Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 45 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast
Results 281 to 300 of 894

Thread: Fifa 2011

1. #281 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Venom View Post
    Mare greseala. Produsul final o sa difere total de demo (asa a fost mereu). Poate iti faci niste automatisme care nu mai merg in varianta finala si va fi greu sa te dezveti de ele (suturi, pase, etc...). Eu m-am limitat la 10-15 meciuri si numai cu adversar uman.
    da stiu ce vrei sa spui... asa mi s-a intamplat si la Fifa 10, insa m-as bucura sa fie la fel si acum, ca e aproape imposibil sa-ti creezi o ocazie de gol pe legendary, AI parca stie tot ce se intampla cu cateva miscari inainte, pressing agresiv, anticipeaza, dribleaza incredibil, paseaza fara sa greseasca, e un GOD al fotbalului ... trebuie umblat putin la AI...

2. #282 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    da stiu ce vrei sa spui... asa mi s-a intamplat si la Fifa 10, insa m-as bucura sa fie la fel si acum, ca e aproape imposibil sa-ti creezi o ocazie de gol pe legendary, AI parca stie tot ce se intampla cu cateva miscari inainte, pressing agresiv, anticipeaza, dribleaza incredibil, paseaza fara sa greseasca, e un GOD al fotbalului ... trebuie umblat putin la AI...
    Sa vezi tu PES 2011 la cel mai greu...pffff...in 10-15 meciuri am dat decat un sigur gol !

3. #283 SP
    Member Imperatore's Avatar
    De la FIFA 08 incoace,AI-ul la FIFA11 mi se pare cel mai "human". De fapt cred ca este mai bun ca "human-ul" pentru ca de multe ori actioneaza la fel ca noi.ba chiar mai bine.Multe faze de atac si de aparare pe care AI-ul le face se potrivesc cu maniera mea de a gandi faza respectiva.De cele mai multe ori am impresia ca AI-ul pe "legendary" este facut dintr-o echipa controlata de 4 jucatori in acelasi timp,care se sincronizeaza la perfectie.Tocmai de aceea pe acest demo am depasit numarul de jocuri facute cu AI-ul de la FIFA08 incoace.

4. #284 SP
    Member showman's Avatar
    un combo cu driblinguri noi

5. #285 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Quote Originally Posted by showman View Post
    ce driblinguri noi vezi acolo??...sunt o gramada de tutoriale pe youtube cu driblingurile astea...si altele mai complicate decat cele din video-ul asta de 19 sec

6. #286 SP

7. #287 SP
    Member showman's Avatar
    Quote Originally Posted by gabytzu16 View Post
    ce driblinguri noi vezi acolo??...sunt o gramada de tutoriale pe youtube cu driblingurile astea...si altele mai complicate decat cele din video-ul asta de 19 sec
    primul dribling , al 3-lea si al 6-lea sunt toate noi in fifa11 p.s eu doar am dat un reply la un combo nu stiu de ce te ambalezi atat..

8. #288 SP
    Junior Member andy's Avatar
    in italia, in gamestop si altele jocul fifa 11 e pe rafturi ... confirma multi in alte forumuri italiene.

9. #289 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    nu ma mira. de 2 ani am avut fifa luat in ziua lansarii, iar cand intram prima data pe net la clasamentele online erau fff multi cu zeci dc nu sute de jocuri jucate. iti dai seama ca aia aveau jocul luat de ceva vreme.

poate avem si noi noroc cu baietii de la gameshop dc ne livreaza fifa mai rpd cu 1-2 zile, asa cum s-a intamplat si anul trecut.

10. #290 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Pacat ca varianta care e acum pe rafturi nu are limba engleza. Ungara, italiana si inca o limba...

11. #291 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Eu unul nu ma afund in ''romane'' si comentarii inutile si astept cuminte varianta finala!

12. #292 SP
    un review facut de catre cei de la fifasoccerblog.com, nu am reusit sa-l citesc integral, dar pare sa fie facut foarte bine . enjoy it
    Fifa 11 The Review | FIFA Soccer Blog

13. #293 SP
    Member Imperatore's Avatar
    un review facut de catre cei de la fifasoccerblog.com, nu am reusit sa-l citesc integral, dar pare sa fie facut foarte bine . enjoy it
    Fifa 11 The Review | FIFA Soccer Blog
    Thankx a lot si din ce am citi eu varianta finala a jocului este cu mult superioara demo-ului.Ma rog, ii putem banui de un oarecare subiectivism dar per genere impresia este ca exista o diferenta destul de mare intre demo si varianta finala a jocului.

14. #294 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

15. #295 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    am castigat 5 meciuri... si tot locked imi arata de ce??

16. #296 SP
    Quote Originally Posted by Tsutsy View Post
    am castigat 5 meciuri... si tot locked imi arata de ce??
    ce-ti arata locked ?

17. #297 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    la Ea sports fifa superstars rewards .. imi apare locked la "won 5 games" si am jucat 7 deja..

---------- Post added 26-09-2010 at 11:42 PM ----------

trebuia sa fiu conectat pe contu ea?

18. #298 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    La tine ''win'' si ''jucat'' inseamna acelasi lucru nu? lol

19. #299 SP
    Quote Originally Posted by Tsutsy View Post
    trebuia sa fiu conectat pe contu ea?
    da, si meciurile trebuie castigate in aceasi sesiune de joc

20. #300 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    Quote Originally Posted by Daniel View Post
    La tine ''win'' si ''jucat'' inseamna acelasi lucru nu? lol
    daca citeai un post mai sus vedeai ca le'am castigat pe toate (5 meciuri)

---------- Post added 26-09-2010 at 11:52 PM ----------

da, si meciurile trebuie castigate in aceasi sesiune de joc
    ok , mersi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 45 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks