Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 45 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 ... LastLast
Results 781 to 800 of 894

Thread: Fifa 2011

1. #781 SP
    Member carcru's Avatar
    1. Depinde �n ce sens te referi faze cinematice �n timpul jocului.
    2. Găsisem eu,o să revin cu un edit c�nd o să intru �n fifa.

2. #782 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am gasit pe net. La kit numbers. Nu stiu cum dar pana acum nu il vazusem. Merci oricum
    La faze cinematice ma refer atunci cand ratezi un sut. In Fifa mai vechi arata cum se enerveaza jucatorul si arata o reluare a ratarii. Acum nu.

3. #783 SP
    Member carcru's Avatar
    True,acum nici nu-l mai arătă cum este trist.Doar c�nd ai o,ocazie mare mai dau c�te o reluare .. E puţin iritant.

4. #784 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    ultimul loc liber in campionat asteapta sa fie ocupat. detalii pe forum http://www.consolegames.ro/forum/f15...3/index32.html sau site http://fifa11-cg-league.cabanova.com/
    pe mess ma gasititi cu id-ul bianco_rossi88

5. #785 SP
    Member showman's Avatar

6. #786 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Ce tare este fain

7. #787 SP
    Member carcru's Avatar
    Hjerpseth.

C�t am aşteptat videoul.

8. #788 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Foarte frumos, dar totusi imi placeau mai mult compilatiile adevarate "de pe vremuri".

Filmele lui acum ma impresioneaza mai mult prin editare, golurile nu sunt ceva spectaculos, adica am vazut zeci de alte compilatii cu reusite la fel de frumoase ca ale lui, in comparatie cu filmele din 2009 cand ramaneam masca de fiecare data.
    El a avut sansa ca a fost si printre primii cu compilatii HD de pe YouTube, s-a facut cunoscut inca de atunci, pe cand altii gen Ralle sau philpotto nu pot decat viza la view-urile lui, cu toate ca mi se par la acelasi nivel cu el.
    Sa nu uitam de Heikki care joaca full-manual, si d-abea strange 2000 vizualizari pe film.

9. #789 SP
    Member showman's Avatar
    cu putin mai mult noroc.. la ultima faza as fi putut sa dau un epic goal

10. #790 SP
    Member Merdiso's Avatar
    1) A aparut prima poza din FIFA 12. Desigur, nu este decat un artwork prelucrat care nu ne arata nimic, cum ma asteptam. Atata zarva pentru un amarat de render, au mai si facut Teaser la asa ceva, va vine sa credeti ?!
    2) Daca din intamplare jucati (si) varianta PC, poate va intereseaza asa ceva.

11. #791 SP
    Member BatsBike's Avatar
    yeah,man,old times on PC ... cu rlsp,cu alte patch'uri,cu crash'uri ... neah,ne'am upgradat la console ...
    a,ce era mai"important" ... poza+primele chestii despre fifa12 ... hm,parca vedem inca o agitatie gen romanica:vom face totul pentru a scoate cel mai complet simulator(chipurile!)de fotbal ... oricum,va fi agitatie,ca de obicei,pentru upgrade'uri de forma,nu de fond ...

12. #792 SP
    Member showman's Avatar
    another goal of the day

13. #793 SP
    Member TheSpider's Avatar
    am si eu o intrebare...am o cariera si vreau sa schimb nivelul de dificultate,si il schimb de la game settings la inceputul meciului dar nu se salveaza...exista vreo solutie sa ramana salvata?
    ps: am incercat si din game settings de la joc si tot nu merge...si mai am o cariera salvata,o fi din cauza ei?

14. #794 SP
    Member braingrinder's Avatar
    Sal.Am ceva experienta pe PC la FIFA , dar FIFA 11 este primul de consola (PS3).
    As vrea sa va intreb cum sa aliniez primul 11 si cum sa imi setez tacticile pt. Galatasaray.
    Momentan joc un 4-1-2-1-2 , pana dau gol , iar dupa aceea schimb cu un 4-5-1 si ma bag cu fundul in poarta.
    Dar inving greu si mi-ar trebui mai multa indemanare la fazele fixe . Niste Set Pieces-uri imi puteti recomanda ?
    Thx.

15. #795 SP
    Member Merdiso's Avatar
    GJ mafiotule, dar cel mai tare lucru nu e golul ci Tyler: they scored ... and the ball goes out to a goal kick ! HAHAHHAA

16. #796 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Daca este vreun user care a achizitionat jocul SH, iar online pass-ul a fost folosit.. pot o feri un online PASS pentru versiunea de Xbox 360. Daca este cineva interesat, rog sa ma contacteze.

17. #797 SP
    Member carcru's Avatar
    Quote Originally Posted by Merdiso View Post
    GJ mafiotule, dar cel mai tare lucru nu e golul ci Tyler: they scored ... and the ball goes out to a goal kick ! HAHAHHAA
    Dovadă că �n orice fifa comentariul a fost mereu de rahat.

18. #798 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    Daca vrea cineva sa joace, sunt disponibil de indata ce isi revine PSN-ul .
    thedeadman14 e id-ul de psn.

19. #799 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Quote Originally Posted by carcru View Post
    Dovadă că �n orice fifa comentariul a fost mereu de rahat.
    Serios ? Atunci asta cum e ?

Scuze de off

Ca sa fiu si putin on ....

20. #800 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    Ca veni vorba de portari.. am filmat si eu doua faze.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 45 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks