E adevarat ca Pro Passing poate fi pus pe OFF in online ranked match ? Daca da atunci![]()
cred ca s-ar putea sa fie o mica confuzie. am citit si eu aseara pe forumurile oficiale despre acesta problema. din cate am inteles Pro Passing nu poate fi oprit!!! face parte din gameplay, nu ai cum sa-l opresti, nu exista nicio setare. insa poti sa opresti altceva "pass assistance marker", e cu totul altceva (sunt sagetile alea doua, care iti arata cat de mult trebuie sa tii apasat pe buton). acum nu pot sa fiu sigur decat atunci cand imi vine si mie jocul...
http://forum.ea.com/uk/posts/list/10796.page
It's Fifa time. A ajuns curierul cu jocul. Care vrea sa joace cu mine niste meciuri sa dea add spike_nr1![]()
Am account de Romania pe PSN si am vrut sa folosesc acel online pass pentru online ,la care jocul mi-a zis ca nu este available pentru regiunea si tara mea ! WTF is happening ? I s-a mai intamplat la cineva acelasi lucru ?
Pfff ce rau imi pare ca nu pot sa joc de pe acelasi cont de pe care am jucat ultimile 3 serii de FIFA.Dar am citit ca online pass-ul este valabil oriunde in europa.Asa scrie in manual....Asta este,locuim in RO si se pare ca suntem interzisi. Am remarcat ca pe accountul de pe UK ma lasa sa dau "redeem code" dar de pe cel de Romania joc doar cu optiunea de trial,valabila 7 zile. In fine o sa vad eu ce fac....
Dupa 4 jocuri in online mi-am facut urmatoarea impresie :
-pro passing-ul este implementat in joc , cu toate optiunile de on/off pe care le-am incercat ping-pong passingul este foarte foarte putin prezent si de fiecare data cand incerci sa pasezi foarte foarte repede intre doi jucatori aflati la distanta foarte apropiata,pasele nu mai iasa si acuratetea lor are de suferit
-ritmul jocului este putin mai rapid fata de versiunea demo
-trebuie sa ai un joc mai elaborat ,bazat pe mai multe pase, nu o sa mai putem ajunge la poarta doar din doua pase.
-nu am dat nici un gol care sa fie la fel
-am ratat rarisim din 2 metri cu portarul
Una peste alta mie mi-a facut o impresie excelenta dar toata impresia asta a fost un pic umbrita de faptul ca nu o sa putem juca de pe accounturi de RO.Vom avea la flag probabil UK,US sau mai stiu eu ce .
pana saptamana viitoare cand o sa mi cumpar si eu fifa11.. as avea o curiozitatela Pro Club Championship. se poate juca si in 2? sau again minim 3?
Nu cred ca este vorba doar despre o problema....am un prieten (FieldAdmiral) care a patit la fel cu un joc aparut mai demult,in speta NFL MADDEN, cu account de Romania nu s-a putut juca online de nici o culoare.
Revenind la joc...pot sa spun ca a pierdut foarte mult la senzatia de ARCADE ceea ce nu poate decat sa ne bucure.
---------- Post added 30-09-2010 at 08:17 PM ----------
Deci, am folosit codul pe un account de greece....DAR acum vad ca ma lasa sa joc si de pe account-ul de RO ! Eu nu mai inteleg nimic ! E posibil ca acest cod sa fie inregistrat pe "consola" si nu pe USER ?
---------- Post added 30-09-2010 at 08:32 PM ----------
Sper ca asta sa lamureasca intreaga confuzie creata (imi pare rau daca am creat si mai multa sau am derutat alte persoane prin post-urile mele)
Do I need an unique Online Pass for every user on my console?
No. One Online Pass will give online access to multiple users logged into the console where the Online Pass was first activated (subject to the console manufacturer’s and EA online terms of service).
http://www.easports.com/onlinepass
Mda...din primul meci jucat, m-am lovit de acest bug infect. Cam patetic pentru anul 2010.
Nu e super rezolutie, ca am filmat repede cu telefonul si am uitat sa schimb si numele fisierului
Conteaza ca ai dat gol.
Asa este , Fifa mai are si bug-uri , nu poti sa zici ca gasesti un joc fara un bug...sa fim realisti.
Vrei Fifa fara bug-uri , te duci pe sintetic cu prietenii , asa cum fac unii consolisti.
L.E-eram sigur , pentru ca daca dadeai tu gol sigur noi nu mai aflam de acest bug.(joke)
Cei care au chef sa se bage intr-un campionat de fifa 11 sa arunce un ochi aici: http://www.consolegames.ro/forum/f15...s3/#post441409
Va scriu in speranta ca cineva ma poate ajuta.Am oproblema cu logarea la situl FIFA 11. Intru pe situl oficial si la SIGN IN imi pun adresa de email si passwordul nu nu ma recunoaste, din toate doar la FORUM ma recunoaste si imi arata ca sint logat . Ma tem ca dupa data de 5 pe cind imi vine jocul FIFA 11 nu o sa pot intra la CREATION CENTRE. ID il am pe psn america.
am mai auzit problema asta si de la alte persoane. Mie imi merge...ma pot loga fara probleme. Fa-ti un cont nou. Vezi ca din cate stiu eu site-ul EA nu are baza de date comuna intre tari. Daca zici ca PSN ID e pe america si ti-ai creat contul EA de pe acest user o sa iti mearga sa te loghezi pe site-ul EA doar daca schimbi tara ca fiind US.
LE Aparent au baza de date comuna...m-am putut loga si pe US si pe UK si pe FR cu acelasi user
Bookmarks