Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 104

Thread: Battlefield 6

1. #21 SP
    Member westy9009's Avatar
    Am sute de ore in B1 si B5 ...Am trecut de la foarte bun la mediocru astfel incat am refuzat sa mai joc franciza.Pe scurt am fix 1 ora jucata in BF 2042. Sper sa fi inteles ceva din decaderea din ultimii ani si sa nu o muceasca !

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

2. #22 SP
    Manager paul's Avatar
    Game reveal trailer e live.

PS5, XS, PC (EGS, Steam).

Multiplayer reveal in 31 iulie la ora 21:30:
    Attached Images Attached Images battlefield_6_ss_01.jpg battlefield_6_ss_02.jpg battlefield_6_ss_03.jpg battlefield_6_ss_04.jpg battlefield_6_ss_05.jpg battlefield_6_ss_06.jpg battlefield_6_ss_07.jpg battlefield-6_2025_07-24-25_008-768x432.jpg battlefield-6_2025_07-24-25_009-768x432.jpg

3. #23 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Apare deja gameplay din multiplayer pe YouTube, nu stiu dacă ati văzut dar las un link mai jos. Ce am văzut până acum imi place, eu de abia il aștept!

4. #24 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Nu imi pot ascunde hype-ul pentru jocul asta, arata senzational!
    Am iubit Battlefield 3&4, pare ca e ce trebuie, inclusiv campania, I am getting “Fishing in Baku” vibes!

Dupa cum arata, parca il aud cum urla dupa un PS5 Pro

5. #25 SP
    Eu nu prea bag multiplayer, am puține jocuri care m-au făcut curios si mi-au plăcut MP si unul a fost Battlefield Bad Company 2. Timpuri faine pe PS3 unde nu trebuia sa plătești extra pt multiplayer, nici azi nu înțeleg de ce ar trebui sa plătesc in plus ca sa am acces la MP, am platit jocul asa că lasă-mă să-l joc. Dacă se adeverește a fi bun probabil il cumpăr pe PC si pac pac, kaboom online.

6. #26 SP
    Pare demențial de mișto!

7. #27 SP
    Manager paul's Avatar
    Multiplayer gameplay trailer:

Maps, Modes & Portal:

Open Beta:
    Quote Originally Posted by Electronic Arts
    Get to the frontline. Battlefield’s biggest Open Beta ever goes LIVE for two weekends only, Aug 9-10 and 14-17. Watch select creators during today’s reveal stream on Twitch for a chance to join Early Access alongside our BF Labs squad, beginning Aug 7. Lock and load.
    LOCK AND LOAD FOR THE BATTLEFIELD 6 OPEN BETA
    Attached Images Attached Images battlefield_6_open_beta_dates.jpg

8. #28 SP
    Imi e si frica sa ma bucur la cat de mult imi place ce vad, sper doar sa fie functional din prima zi, nu vreau sa astept 4 luni ca sa-l joc.
    Cum ar spune un clasic in viata, 'can't wait to play it in 20fps on my XSX!'

Glumesc, la ce vad eu acolo insa, daca n-ai bani de PC, cred totusi ca pe PS5 Pro va fi o experienta net superioara consolelor de baza, nu vad cum ar putea rula hartile alea cu tot ce inseamna distrugere si debris in 60fps pe XSX/PS5.

9. #29 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Ce imbunatatiri crezi ca aduce PS5 Pro la distrugere si debris? E doar un PS5 cu module dedicate pentru upscaling si raytracing, ambele irelevante pentru ce ai descris tu. Oricum jocurile EA sunt de regula foarte bine optimizate pe console, sunt 99% sigur ca il vei juca in 60fps pe xboxul tau.

10. #30 SP
    Am jucat ieri câteva ore bune BF6, am avut un cod pt early acces. Nu știu ce sa zic de el, grafica e okay si merge jocul bine dar e haos total parcă, pur si simplu nu fac față acolo cu ăia, de abia s-a lansat si astia deja stiu hărțile si locurile, eu habar nu am de unde sa iau un tanc. Armele mele zici ca nu au efect pe ei, ale lor ma omoară una două.

Joc pe PC cu comtroller deci e mai greu sa fac față la aia cu mouse dar pe PC am jucat si COD Black Ops 6 timp de o luna cat am avut gratis game pass și totuși nu ma simțeam frustrat, aveam kill/death ratio in favoarea mea, mi se părea mult mai distractiv.
    Distrugerile alea is mișto dar la ce haos ii nici nu ai timp sa le vezi cum trebuie, f pierdut m-am simțit pe acolo.......

11. #31 SP
    Senior Member IsNotMe's Avatar
    Am jucat si eu vreo 6 ore. Am invatat cat de cat hartile de Conquest si mi se pare OK per total. Cred ca sunt pe drumul cel bun. Hartile sunt putin mai...alungite sau cel putin la inceput cand echipele se intalnesc la jumatate, au avut grija sa ingusteze cumva zonele de contact si sa iasa cu nebuneala ca la Operation Metro. Spre deosebire de BF2042 unde totul era open.
    Nu-mi place ca in timp ce ma luptam 1vs1, pe inamic s-au mai teleportat alti 2 sub ochii mei. Nu inregistreaza mereu RPG-urile sau grenadele, dar au timp sa repare. Cum zicea si Srachi...distrugerile sunt misto. Simti la propriu cum iti pica tavanu in cap. Mai ales cu niste casti bune.

12. #32 SP
    @IsNotMe, dar RPG nu ți s-a părut underpowered? Dădeam cu el chiar lângă oameni si rar omoram pe cineva cu el, cred ca trebuie sa nimerești direct in cineva cu el nu la picioarele lui sau in zidul de care ii lipit! Si tie cu ce armă ți-a plăcut sa joci?
    Am tot jucat cu un rifle M433 pana am deblocat tot pt el da mie nu mi s-a potrivit, nu are stabilitate bună si cu comtroller e cam jale cu ea, am trecut apoi pe AK205 si m-am descurcat mult mai bine, mai puteam omorî si eu pe cineva! Nici cu sniper-ul nu prea am putut juca,, parcă nici nu-i sniper!
    Im beta se pot debloca arme noi? Nu am bagat de seamă!

13. #33 SP
    Senior Member IsNotMe's Avatar
    Trebuie direct hit, dar macar exista suppression in asta, fata de BF2042 unde era inexistent. Am fost omorat de multe ori de Engineer care avea combo de Sniper + RPG . Primeai 1 hit de sniper si daca nu te omora, tragea cu RPG-ul care avea radius. Eu am jucat sa deblochez skin-urile alea pt jocul full. Acum incerc sa repar 3000dmg cu inginerul. Vreau sa vad cand or sa apara si restul armelor. Atunci o sa fie nebunie. Abia astept sniperul de cal .50 si Desert Eagle-ul

14. #34 SP
    Junior Member GoLd^'s Avatar
    Nu facem un party ceva dacă suntem mai multă care jucăm

15. #35 SP
    Am mai jucat azi noapte, jocul devine destul de addictive, ii război mare acolo si distrugerea aia adaugă mult la atmosferă, harta din Cairo e super cool! După ce începi sa cunoști harta si unele lucruri treaba merge mai bine, adică nu mi-o mai fur chiar asa urât, dar eu tot nu știu cum au aia helicoptere pe hărțile mari, de unde iei sa pilotezi asa ceva? Grafica mi se pare bună pe PC, audio putea fi mai bun dupa părerea mea!

@ItsNotMe am deblocat si eu cate ceva pentru când se lansează jocul full, am luat arma aia si ceva prostioare, azi si maine nu mai joc ca ies sa vagabondez puțin dar pana e gata beta probabil mai iau si eu skin-urile alea pt engineer si recon. Overall kill/death ratio pot să-l văd undeva?

@Gold, nu ar fi rău, cred că jocul e cross platform asa ca nu contează pe ce platformă jucam doar ca nu stiu cine s-ar mai aduna, imi aduc aminte când s-a lansat Killzone 3, eram aici destul de mulți ce il jucam si faceam meciuri intre noi, vremuri mai bune.

16. #36 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Tancurile, avioanele si elicopterele se iau cand te spawnezi. Pe harta mare ai HQ si acolo sunt mai multe pătrate care iti arata ce vehicul e disponibil in acel moment. Il alegi si te baga direct in el. Numărul de vehicule e limitat si e destul de greu sa prinzi unu, mai ales dacă stau si altii la pândă sa prindă.

17. #37 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Interesant ca e cross platform, dar in squad sunt pus cu oameni de pe aceiasi platforma.

18. #38 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Dupa ce am bagat niste ore in beta-ul asta pot spune ca e un return to form de succes al seriei. Multe detalii misto (cum ar fi live cam-ul ala pe care-l vezi cand astepti sa te spawnezi ca sa stii in ce te bagi), dar overall gameplay-ul se simte bine, hartile sunt foarte bine facute, sunetul este absolut fenomenal iar destructionul este cel mai bun din serie in opinia mea.

Sigur, inca mai sunt mici probleme dar absolut de trecut cu vederea. Also, desi semi-irelevant avand in vedere natura forumului, dar pe PC am fost placut surprins sa mearga in 70fps constant in 1440p pe ultra wide cu tot haosul care se intampla in jurul tau (bubuie peretii, scantei, gloante, multi playeri, explozii, etc.) cu un 3080, totul pe high sau ultra. Foarte foarte bine optimizat!

19. #39 SP
    Impresionant ce au reusit sa faca pe toate consolele, in special pe XSS:

20. #40 SP
    Manager paul's Avatar
    Gameplay Battle Royale:

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast