deci pana la urma cum rezolvam cu pass code? ca nu vreau sa schimb id-ul. Daca am inteles bine imi fac alt ps id pe Uk inregistrez codul si apoi ma loghez cu vechiul id si o sa functioneze si online?
deci pana la urma cum rezolvam cu pass code? ca nu vreau sa schimb id-ul. Daca am inteles bine imi fac alt ps id pe Uk inregistrez codul si apoi ma loghez cu vechiul id si o sa functioneze si online?
Daca am inteles bine imi fac alt ps id pe Uk inregistrez codul si apoi ma loghez cu vechiul id si o sa functioneze si online?[/quote]
Exact
am bagat codul pe un cont de anglia si a mers fara probleme....iar cand ma loghez pe contul meu din US si nu merge
---------- Post added 01-10-2010 at 12:39 PM ----------
am facut asta,,,,si nu merge
Am rezolvat problema, acum pot intra in Creation Centre. Sa vedem pe 5 cind vine FIFA 11 cum ma voi descurca.![]()
gamespot a acordat jocului nota 9 / 10, cred ca e ceva de capul lui daca si acest "gigant ale review-urilor" (asa am auzit
) i-a dat peste 8.5
FIFA Soccer 11 Review for PlayStation 3 - GameSpot
Hai baieti, nu va mai bagati nici unul in http://www.consolegames.ro/forum/f15...s3/#post441409 ? Avem nevoie de oameni![]()
Cum merg serverele? In Fifa 2010, in ultima vreme, m-au disperat. O sa-mi vina marti si o sa trec la treaba
Quick question. Am observat, in arena mode, ca poti sa ridici mingea cu LT + RB (varianta de), dar cum pot sa continui sa tin pe picioare ?
Apesi repetat pe RB.
In demo nu mi-au mai iesit trick-urile din stick, in loc sa faca jonglerii, o ia brusc intr-o directie...
Uff..pana ajunge si la mine 11-le..![]()
nu cred ca , kaka nu poate sa tina mingea pe picior si toate msicarile acre intra la jonglerii
Ah, daca e personalizat in sensul asta, atunci e cool.
In FIFA 10 puteai sa faci jonglerii d-alea cu orice jucator bun.
Mai are cineva probleme de a se loga pe serverele EA de la FIFA11 de pe o conexiune de Romtelecom ?Astept destul de mult pana sa intru la ei pe servere pentru a juca online si ma scoate din meciuri,lag in timpul meciurilor .Externul merge greu.Am toate setarile facute pe router,toate porturile necesare sunt deschise.Mai sunt perosane cu probleme de genul asta pe Romtelecom?
Pentru cei care au facut precomanda/comanda la Shopto.net pentru Fifa11 , exista un turneu cu premii in bani ( credit pe shopto ) ... here you go -> http://forum.shopto.net/viewtopic.ph...116793ae04e12a
Bookmarks