Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 45 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 ... LastLast
Results 601 to 620 of 894

Thread: Fifa 2011

1. #601 SP
    Member showman's Avatar
    asta merita postat

2. #602 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    un nou bug la FIFA PS3 ..dupa ce am castigat supercupa Europei cu Liverpool ,la poza cu trofeul au venit si 2 jucatori adversi

3. #603 SP
    Member freezy's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    un nou bug la FIFA PS3 ..dupa ce am castigat supercupa Europei cu Liverpool ,la poza cu trofeul au venit si 2 jucatori adversi
    Poate aia au fost "cumparati" si cu ajutorul lor ai castigat supercupa iar la final se bucurau si ei

4. #604 SP
    Member BatsBike's Avatar
    daca download LiveSeason de pe US,il pot juca pe UK,apoi ... ?jocul fiind,evident,zona 1 ...

5. #605 SP
    Member freezy's Avatar
    Quote Originally Posted by wackorine View Post
    daca download LiveSeason de pe US,il pot juca pe UK,apoi ... ?jocul fiind,evident,zona 1 ...
    Desigur

6. #606 SP
    Member showman's Avatar
    nise scheme online

7. #607 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    se exagereaza mereu cu aceleasi driblinguri

8. #608 SP
    Member showman's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    se exagereaza mereu cu aceleasi driblinguri
    mi a mai zis cineva ca nu stiu decat 2 scheme.. si numai la primul gol sunt 3 + rabona

9. #609 SP
    Junior Member Tzeb's Avatar
    Quote Originally Posted by showman View Post
    nise scheme online
    Adversarii care pun botul la ce se intampla acolo au maxim 10-20 de partide jucate, in cel mai bun caz...

10. #610 SP
    Junior Member selea's Avatar
    Buna, cum am vazut ca multi sunt interesati de fifa.Eu as dori sa joc cu cineva care nu este computer ,asa ca cei care vor sa joace cu mine poate sa bage id de psn sabin_selea.

11. #611 SP
    Junior Member MadridGalaxy's Avatar
    Quote Originally Posted by showman View Post
    mi a mai zis cineva ca nu stiu decat 2 scheme.. si numai la primul gol sunt 3 + rabona
    asta ce ai postat e facut de tine?

12. #612 SP
    Member showman's Avatar
    Quote Originally Posted by MadridGalaxy View Post
    asta ce ai postat e facut de tine?
    da tzeb, meciurile sunt 100% online ranked. nu am stat sa caut adversari cu 2,3 meciuri jucate.. poti sa te convingi( dai full screen la video/ vezi psn`ul adversarilor le dai add.. etc etc.

13. #613 SP
    Logic ca nu ii cauti, ca nici n-ai cum la ranked. Doar ca se vede clar din imagini ca adversarii sunt pe post de jaloane. Ori n-au chef de jucat, ori au dat gamepadul unui prieten inept. Orice jucator care trece de cel putin 2500-3000 de puncte stie cum sa se apere mai mult decat onorabil, daca are chef. Tu daca dai de un adversar care ~stie sa joace si in acelasi timp abuzeaza de maimutareli ca tine, nu stii cum sa te aperi perfect in fata lor si sa-i lasi cu maimutareala neterminata sau terminata cu efect zero?

14. #614 SP
    Member showman's Avatar
    Quote Originally Posted by Tzeb View Post
    Logic ca nu ii cauti, ca nici n-ai cum la ranked. Doar ca se vede clar din imagini ca adversarii sunt pe post de jaloane. Ori n-au chef de jucat, ori au dat gamepadul unui prieten inept. Orice jucator care trece de cel putin 2500-3000 de puncte stie cum sa se apere mai mult decat onorabil, daca are chef. Tu daca dai de un adversar care ~stie sa joace si in acelasi timp abuzeaza de maimutareli ca tine, nu stii cum sa te aperi perfect in fata lor si sa-i lasi cu maimutareala neterminata sau terminata cu efect zero?
    daca fac niste driblinguri si cateva rabona .. tu le numesti maimutareli? inseamna ca tu ai stilul ala de super jucator care are n puncte
    si joaca cu aceea pasa superba L1+triunghi? mai bine as zice ca tu esti un super maimutoi care nu face decat sa se dea mare critic

15. #615 SP
    Nu te-am criticat, am facut doar o observatie. Arata "spectaculos" ce ti-a iesit in filmulete, in fata unor jaloane, dar exagerezi. Posteaza un film in care faci muci un adversar care stie sa joace si o sa cadem toti in admiratie. Pana atunci tu fa raboane acolo...

16. #616 SP
    Member showman's Avatar
    pentru tine toti sunt jalone ,tu nu (putem juca un meci in viitor) asta ca sa te convingi ca si tu poti fi "un jalon"
    pp.s asta a fost ultimul reply

17. #617 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Wtf?!
    Attached Images Attached Images img_0631.jpg

18. #618 SP
    Junior Member johnny89's Avatar
    Salut,joc mereu pe consola cu fratele meu si reusesc sa iau mereu bataie cu 2-1 , 3-2 din cauza jocului pe care il practica: joaca mereu cu L1+TRIUNGHI si imi lasa apararea KO si face mereu pressing cand nu are mingea (uneori fac multe pase dar nu reusesc sa avansez ci merg in lateral din cauza pressingului).
    Stie cineva cu ce echipa il pot contrasta si cu ce formatie (4-4-2 , 4-2-3-1 ??)
    daca gasiti tutoriale sunt binevenite.MERSI!!!!

19. #619 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by johnny89 View Post
    Salut,joc mereu pe consola cu fratele meu si reusesc sa iau mereu bataie cu 2-1 , 3-2 din cauza jocului pe care il practica: joaca mereu cu L1+TRIUNGHI si imi lasa apararea KO si face mereu pressing cand nu are mingea (uneori fac multe pase dar nu reusesc sa avansez ci merg in lateral din cauza pressingului).
    Stie cineva cu ce echipa il pot contrasta si cu ce formatie (4-4-2 , 4-2-3-1 ??)
    daca gasiti tutoriale sunt binevenite.MERSI!!!!
    ...mi se mai intampla si mie ..mai rar..
    dar daca driblezi cu stick-ul din stanga nu mai are ce sa faca cu pressing-ul...si inca ceva..nu pasa cand nu esti sub presiune..adica daca nu te ataca niciun jucator advers avanseaza cat mai mult..

20. #620 SP
    Junior Member johnny89's Avatar
    nu am nici o sansa ...are cel mai distructiv joc pe care l-am vazut ...imi blocheaza omul cu mingea si imi da goluri pe care nu le pot bloca

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 45 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks