Nu
Esti sigur ca stii despre ce vorbesti ? Nu arata la fel pe PC si nici nu vor exista aceleasi animatii. Nu va mai fi ca in anii trecuti, diferenta ca de la cer la pamant, dar exista totusi o diferenta destul de mare.
Din ce s-a prezentat pana acuma, se pare ca FIFA 11 pe PC va fi aproape identic cu FIFA 10 de pe console, si aici ma refer la gameplay, graifca, etc.
S-ar putea ca la grafica sa fie la fel cu FIFA 11 de pe console (e doar o presupunere), dar in mod sigur nu va avea noul "Career Mode", "Personality+" sau "Be A Goalkeeper".
Oricum, mai sunt aproximativ 2 saptamani pana apare demo-ul, si atunci vom sti exact cum sta treaba.![]()
anul acesta versiunea de PC a fost regandita si a ajuns in sfarsit la nivelul next-gen/current-gen. inca nu am vazut vreun filmulet pe net cu gameplay, insa din cate am auzit pe forumuri si de interviuri cu producatorii seriei, Fifa 11 pe PC will be a big step forward fata de Fifa 10. asteptati demo-ul si o sa vedeti atunci.
Uite prezentare a variantei de PC:
E FIFA 10 de pe console, portat cu partea dorsala probabil. Nu stiu ce s-au laudat ei ca in sfarsit au reusit, dupa nu stiu cati ani sa il porteze pe PC. Alti producatori iau imediat varianta de console si o baga pe PC cu ochii inchisi, probabil la FIFA au trebuit sa schimbe meniul, ca in fiecare an.
Oricum, este o aditie foarte bine venita PC-ului. In sfarsit este next-gen. Sper sa urmeze imbunatatiri, in viitor, ca pe consola.
inca nu s-a anuntat nimic despre acest detaliu, sunt doar speculatii, nimic oficial. pana acum se stie doar de: Russian Premier League. va recomand sa urmariti forumul acesta, veti gasi in fiecare zi informatii intereantNew Leagues in FIFA 11 !?! - Electronic Arts UK Community
NEW Video FULL MANUAL 1vs1
---------- Post added 04-09-2010 at 12:09 AM ----------
te ajuta threadul asta![]()
FIFA 11 Demo Official Countdown - Page 9 - Electronic Arts UK Community
mai sunt 12 zile![]()
Mie imi plac reactile spectatorilor la fiecare faza. Iti da un sentiment placut, esti mult mai conectat la meci![]()
Parerea mea.![]()
mai jos aveti toate filmulete cu gameplay cu fifa 11 postate pe internet., sper sa va placa
Human v Human:
gamescom:
gamerbase:
(arena mode)
(arena mode)
other:
chelsea vs real madrid (newest, full manual vs full manual !!) -->
Human v AI:
gamescom:
other:
goalkeeper match (new)
Bookmarks