schimb PES 2011 cu FIFA 11 !
A mai patit cineva ca dupa un Turnamet castigat la Ultimate Team Online sa nu i se dea bonusul, mai exact premiul ala de castigare a cupei.
Auziți am o problemă : mi-am cumpărat consola xbox 360 acum 2 luni , mi-am cumpărat fifa 2011 și nu știu cum să mă conectez la xbox live pentru a juca multiplayer .
Menționez ca am wireless D-link (300 ron ) . Consola �mi zice că face testul de conexiune și dupa aceea zice ,, failed '"
Ce pot să fac ?
Mulțumesc Anticipat
banuiesc ca ai abonamentul platit la xbox live ... pune intrebarea in threadul despre xbox,poate vei primi mai repede un raspuns ...![]()
inscrierile pentru sezonul 4 au inceput. pt cei interesati: http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post653793
Vi s-a intamplat sa castigati un meci ranked si sa primeasca adversaul punctele si tie sa iti scada?
3 meciuri la rand mi s-a intamplat chestia asta.![]()
Joc idiot. Cand castig imi scade puncte si cand pierd tot imi scade. De ce m-am chinuit sa urc pana acum in rank?
Abia astept sa apara odata FIFA12 sa il pot arunca asta la gunoi.
Sper doar sa nu fi dezamagit si cu ala, in fiecare an EA anunta mari imbunatatiri dar care, din pacate, se lasa si cu zeci de bug-uri noi, reusesc ei sa distruga ceva si prin FIFA 12 ca sa aiba cu ce se lauda la Euro 12.
Eu ma astept la o varianta complet nefinisata, al carei patch se va numi Euro 2012.
Remember FIFA 10 cu lightning-ul dezastruos si portarii care nu au fost fixati decat in WC, cand puteau foarte bine sa implementeze rezolvarea asta intr-un patch ?
Asta e marketing-ul EA-ului din zilele noastre, nu te poti pune cu el.
Dar nu se misca deloc punctele... La mine arata mereu cu plus dar raman aceleasi puncte... S-a blocat sistemul de puncte si iti arata (cred) ce ai facut la ultimul meci inainte de blocare... Punctele nu se modifica...
Cred ca se lucreaza la problema... EA Forums
We've received a number of reports and are aware of some instances of stats not being properly tracked across FIFA 11 and *** on the PS3.
This issue is currently being investigated and we hope to have a swift resolution.
This message was edited 1 time. Last update was at 27/07/2011 18:25:41
Probabil s-a mai scris de cateva ori insa va intreb din nou si sper sa nu fie enervant: cumparat azi FIFA 11 SIGILAT. Bagat jocul si introdus online pass, raspunsul primit - cod invalid sau introdus gresit (e verificat de 10 ori si e introdus corect). Ce pot face? N-am voie sa joc online un joc cumparat din magazin?
Verifica pentru ce zona este jocul. Trebuie bagat codul de pe un cont care sa fie dintr-o zona care sa coincida cu zona jocului.
Uite aici...
http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post670711
trebuia sa mearga ... ai in carticica jocului cateva adrese de mail sau numere de telefoane unde te'ai putea adresa dar ... sau ai putea cumpara un alt cod online,eventual ... oricum,pana la fifa 12 numai este mult timp ...![]()
Mda. O fi putin pana la Fifa12 dar asta nu inseamna ca ai un joc proaspat cumparat si nu poti sa-l folosesti...
Salutare! Joc in cariera Player Manager. Am creat si un VP si l-am folosit in echipa 1 sezon. Cand am inceput sezonul 2 nu mai aveam VP-ul in echipa si nu il mai pot folosi in cariera. Imi spune si mie cineva care e faza? Multumesc!
cand ai reinnoit contractul nu ai fost atent si ai ales contract doar ca mananager....trebuia ca player manager....sau poate echipa nu ti-a dat contract. de obicei doar echipa la care am inceput prima oara imi da contract ca player-manager,,,, in rest primesc oferte numai ca manager![]()
Bookmarks