ghost of Tsushima 2, nu o să fie prea ok pentru Ubi.

Nici nu e ok ca toate companiile să primească consultanță pentru scenarii de la o companie obscură ca Sweet Baby Inc.
    Poveștile de genul ăsta se termina foarte urât în lumea business-ului nord-american. Asta e o mare mizerie ce se întâmplă! E ca și cum un ONG vrea să își facă promovare la agenda progresistă prin JOCURI VIDEO. Nu o să meargă la nesfârșit, nici cu propaganda, nici cu tarifele, nici cu schemele astea.

Următorul AC o să fie inspirat 100% după Witcher 3. AC HEXE s-ar putea să fie sfârșitul seriei.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 14 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast