Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 45 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 ... LastLast
Results 441 to 460 of 894

Thread: Fifa 2011

1. #441 SP
    Junior Member seaman13's Avatar
    Quote Originally Posted by wackorine View Post
    din ce am citit am impresia ca nimeni nu intra la controller settings ... ?! acolo,se poate modifica pasa,sutul,lobul ... chiar de acolo se schimba jocul in esenta(valabil la orice editie) ! adica,jocul vine cu majoritatea optiunilor pe assisted ... incercati sa treceti totul pe manual&atunci se vede cine ce poate cu adevarat sa joace(sigur,online nu-i prea indicat cand joci contra celor care au full assisted)!
    da am sa incerc sa fac niste schimbari ,mersi

2. #442 SP
    Member ramusg's Avatar
    Voi jucati alt joc? Am intrat on line, incep un meci, adversarul paseaza zici ca e micrometru...eu, pasez si eu dar nu asa de exact, ala doar tinea L1si X, nu merge 1 metru cu balonul la picior. Sa incerc si eu , imi spun in treacat,tin apasat L1 si xxxxxx pana la poarta, parca aveam tinta dela NASA asa precis eram, imm, ma ,parca se spunea pe forum ca L1 e doar pt demarcare . Asa ca am jntrat sa va spun ca nu face doar demarcare ci si pase perfecte . Nu mai vb ca jucatori de viteza ca Robinio (de ex.)cand primesc mingia parca se infraneaza aproape de lesin iar fundasul sta lipit de el ( eu am zis ca au super glue la ei) ca scaiul de oaie . Frumos.

3. #443 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    eu cred ca tu confunzi stilul de joc al unora + goana dupa puncte cu jocul in sine. mie unul fifa 11 mi se pare deopotriva greu si atractiv. Greu pentru ca exprimarea este mai anevoioasa acum contand foarte mult pozitia din care pasezi, modul in care ai preluat mingea etc si atractiv pentru ca este oarecum echilibrat si are ceva schimbat la fiecare meci jucat.
    sigur ca exista numerosi jucatori online care rup gamepad-ul in doua abordand un joc plicticos si repetitiv. dar pana la urma fiecare joc are anumite scapari si nu cred, sincer, ca vom avea prea curand parte de simulatorul perfect. poate doar la next next gen. deocamdata let's kick the ball and have some fun!

4. #444 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Pai nu zice nimeni ca nu e un joc bun, dar din ce inteleg, abuzeaza lumea de assist-uri de ajungi sa consideri mai uman comportamentul AI-ului decat al unor jucatori online. Eu ma indoiesc ca nu sunt si jucatori care sa joace fara pase d-astea.

Pt ramusg, zici ca iti place autotortura, stiai ca asa o sa fie experienta online, dar totusi l-ai luat. E bun pana la urma?

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

5. #445 SP
    Junior Member pocpoc350's Avatar

sal

Referitor la bug`uri, am jocul de cand s-a lansat, nu a trebuit sa astept dupa comanda, si m-am jucat ceva (nu prea mult on-line) dar nu am avut probleme de genu asta. Poate 2-3 freez`uri dar posibil si din cauza ca l-am forjat la maxim
    Eu am cont de UK si mi`a mers din prima. Jocul e genial, la fel ca World Cup, mult mai imbunatatit.
    Singurul lucru care inca ma streseaza e faza cu avantajele: nu le lasa atunci cand trebuie. De off`side-uri numai zic imi mananca zilele.. vbesc de alea in care jucatorul aflat in off`side n`are nicio treaba cu faza (e pe partea cealalta a terenului etc).
    In mare, NOTA 10.
    Va astept la joaca

6. #446 SP
    Member ramusg's Avatar
    Cosmine, ce sa-ti spun, e bun, poate chiar peste asteptari, am avut parte si de partide memorabile cu jucatori de bun simt care nu foloseau L1 decat la pasele in adancime, cele date pe sus si la centrari din lateral, singurele faze din care am luat gol dar reuseam sa dau cu unul mai mult sau sa termin egal.
    Trebuie sa muncesti serios daca nu folosesti "ajutoarele" in mod constant dar pt mine asta imi da o satisfactie in plus, castig sau pierd pe priceperea mea fara sa ma ajut de assisturi in mod abuziv, chiar tind spre un procent de 10%, folosesc L1 la pasa decisiva in careu.

Mie imi place f mult sa finalizez cu poarta gola avand 2 jucatori in careu si intrand pe centru nu alergand pe aripa iar daca dau pasa doar cu X risc sa se duca spre portar sau chiar in fata( in afara terenului) indiferent cum ai indreptat stick-ul. cu L1 reusesti sa dai pasa jucatorului ce ramane cu poarta goala sau a venit la combinatie.

Per total e un joc reusit anul acesta, pacat ca mai sunt jucatori ( sunt si f multi) care tin sa castige cu orice pret chiar daca jocul devine previzibil si plictisitor ,tu fiind constient ca paseaza tinind apasat L1 in draci.

Pot sa spun bravo Ea pt un joc bun anul acesta si pacat de cei care nu pricep frumusetea jocului de fotbal.

7. #447 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Ea servers are not available for the moment . Mor cand se intampla asta !!!

8. #448 SP
    Member ramusg's Avatar
    Quote Originally Posted by Ovidiu View Post
    Ea servers are not available for the moment . Mor cand se intampla asta !!!
    Dap, la fel si aici, de obicei imi cumpar jocuri numai pt optiunea on line, rar joc si story-ul of line sau in cazul de fata meciuri cu Ai-ul, e pacatoasa rau faza asta.

9. #449 SP
    Member blondutzu's Avatar
    ramusg daca ai jocul pe xbox da-mi add la friends sa jucam. Nici eu nu ii suport pe aia de paseaza in disperare (desi din punctul meu de vedere mi se pare mai stresant pe cei care abuzeaza de driblingul ala intoarcere la 360g decat de pase). Aseara am jucat vreo 10 meciuri si spre norocul meu am dat numai de baietii care jucau mai chill asa ca mine nu rupeau joystickul in doua..a fost superb. O sa vezi ca jocul este foarte misto si foarte real dar conteaza mult cu cine il joci ca altfel..exploituri se gasesc.

10. #450 SP
    Member ramusg's Avatar
    Quote Originally Posted by blondutzu View Post
    ramusg daca ai jocul pe xbox da-mi add la friends sa jucam. Nici eu nu ii suport pe aia de paseaza in disperare (desi din punctul meu de vedere mi se pare mai stresant pe cei care abuzeaza de driblingul ala intoarcere la 360g decat de pase). Aseara am jucat vreo 10 meciuri si spre norocul meu am dat numai de baietii care jucau mai chill asa ca mine nu rupeau joystickul in doua..a fost superb. O sa vezi ca jocul este foarte misto si foarte real dar conteaza mult cu cine il joci ca altfel..exploituri se gasesc.
    Din pacate sunt cocotat pe PS3, nu ca nu e o platforma buna, referitor la faptul ca nu putem juca impreuna. Da, intodeauna partidele "curate" sunt la superlativ, din chinuiala aia de a da o pasa buna, de a exploata un spatiu liber, de a face o faza frumoasa fara cheat-uri iese o partida placuta si chiar daca pierzi nu-ti pare rau.

11. #451 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Inca un bug major..un jucator advers face hent la mine in careu si e penalty ptr ei...
    Deja e bataie de joc..s-au grabit sa-l scoata pe 1 si si-au bagat picioarele..

---------- Post added 13-10-2010 at 09:12 PM ----------

revin cu o intrebare
    Am inceput Carrer Mode cu setariile default.Daca modific in meniul principal(settings&profiles) setariile ptr pase (asistate ,neasistate) etc se modifica si in sezon ?

12. #452 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Scuze Kepzy ... mi-a picat netul si nici ca mai vrea saracia sa se conecteze . Oricum GG , dar ai si noroc Da-mi PM cu id-ul tau de mess , ca sa ne organizam mai bine data viitoare !

13. #453 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Macar va fi ultimate team gratis , ceea ce este foarte tare

14. #454 SP
    Member BatsBike's Avatar
    @darkpaul13 ... setarile schimbate in meniul principal(controlul,aici)sunt valabile in oricare submeniu,apoi ... oricum,ai posibilitatea de a umbla la setarile controllerului sau ale meciului inainte de a intra in partida

15. #455 SP
    Member ramusg's Avatar
    Quote Originally Posted by Ovidiu View Post
    Scuze Kepzy ... mi-a picat netul si nici ca mai vrea saracia sa se conecteze . Oricum GG , dar ai si noroc Da-mi PM cu id-ul tau de mess , ca sa ne organizam mai bine data viitoare !
    Norocul tine de obicei cu cei buni, glumesc, ai vazut ce frumos e jocul fara sa folosesti L1, eu nu l-am folosit deloc si cred ca m-am descurcat bine . Si tu joci f bine, cred ca trebuie sa infiintam un club.

Pe mess nu mai stau de f mult timp, cam greu sa vb acolo, gasim noi o solutie.

16. #456 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Bug-uri descoperite de mine la FIFA 11, Xbox 360:
    • cand faultez adversarul primesc eu lovitura libera, si viceversa (asta se intampla rar, dar cand se intampla tine tot meciul);
    • la sfarsitul jocului apare o singura animatie: echipa care pierde sta dezamagita in teren, pe cand castigatorii fac cerc in jurul capitanului (sunt sigur ca sunt mai multe animatii de final, dar pana acum nu le-am vazut);
    • daca primesti mingea in offside, faultezi si apoi continuui faza, jocul nu este oprit;
    • in unele meciuri jucatorii fac hent de peste 20 de ori, ai impresia ca joaca handball.

17. #457 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    inca un bug major..
    se pare ca extraterestrii au venit pe wembley sa ma vada pe mine in finala Cupei Ligii..
    cand s-a terminat meciul erau doar flash-uri de aparate foto pe cer..

18. #458 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    ce medie de goluri marcate aveti pe meci? Personal a mea este mica ceva gen 1.4-1.5 goluri, stil mourinho lol

19. #459 SP
    Member ramusg's Avatar
    on line toata lumea joaca cu L1 , e praf , unde e pro passing sistem? limitarea assistului? EA numeste pasa cu L1, astia sunt idioti? Pt un- doi ai nevoie de 2 jucatori, unul initiaza pasa celalalt returneaza pe pozitie viitoare, pai astia folosesc L1 si pentru pase in spate , mingia trecand pe la jumatate de echipa fara sa fie returnata, de ce? Pt ca L1 face pasa sa fie perfecta. Dezamagit total de acest aspect. PS: cat de greu se scrie cu gamepadul.

20. #460 SP
    Member BatsBike's Avatar
    @ramusg ... cumpara o tastatura dedicata ... se aplica pe controller(140 de lei) ... yo,am de gand sa i-au una bucata chiar daca-mi merg degetele pe tastatura virtuala ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 45 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks