asta merita postat
un nou bug la FIFA PS3..dupa ce am castigat supercupa Europei cu Liverpool ,la poza cu trofeul au venit si 2 jucatori adversi
![]()
Buna, cum am vazut ca multi sunt interesati de fifa.Eu as dori sa joc cu cineva care nu este computer ,asa ca cei care vor sa joace cu mine poate sa bage id de psn sabin_selea.
Logic ca nu ii cauti, ca nici n-ai cum la ranked. Doar ca se vede clar din imagini ca adversarii sunt pe post de jaloane. Ori n-au chef de jucat, ori au dat gamepadul unui prieten inept. Orice jucator care trece de cel putin 2500-3000 de puncte stie cum sa se apere mai mult decat onorabil, daca are chef. Tu daca dai de un adversar care ~stie sa joace si in acelasi timp abuzeaza de maimutareli ca tine, nu stii cum sa te aperi perfect in fata lor si sa-i lasi cu maimutareala neterminata sau terminata cu efect zero?
Nu te-am criticat, am facut doar o observatie. Arata "spectaculos" ce ti-a iesit in filmulete, in fata unor jaloane, dar exagerezi. Posteaza un film in care faci muci un adversar care stie sa joace si o sa cadem toti in admiratie. Pana atunci tu fa raboane acolo...
pentru tine toti sunt jalone ,tu nu (putem juca un meci in viitor) asta ca sa te convingi ca si tu poti fi "un jalon"
pp.s asta a fost ultimul reply
Salut,joc mereu pe consola cu fratele meu si reusesc sa iau mereu bataie cu 2-1 , 3-2 din cauza jocului pe care il practica: joaca mereu cu L1+TRIUNGHI si imi lasa apararea KO si face mereu pressing cand nu are mingea (uneori fac multe pase dar nu reusesc sa avansez ci merg in lateral din cauza pressingului).
Stie cineva cu ce echipa il pot contrasta si cu ce formatie (4-4-2 , 4-2-3-1 ??)
daca gasiti tutoriale sunt binevenite.MERSI!!!!
nu am nici o sansa ...are cel mai distructiv joc pe care l-am vazut...imi blocheaza omul cu mingea si imi da goluri pe care nu le pot bloca
![]()
Bookmarks