Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast
Results 61 to 80 of 104

Thread: Battlefield 6

1. #61 SP
    Member westy9009's Avatar
    Eu o sa ma apuc in weekend..puteti sa imi dai add...daca se fac ceva Squads

https://profile.playstation.com/blizzardius

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

2. #62 SP
    Phi
    Member Phi's Avatar
    E mare debandada pe el. Daca joci cu cross on nu ai nicio sansa pe consola. Daca scoti cross, nu gasesti playeri. Imi pare rau ca am dat 3 bete. M-am grabit ca mi-a placut mult V si am zis ca si asta e belea, dar e cam meh.

3. #63 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Joc pe PS5 cu crossplay oprit. Am deja vreo 15 ore de MP. N-am avut nici un moment in care să nu găsesc playeri sau sa nu fie serverul plin cu jucători reali.
    Imi place. Mi se pare ca are cel mai bun si satisfăcător gunplay dintre toate BF-urile.

4. #64 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Daca controllerul e problema, are suport nativ pentru mouse and keyboard si pe console.

5. #65 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Sper ca IGN sa se desfiinteze si sa se angajeze toti la Burger King!
    IGN multiplayer review: Battlefield 6 Multiplayer Review - 8/10.

Cu campania, media da 6.5.

IGN performance review:

6. #66 SP
    BF6 nu cred ca e genul de joc la care sa faci media aritmetică între cele două review-uri. Cat reprezintă campania intr-un joc ca ăsta? 5-10%? Cu o medie ponderata rezulta o notă de 7, 7 - 7,9 de la IGN.
    Oricum, campania e doar o risipă de resurse ca sa bifeze ca are jocul si asa ceva si sa nu se mai plângă aia care s-ar fi plâns. Din punctul meu de vedere timpul pierdut pt campanie era mai bine folosit pt a finisa mai mult MP și eventual pentru niste hărți in plus.

7. #67 SP
    Phi
    Member Phi's Avatar
    Am bagat aseara cross off pe random matchmaking si m-a aruncat in ceva mod cu 4 echipe, 16 playeri si de abia se adunau ca sa putem incepe.

Faptul ca are suport pentru MnK pe mine nu ma incalzeste cu nimic. Tocmai de asta joc pe consola, ca sa nu mai stau cu ochii in ecran la distanta de 30 de cm ca stau destul cat is la lucru. Vreau sa zac in pat si sa ma relaxez, dar daca joci cross on, mai mult te frustreaza.

Anyway, vad ca asta e o chestie reala, adica o problema, intalnita si la alti playeri pe reddit. Pe BF V nu aveam nicio treaba sa joc cu controller, fiindca si restul erau tot asa, era un echilibru. Am vreo 400 de ore in el. Daca e tot dambla cu 6, ma bag pe V, ca am luat si PS Plus special pentru ultima lansare... damn

8. #68 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by numaGabi View Post
    BF6 nu cred ca e genul de joc la care sa faci media aritmetică între cele două review-uri. Cat reprezintă campania intr-un joc ca ăsta? 5-10%? Cu o medie ponderata rezulta o notă de 7, 7 - 7,9 de la IGN.
    Oricum, campania e doar o risipă de resurse ca sa bifeze ca are jocul si asa ceva si sa nu se mai plângă aia care s-ar fi plâns. Din punctul meu de vedere timpul pierdut pt campanie era mai bine folosit pt a finisa mai mult MP și eventual pentru niste hărți in plus.
    Depinde de fiecare cat il intereseaza. Cu 50-50 e aritmetica. Pe mine ma intereseaza campania. 1 si V au oferit si campanii bune. La fel, campaniile Call of Duty sunt in regula. Au comasat 4 studiouri (+ Ridgeline absorbit) si nu stiu daca le-a iesit, astept o reducere, ceva.

9. #69 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Mie imi place campania, culmea, nu stiu ce se astepta lumea de la ea, dar mie imi place. Este exact ceea ce trebuie sa fie o campanie de Battlefield, scurta, liniara, explode & demolish all, arata foarte bine dpdv grafic si se misca excelent si fluid in 60fps pe consola.
    Sigur, personajele sunt cel putin forgetable iar povestea este acolo doar ca sa ai motiv sa mai dai cateva cladiri jos, dar dupa ce povesti memorabile am parcurs anul asta, m-am relaxat, nu ma asteptam la vreun fir narativ excelent in Battlefield.

Ca sa nu vi se mai para prea usoara campania sau prea dumb AI-ul, recomand cu incredere urmatoarele 3 prerequisites:
    • Dificultatea neaparat pe Hard/Hardcore -> te tine acolo sharp si te obliga sa joci putin tactic, nu treci prin ei ca prin unt. Este rewarding!
    • HUD OFF -> I can't stress this enough, jocul arata atat de curat si atat de bine cu tot HUD-ul dezactivat, nu mai vezi 5000 de markere pe ecran. Impreuna cu dificultatea cea mai mare, chiar te simti la razboi.
    • Casti neaparat -> Indiferent ce sistem de sunet aveti, jocul asta este absolut fabulos pe partea de sunet, merita niste casti de calitate.
    Am terminat abia 5 misiuni ca joc pe hard si ma misc greut, I enjoy it. Nu stiu ce-au primit si ce-au jucat aia prelaunch, dar cel putin 3 din primele 5 misiuni (cea in Gibraltar si cea in Cairo) mi s-au parut superbe, mult peste ce a oferit Call of Duty in ultimele titluri.
    De Multiplayer nici nu mai zic, probabil ca voi petrece in el cel putin 200 de ore daca nu mai mult, Battlefield is back baby!
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg

10. #70 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    probabil ca voi petrece in el cel putin 200 de ore daca nu mai mult
    Indeajuns de mult incat sa faci unlock la jumate din atasamentele de pe o arma

11. #71 SP
    Manager paul's Avatar
    Vanzari de 7 milioane unitati in 3 zile:
    Quote Originally Posted by Electronic Arts
    REDWOOD CITY, Calif.--(BUSINESS WIRE)--Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) and Battlefield Studios have revealed that Battlefield 6™, the ultimate all-out warfare experience, is a record-breaking success, shattering long-standing records for the Battlefield franchise – solidifying Battlefield 6 as one of the biggest gaming and entertainment launches of the year. [...]

Battlefield 6 hit all-time highs for franchise sales during the first three days of launch, selling over 7 million copies and counting. [...]
    Battlefield 6 Shatters Records Becoming the Biggest Launch in Franchise History

12. #72 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by paul View Post
    The hype is real. Oameni insetati pentru un battlefield de baza.

13. #73 SP
    Pai asta strigăm toti de ani de zile, vrem un Battlefield normal/"clasic", cum era BF3 si BF4. Si in sfârșit au livrat ce se cere de atâta vreme.
    Mă bucur enorm ca am din nou ce juca multiplayer, nu mai rezistam cu COD. MW-urile au fost ok, dupa aia si-a pierdut iar din farmec pt mine. Exact la fel s-a întâmplat si in trecut si din acelasi motiv am trecut atunci la BF.

14. #74 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by numaGabi View Post
    Pai asta strigăm toti de ani de zile, vrem un Battlefield normal/"clasic", cum era BF3 si BF4. Si in sfârșit au livrat ce se cere de atâta vreme.
    Mă bucur enorm ca am din nou ce juca multiplayer, nu mai rezistam cu COD. MW-urile au fost ok, dupa aia si-a pierdut iar din farmec pt mine. Exact la fel s-a întâmplat si in trecut si din acelasi motiv am trecut atunci la BF.
    Battlefield 1 a fost ok

15. #75 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Un clip util:

*sunt TONE de clipuri dar asta e mai rasarit ca celelalte

16. #76 SP
    Member dorin_star's Avatar
    EA a fost cumparat de catre Saudi Arabia's Public Investment Fund (PIF) , se pare ca fac o treaba foarte buna si lucrurile s-au schimbat la 180 de grade . Si-au dat seama ca daca isi asculta comunitatea e singurul mod de a face bani.

17. #77 SP
    Manager paul's Avatar
    PC - DF Review + Optimised Settings - +72% Perf Boost For Little Visual Loss:
    00:00:00 Introduction
    00:01:00 Optimised Settings
    00:06:15 GPU/CPU Testing
    00:10:43 Bugs and Concluding Remarks

18. #78 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    [*]Casti neaparat -> Indiferent ce sistem de sunet aveti, jocul asta este absolut fabulos pe partea de sunet, merita niste casti de calitate.
    Vrei sa zici ca niște căști is mai bune ca un sistem audio dedicat?

19. #79 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by dorin_star View Post
    EA a fost cumparat de catre Saudi Arabia's Public Investment Fund (PIF) , se pare ca fac o treaba foarte buna si lucrurile s-au schimbat la 180 de grade . Si-au dat seama ca daca isi asculta comunitatea e singurul mod de a face bani.
    N-au absolut nicio treaba aia, abia au cumparat, au avut 0 barat contributie la jocul asta.

20. #80 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Vrei sa zici ca niște căști is mai bune ca un sistem audio dedicat?
    Probabil ca intr-un mediu adecvat si cu un sistem high end nu, dar sincer, in cazul meu se aplica pentru ca nu-mi permit sa bubui peretii cu toate exploziile alea, mi se pare mai intima overall experienta in casti.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 6 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 LastLast