Ca dovadă că e şi jocul bun de ceva la unele faze.![]()
Apropos, Fifa 11 este acum doar 0.99 (de la 9.99) pe AppStore (pt. cei care aveti iPod/iPhone/iPad)! Oferta de Paste! Go for it!
Cum pot sa bag update-ul cu transferurile din iarna in fifa 11 fara sa ma conectez la live,adica exista un link pe net sa il iau si sa il bag pe stick ?
---------- Post added 23-04-2011 at 06:45 PM ----------
Cum pot sa bag update-ul cu transferurile din iarna in fifa 11 fara sa ma conectez la live,adica exista un link pe net sa il iau si sa il bag pe stick ?
Nu cred ca exista posibilitatea asta. Pe PC se poate dar pe 360 nu cred.
Mergea si pe 360 daca FIFA folosea Option File ca PES, dar nu e cazul.
Corect paul,pt că dacă nu ar avea xbox-ul modat ar fi putut intra pe live şi downloada latest team squad updates.
In ultimul timp, cand joc la manager si dau gol, se blocheaza jocul pentru o fractiune de secunda... chiar cand intra mingea in plasa. Mi se intampla la 3 din 5 goluri chestia asta si e iritant... a mai patit cineva?
�ntr-un fel sau altul,sa zicem ca da. Ţi s-a blocat o singură dată,sau ţi se blochează c�te o dată pe meci ? - că tot n-am �nţeles![]()
am si eu o intrebare poate stie cineva o schema...ca vazui la unu si nu reusesc sa o fac
1 atacator si aparator fata in fata.....atacatorul fuge si da mingea printro parte a aparatorului si jucatorul se duce prin cealalta parte a aparatorului
stii?ms anticipat!!!pentru consola PS3
Bookmarks