Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 45 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 ... LastLast
Results 481 to 500 of 894

Thread: Fifa 2011

1. #481 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Quote Originally Posted by Venom View Post
    * Penalty pentru mine in timpul jocului. Execut. Mingea loveste bara, se intoarce la jucatorul care a executat lovitura, sutez cu acesta si... gol care se pune!
    nu le au ei cu subtilitati de genu lol
    cel mai prost din istorie nu l-as cataloga, dar cu siguranta mai prost ca 10. de exemplu, eu anul asta simt ca nu prea am ce sa joc in materie de fotbal. pes a devenit mai ok, dar nu si-a imbunatatit performantele cat sa ma convinga, iar fifa..cred ca am discutat deja.

2. #482 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Quote Originally Posted by Venom View Post
    Acum chiar astept parerea alora care-l ridicau in slavi si purtau icoana FIFA. Eu sustin in continuare ca este cel mai prost FIFA din secolul asta si si-au batut joc de jocul numit fotbal.

Hai sa pun si eu 2 "faze":

* Penalty pentru mine in timpul jocului. Execut. Mingea loveste bara, se intoarce la jucatorul care a executat lovitura, sutez cu acesta si... gol care se pune!
    * In 90% din cazuri cand 2 jucatori scapa singuri cu portarul si dai pasa la coechipier, se da offside.

Sunt varza cu regulamentul.
    ce vrei sa spui cu penalty...citeste regulamentu in timpul meciului daca iti acorda penalty dai in bara si mingea vine inapoi la tine poti suta....asta e regulamentu..jocu are destule buguri dar totusi este mai frumos ca fifa 10

3. #483 SP
    x2z
    hai ca iti explic eu : daca jucatorul x suteaza din penalty in bara, iar mingea se respinge tot la jucatorul x care suteaza din nou si inscrie golul nu se valideaza. daca nu ma insel se acorda lovitura libera indirecta.

4. #484 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    hai ca iti explic eu : daca jucatorul x suteaza din penalty in bara, iar mingea se respinge tot la jucatorul x care suteaza din nou si inscrie golul nu se valideaza. daca nu ma insel se acorda lovitura libera indirecta.
    hamm....si atunci cei ce stau la marginea careului ce fac se uita si se imping de nebuni ce spui tu nu exista in regulament.Jucatorul care executa are voie sa traga si daca mingea a fost respinsa din bara si daca a fost respinsa de portar si golul este perfect valabil.

5. #485 SP
    Senior Member BogdanN1's Avatar
    Da,am auzit si eu de chestia asta.E o regula introdusa mai recent.Mie mi se pare corect sa se lase jocul sa continue daca portarul respinge in fata sau mingea loveste bara.

6. #486 SP
    Banned Venom's Avatar
    Quote Originally Posted by ZeroSkillNoob View Post
    ce vrei sa spui cu penalty...citeste regulamentu in timpul meciului daca iti acorda penalty dai in bara si mingea vine inapoi la tine poti suta....asta e regulamentu..jocu are destule buguri dar totusi este mai frumos ca fifa 10
    Se vede ca esti un fan FIFA?! Mai bine citeste tu regulamentul. "Jucatorul nu trebuie sa joace mingea a doua oara inainte ca aceasta sa fi fost atinsa de un alt jucator".

Cat traieti inveti!

7. #487 SP
    x2z
    Quote Originally Posted by ZeroSkillNoob View Post
    hamm....si atunci cei ce stau la marginea careului ce fac se uita si se imping de nebuni ce spui tu nu exista in regulament.Jucatorul care executa are voie sa traga si daca mingea a fost respinsa din bara si daca a fost respinsa de portar si golul este perfect valabil.
    pai se imping pentru ca, eventual, unul din ei sa joace mingea in cazul unei ratari. nu cel care a executat!

8. #488 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    pe masura ce joc FIFA 11 ma minunez..si nu in sens pozitiv

astazi am jucat Liverpool-tottenham...si dupa fluierul de start echipele AU FACUT SCHIMB de terenuri...m-am trezit cu Reina pe la mijlocul

terenului ca se duce la cealalta poarta...este incredibil cate bug-uri are...cred ca cei de la EA nu au auzit de notiunea de "tester"

9. #489 SP
    Junior Member CooL's Avatar
    Jucatori pt. FIFA 11 (PC) ??

click pt. link !!

10. #490 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    un review romanesc ptr FIFA 11

YouTube - Canalul utilizatorului ArealIT

sper ca cei de la EA sa scoata cat mai repede patch-ul care sa rezolve bug-urile

cat despre ce ziceau cei de mai sus ca sprint-ul nu exista..tin sa-i contrazic..jucatorii care au viteza in realitate au si in joc...FIFA 10 era ireal din acest punct de vedere..adica un fundas de 1.90 putea sa fuga aproape la fel ca un atacant de 1.70..ceea ce nu era corect..

11. #491 SP
    x2z
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post

sper ca cei de la EA sa scoata cat mai repede patch-ul care sa rezolve bug-urile

cat despre ce ziceau cei de mai sus ca sprint-ul nu exista..tin sa-i contrazic..jucatorii care au viteza in realitate au si in joc...FIFA 10 era ireal din acest punct de vedere..adica un fundas de 1.90 putea sa fuga aproape la fel ca un atacant de 1.70..ceea ce nu era corect..
    eu sunt chiar curios de ce toata lumea joaca pe forta, daca chiar exista jucatori de viteza care si-o si pot pune in aplicare?!

12. #492 SP
    Member MihaY's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post

Besica aducatoare de puncte lol.
    ON:Eu am patita ceva foarte ciudat.Ma jucam cu un prieten pe ranked si la un moment dat, jocul s-a blocat, dupa ce si-a revenit amandoi jucam alte meciuri dar cu aceleasi echipe.

13. #493 SP
    x2z
    lol deci review-ul este incredibil, romanesc 100%, daca aia ne-au facut praf steagul in joc, noi punem vreo 40-50 sec imagini din PES si zicem cat de tare e grafica lol

14. #494 SP
    Member showman's Avatar
    damn..

15. #495 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Ce tare! Al naiba arbitru! Serios, arbitrajul in fifa 2011 e penal rau de tot. In fiecare an o dau in bara cu cate ceva, anul trecut cu portarul care iesea ca bezmeticul, acum arbitrajul...

16. #496 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Nu cumva se pierduse/blocase conexiunea? Au EA greselile lor dar nu cred ca si asta e de la ei.

17. #497 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    am avut intentia sa-i dau drumul la campionat in acest weekend, dar m-am razgandit. prea multe buguri, extrem de multe, ar strica tot campionatul. am intrat pe forumul oficial, unde toata lumea e revoltata si dev-team a promis ca vor lansat un patch care va rezolva toate problemele, insa mai dureaza. asa ca va rog sa mai aveti rabdare. http://forum.ea.com/uk/posts/list/20488.page

18. #498 SP
    x2z
    o idee buna. totusi, nu cred ca or sa rezolve mare lucru cu patch-ul.

19. #499 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    pai o sa vedem cand va fi lansat, oricum in aceste conditi nu cred ca putem organiza un campionat. mai bine ateptam, decat sa ne grabim si sa iasa un mare fas.

20. #500 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    In varianta de X360 n-am intalnit deloc bug-uri.. Totul mi se pare OK, in afara de exploit-ul cu centrarile perfecte la intalnire si de meciurile online cu Pro-ul (unde dupa vreo 10 incercari abia am reusit sa intru intr-un meci cu un singur user - e prea mare time limit-ul, mai mereu ma deconecteaza cand inca se strang jucatori).

Poate s-au strecurat mai multe bug-uri in varianta de PS3.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 45 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks