Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 45 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast
Results 361 to 380 of 894

Thread: Fifa 2011

1. #361 SP
    Junior Member figo_jr's Avatar
    deci pana la urma cum rezolvam cu pass code? ca nu vreau sa schimb id-ul . Daca am inteles bine imi fac alt ps id pe Uk inregistrez codul si apoi ma loghez cu vechiul id si o sa functioneze si online?

2. #362 SP
    Member romey's Avatar
    Quote Originally Posted by blondutzu View Post
    am mai auzit problema asta si de la alte persoane. Mie imi merge...ma pot loga fara probleme. Fa-ti un cont nou. Vezi ca din cate stiu eu site-ul EA nu are baza de date comuna intre tari. Daca zici ca PSN ID e pe america si ti-ai creat contul EA de pe acest user o sa iti mearga sa te loghezi pe site-ul EA doar daca schimbi tara ca fiind US.

LE Aparent au baza de date comuna...m-am putut loga si pe US si pe UK si pe FR cu acelasi user
    Intr-adevar ID il am pe PSN America dar la tara am scris Romania, dar mai am un ID pe FR si acolo am scris la tara Franta si am aceasi problema. O sa mai incerc. Multzam

3. #363 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Daca am inteles bine imi fac alt ps id pe Uk inregistrez codul si apoi ma loghez cu vechiul id si o sa functioneze si online?[/quote]

Exact

4. #364 SP
    Member dinamovistu2008's Avatar
    am bagat codul pe un cont de anglia si a mers fara probleme....iar cand ma loghez pe contul meu din US si nu merge

---------- Post added 01-10-2010 at 12:39 PM ----------

am facut asta,,,,si nu merge

5. #365 SP
    Member romey's Avatar
    Am rezolvat problema, acum pot intra in Creation Centre. Sa vedem pe 5 cind vine FIFA 11 cum ma voi descurca.

6. #366 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    gamespot a acordat jocului nota 9 / 10 , cred ca e ceva de capul lui daca si acest "gigant ale review-urilor" (asa am auzit ) i-a dat peste 8.5

FIFA Soccer 11 Review for PlayStation 3 - GameSpot

7. #367 SP
    Member Imperatore's Avatar
    Cred ca este cel mai bun simulator de fotbal pe care il joc pe PS3 de la FIFA08 incoace !

8. #368 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Hai baieti, nu va mai bagati nici unul in http://www.consolegames.ro/forum/f15...s3/#post441409 ? Avem nevoie de oameni

9. #369 SP
    Member mukiki's Avatar
    e prea devreme ....ne crestem pro-ul acum

10. #370 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Cum merg serverele? In Fifa 2010, in ultima vreme, m-au disperat. O sa-mi vina marti si o sa trec la treaba

11. #371 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quick question. Am observat, in arena mode, ca poti sa ridici mingea cu LT + RB (varianta de ), dar cum pot sa continui sa tin pe picioare ?

12. #372 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Quick question. Am observat, in arena mode, ca poti sa ridici mingea cu LT + RB (varianta de ), dar cum pot sa continui sa tin pe picioare ?
    daca e ca in fifa 10 tap RB ca sa tii mingea pe picior si misca din stick din drepta ca sa faci scheme

13. #373 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Din cate tin minte, alternezi LT cu RB.

14. #374 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Apesi repetat pe RB.
    In demo nu mi-au mai iesit trick-urile din stick, in loc sa faca jonglerii, o ia brusc intr-o directie...

Uff..pana ajunge si la mine 11-le..

15. #375 SP
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    In demo nu mi-au mai iesit trick-urile din stick, in loc sa faca jonglerii, o ia brusc intr-o directie...

Uff..pana ajunge si la mine 11-le..
    l-ai vazut vreodata pe Kaka sa faca ce face C. Ronaldo sau Ronaldinho cu mingea?

16. #376 SP
    Senior Member tray's Avatar
    nu cred ca , kaka nu poate sa tina mingea pe picior si toate msicarile acre intra la jonglerii

17. #377 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Ah, daca e personalizat in sensul asta, atunci e cool.
    In FIFA 10 puteai sa faci jonglerii d-alea cu orice jucator bun.

18. #378 SP
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Ah, daca e personalizat in sensul asta, atunci e cool.
    In FIFA 10 puteai sa faci jonglerii d-alea cu orice jucator bun.
    pai e unul dintre noile features, personality +, fiecare jucator, bine, aproape fiecare jucator este unic si seamana ca stil de joc cu jucatorul real de fotbal.

19. #379 SP
    Member Imperatore's Avatar
    Mai are cineva probleme de a se loga pe serverele EA de la FIFA11 de pe o conexiune de Romtelecom ?Astept destul de mult pana sa intru la ei pe servere pentru a juca online si ma scoate din meciuri,lag in timpul meciurilor .Externul merge greu.Am toate setarile facute pe router,toate porturile necesare sunt deschise.Mai sunt perosane cu probleme de genul asta pe Romtelecom?

20. #380 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Pentru cei care au facut precomanda/comanda la Shopto.net pentru Fifa11 , exista un turneu cu premii in bani ( credit pe shopto ) ... here you go -> http://forum.shopto.net/viewtopic.ph...116793ae04e12a

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 45 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks