Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 18 of 45 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast
Results 341 to 360 of 894

Thread: Fifa 2011

1. #341 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    E adevarat ca Pro Passing poate fi pus pe OFF in online ranked match ? Daca da atunci

2. #342 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    cred ca s-ar putea sa fie o mica confuzie. am citit si eu aseara pe forumurile oficiale despre acesta problema. din cate am inteles Pro Passing nu poate fi oprit!!! face parte din gameplay, nu ai cum sa-l opresti, nu exista nicio setare. insa poti sa opresti altceva "pass assistance marker", e cu totul altceva (sunt sagetile alea doua, care iti arata cat de mult trebuie sa tii apasat pe buton). acum nu pot sa fiu sigur decat atunci cand imi vine si mie jocul...

http://forum.ea.com/uk/posts/list/10796.page

3. #343 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    It's Fifa time. A ajuns curierul cu jocul. Care vrea sa joace cu mine niste meciuri sa dea add spike_nr1

4. #344 SP
    Member Imperatore's Avatar
    Am account de Romania pe PSN si am vrut sa folosesc acel online pass pentru online ,la care jocul mi-a zis ca nu este available pentru regiunea si tara mea ! WTF is happening ? I s-a mai intamplat la cineva acelasi lucru ?

5. #345 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    trebuie sa faci contu pe uk ... noi nu avem acoperire aici..

6. #346 SP
    Pfff ce rau imi pare ca nu pot sa joc de pe acelasi cont de pe care am jucat ultimile 3 serii de FIFA.Dar am citit ca online pass-ul este valabil oriunde in europa.Asa scrie in manual....Asta este,locuim in RO si se pare ca suntem interzisi. Am remarcat ca pe accountul de pe UK ma lasa sa dau "redeem code" dar de pe cel de Romania joc doar cu optiunea de trial,valabila 7 zile. In fine o sa vad eu ce fac....
    Dupa 4 jocuri in online mi-am facut urmatoarea impresie :
    -pro passing-ul este implementat in joc , cu toate optiunile de on/off pe care le-am incercat ping-pong passingul este foarte foarte putin prezent si de fiecare data cand incerci sa pasezi foarte foarte repede intre doi jucatori aflati la distanta foarte apropiata,pasele nu mai iasa si acuratetea lor are de suferit
    -ritmul jocului este putin mai rapid fata de versiunea demo
    -trebuie sa ai un joc mai elaborat ,bazat pe mai multe pase, nu o sa mai putem ajunge la poarta doar din doua pase.
    -nu am dat nici un gol care sa fie la fel
    -am ratat rarisim din 2 metri cu portarul
    Una peste alta mie mi-a facut o impresie excelenta dar toata impresia asta a fost un pic umbrita de faptul ca nu o sa putem juca de pe accounturi de RO.Vom avea la flag probabil UK,US sau mai stiu eu ce .

7. #347 SP
    Member showman's Avatar
    pana saptamana viitoare cand o sa mi cumpar si eu fifa11.. as avea o curiozitate la Pro Club Championship. se poate juca si in 2? sau again minim 3?

8. #348 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Sa inteleg si eu ceva... deci nimeni nu a reusit sa joace online de pe contul de RO?

9. #349 SP
    Member Tomcraft's Avatar

10. #350 SP
    Nu cred ca este vorba doar despre o problema....am un prieten (FieldAdmiral) care a patit la fel cu un joc aparut mai demult,in speta NFL MADDEN, cu account de Romania nu s-a putut juca online de nici o culoare.
    Revenind la joc...pot sa spun ca a pierdut foarte mult la senzatia de ARCADE ceea ce nu poate decat sa ne bucure.

---------- Post added 30-09-2010 at 08:17 PM ----------

Deci, am folosit codul pe un account de greece....DAR acum vad ca ma lasa sa joc si de pe account-ul de RO ! Eu nu mai inteleg nimic ! E posibil ca acest cod sa fie inregistrat pe "consola" si nu pe USER ?

---------- Post added 30-09-2010 at 08:32 PM ----------

Sper ca asta sa lamureasca intreaga confuzie creata (imi pare rau daca am creat si mai multa sau am derutat alte persoane prin post-urile mele)

Do I need an unique Online Pass for every user on my console?
    No. One Online Pass will give online access to multiple users logged into the console where the Online Pass was first activated (subject to the console manufacturer’s and EA online terms of service).

http://www.easports.com/onlinepass

11. #351 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mda...din primul meci jucat, m-am lovit de acest bug infect. Cam patetic pentru anul 2010.

Nu e super rezolutie, ca am filmat repede cu telefonul si am uitat sa schimb si numele fisierului

12. #352 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Mda...din primul meci jucat, m-am lovit de acest bug infect. Cam patetic pentru anul 2010.

Nu e super rezolutie, ca am filmat repede cu telefonul si am uitat sa schimb si numele fisierului

YouTube - IMG 1778
    Conteaza ca ai dat gol .
    Asa este , Fifa mai are si bug-uri , nu poti sa zici ca gasesti un joc fara un bug...sa fim realisti.
    Vrei Fifa fara bug-uri , te duci pe sintetic cu prietenii , asa cum fac unii consolisti.

L.E-eram sigur , pentru ca daca dadeai tu gol sigur noi nu mai aflam de acest bug .(joke)

13. #353 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu eram eu cu Chelsea ))

14. #354 SP
    Cei care au chef sa se bage intr-un campionat de fifa 11 sa arunce un ochi aici: http://www.consolegames.ro/forum/f15...s3/#post441409

15. #355 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Quote Originally Posted by Spike View Post
    Cei care au chef sa se bage intr-un campionat de fifa 11 sa arunce un ochi aici: http://www.consolegames.ro/forum/f15...s3/#post441409
    Astazi imi iau PS3 si o sa dau comanda de Fifa , abia astept sa ma inscriu

16. #356 SP
    Member romey's Avatar
    Va scriu in speranta ca cineva ma poate ajuta.Am oproblema cu logarea la situl FIFA 11. Intru pe situl oficial si la SIGN IN imi pun adresa de email si passwordul nu nu ma recunoaste, din toate doar la FORUM ma recunoaste si imi arata ca sint logat . Ma tem ca dupa data de 5 pe cind imi vine jocul FIFA 11 nu o sa pot intra la CREATION CENTRE. ID il am pe psn america.

17. #357 SP
    Quote Originally Posted by Spike View Post
    Mai faci acel campionat pentru PES ?

18. #358 SP
    Senior Member Nash's Avatar

19. #359 SP
    Quote Originally Posted by Imperatore View Post
    Mai faci acel campionat pentru PES ?
    nu pot sa-ti dau un raspuns sigur acum. depinde de ce timp o sa am, ce bani voi avea disponibili pt joc cand o sa apara, mai multe lucruri. eu in principiu as vrea, dar nu promit nimic.

20. #360 SP
    Member blondutzu's Avatar
    Quote Originally Posted by romey View Post
    Va scriu in speranta ca cineva ma poate ajuta.Am oproblema cu logarea la situl FIFA 11. Intru pe situl oficial si la SIGN IN imi pun adresa de email si passwordul nu nu ma recunoaste, din toate doar la FORUM ma recunoaste si imi arata ca sint logat . Ma tem ca dupa data de 5 pe cind imi vine jocul FIFA 11 nu o sa pot intra la CREATION CENTRE. ID il am pe psn america.
    am mai auzit problema asta si de la alte persoane. Mie imi merge...ma pot loga fara probleme. Fa-ti un cont nou. Vezi ca din cate stiu eu site-ul EA nu are baza de date comuna intre tari. Daca zici ca PSN ID e pe america si ti-ai creat contul EA de pe acest user o sa iti mearga sa te loghezi pe site-ul EA doar daca schimbi tara ca fiind US.

LE Aparent au baza de date comuna...m-am putut loga si pe US si pe UK si pe FR cu acelasi user

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 45 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks