Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 45 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast
Results 121 to 140 of 894

Thread: Fifa 2011

1. #121 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cred ca esti cam singurul...

Sunt foarte multe imbunatatiri la control, grafica si animatii si daca ai jucat fifa-urile trecute, iti dai seama imediat de acest lucru.

Oricum, inainte sa cumperi, ia demo-ul si testeaza-l

2. #122 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    a aprut si primul review, din pacate trebuie cumparata revista pentru a-l citi integral. sper sa fac rost de niste scanuri in urmatoarele zile. oricum suna promitator..
    News: FIFA 11 review - 94% in GamesMaster - ComputerAndVideoGames.com

According to the review, FIFA's gone from "strength to strength" and this year's instalment's "got the looks, the sounds, the depth and plays like a dream".

GamesMaster points praise at FIFA 11's huge number of variable outcomes. It says each match delivering more variety, excitement and realism that last year's excellent entry.

Praise is pointed at the new Be a Goalkeeper mode, more realistic passing engine and, excitingly, interactive celebration cutscenes (described as "possibly the best part of the game").

It's all hugely positive stuff and certainly has the ladies and gents in the office (well, mostly the latter) geared up for the October 1 release.

3. #123 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    sper sa fie exact ceea ce lipsea la fifa 10 . sa n-avem parte nici de schimbari prea radicale, sa fii pastrat partile bune. de asemenea sa vedem si pes cum se prezinta, anul asta pare mai interesanta lupta

4. #124 SP
    Junior Member robbyy10's Avatar
    @ ala care zice ca nu`i place ce vede ori e chior ori negativist ori fanboy pes.

on:stie cineva pana la ce data au fost efectuate transferurile actuale in fifa 11? sau nu a fost anuntat..

5. #125 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    In general sunt loturile din Septembrie, deci va include toate transferurile.

6. #126 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Oricum EA face update-uri periodice pentru loturile echipelor.

7. #127 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Transferurile pana la 1 septembrie sunt updatate in joc!

8. #128 SP
    recunosc ca nu l-am citit inca, dar mai tarziu o sa am mai mult timp liber... din cate am vazut comparatia e realizata destul de bine
    FIFA 11 vs. PES 2011: Which Game Is Worth Your Time and Money? | Bleacher Report

9. #129 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    De doi ani de zile incerc si varianta PES....personal mi se pare cu mult sub ceea ce ofera cei de la EA SPORTS

10. #130 SP
    Exclusive: FIFA 11 video shows new and improved defending techniques -- PlayStation Universe
    One of the biggest additions to FIFA 11 is the new Personality+ system that provides authentic real-life player abilities to their in-game counterparts. In this exclusive video detailing advanced defending techniques, we see how Personality+ can permeate into all aspects on the pitch.
    YouTube - FIFA 11 Advanced Defending!

11. #131 SP

12. #132 SP
    Banned Venom's Avatar
    Da, numai tampenii zice ala acolo. Singura problema a PESului este componenta online. Este revoltator de dificil sa prinzi online un joc sa se miste decent. In singleplayer sau jocul pe aceeasi consola (PC), FIFA e sub PES, jos de tot.
    In fiecare an FIFA e superlaudata si "cel mai tare ever", bla bla bla...! Stai sa treaca o luna si sa vezi cum se umple forumurile de reclamatii (buguri, glichuri, deconectari, etc...).

13. #133 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Quote Originally Posted by Venom View Post
    Da, numai tampenii zice ala acolo. Singura problema a PESului este componenta online. Este revoltator de dificil sa prinzi online un joc sa se miste decent. In singleplayer sau jocul pe aceeasi consola (PC), FIFA e sub PES, jos de tot.
    In fiecare an FIFA e superlaudata si "cel mai tare ever", bla bla bla...! Stai sa treaca o luna si sa vezi cum se umple forumurile de reclamatii (buguri, glichuri, deconectari, etc...).
    Ma ce cauti sa comentezi aici?
    PES e slab rau e un rahat,v-am mai zi eu de fluiditatea jocului de grafica de animatii de gameplayul de raha,fifa are si gamerplay si grafica si animatii apropiate de realitate.Nu vedeti ca PES copieaza cate ceva de la Fifa in fiecare an,ca sa mai faca si ei vanzare cat de cat.
    Du-te prietene si comenteaza in alta parte.

14. #134 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    E parerea lui si trebuie respectata

Si tu se pare ca esti

15. #135 SP
    Quote Originally Posted by Daniel View Post
    E parerea lui si trebuie respectata

Si tu se pare ca esti

"In singleplayer sau jocul pe aceeasi consola (PC), FIFA e sub PES, jos de tot.
    In fiecare an FIFA e superlaudata si "cel mai tare ever", bla bla bla...! Stai sa treaca o luna si sa vezi cum se umple forumurile de reclamatii (buguri, glichuri, deconectari, etc...)."
    Asta e o parere corecta din perspectiva ta?
    Vrei sa spui ca pes 10 este peste Fifa 10?
    Eu unu nu sunt de aceasta parere am ambele jocuri.

16. #136 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Si trebuia sa vi frumos cu argumentele tale si purtati o discutie civilizata.... Da daca tu intrii direct cu replica ''Ma ce cauti aici sa comentezi?'' Nu o sa iasa decat ''scandal'' .....

17. #137 SP
    Quote Originally Posted by Daniel View Post
    Si trebuia sa vi frumos cu argumentele tale si purtati o discutie civilizata.... Da daca tu intrii direct cu replica ''Ma ce cauti aici sa comentezi?'' Nu o sa iasa decat ''scandal'' .....
    Da dar scandalul nu pleaca de la mine .Recunosc ca si eu am facut aceeasi greseala cand am postat la Pes 11.Da mi-am dat seama ca daca postezi la un thread de Pes ceva legat de Fifa se ajunge la scandal.
    DA sunt FIFA FANBOY,pentru ca are tot ce iti poti dori de la un joc de fotbal,spre deosebire de un joc patetic facut pe vapor(pes).Hai sa fim seriosi daca era asa de bun jocu avea vanzari mai mari fata de Fifa.
    Nu suport sa zica cineva ca Fifa e mai praf decat PES,pentru ca nu este adevarat.
    Cum sa imi placa un joc unde toti jucatorii alearga in acelasi stil,unde daca dai 100 de centrari din marginea careului 99 sunt goluri,unde daca incerci sa joci online nu poti din cauza serverelor,unde nu sunt echipe licentiate,unde ai un meniu din 1800 toamna care nu se mai schimba,unde ai muzica facuta pe orga si multe multe altele.

Meci de PES 10 Barca vs Real

Meci de fifa 10 Barca vs Real

Gameplay PES 11

Gameplay Fifa 11

Atat am avut de zis si nu mai comentez despre PES.Faceti voi o comparatie.

18. #138 SP
    Banned Venom's Avatar
    @ZeroSkillNoob: ti-am luat IDul de PSN. Eu am precomanda la FIFA 11, tu fiind FIFAfanboy sper ca ai facut la fel, asa ca o se te adaug la friends ca sa ne omoram acolo. O sa stii ca sunt eu!!!

Stiu ca nu este frumos sa pomenesti de funie in casa spanzuratului, dar, "stay a while and listen":
    1. Animatii - EASPORTS inca din 2002 a investit bani si tehnologie (angajat vedete pentru miscari, senzori, camere de luat vederi, tehnologie de ultima ora). La PES animatiile sunt arhaice. Unii compara jucatorii cu robotei, eu ii compar cu zombies care alearga cu teapa in popou. La partea de spectatori - tribune ambele stau destul de prost. Dar, sincer sa fiu, ma lasa rece aspectul asta caci nu stau niciodata sa urmaresc ce fac aia in tribune. FIFA +1
    2. Sunet - Seria FIFA la capitolul asta sta absolut demential. Creeaza o atmosfera unica, chanturi, zgomote de fond, scandari, urale, intr-un cuvant, extraordinar. Poate la comentarii sa ai sa-i reprosezi cate ceva, dar se poate trece usor peste asta. In fond si la urma urmei se vede ca baietii se chinuiesc. La PES, atmosfera este cel putin de sala de handbal, in care ai cativa spectatori pe jumate beti si din cand in cand mai iau o pauza de rugaciune. FIFA +1
    3. Gameplay - aici este mult de vorbit. Trebuie de la inceput sa stii cate ceva despre mine. Am avut ambele variante FIFA 2010 si PES 2010. Declar PES 2010 cel mai prost din serie. Nu stau sa-ti dau motivele mele de ce PES 2010 este cel mai slab joc de la "International Superstar Soccer" incoace. Cu toate avantajele pe care le-am enumerat mai sus, manager mode la PES a fost intotdeauna peste manager mode la FIFA. Practic lipsit de buguri (nu te trezeai ca-ti dispar bani din cont, nu-ti dispareau jucatori fara motiv, nu iti dadea erori dupa cateva sezoane si multe altele). Despre varianta online, FIFA are un mare plus. La FIFA 2010 am jucat cam 1200 meciuri. Am castigat 400, am pierdut vreo 700. Din alea 700 pierdute, vreo 400 le-am pierdut prin faimosul "You are disconnected from the server". Dar trecem peste asta. Din 1200 de meciuri nu cred ca am jucat 20 - 30 cu LAG. La PES 2010 am jucat cam 100 de meciuri, si nu cred ca am jucat 10 fara LAG. Ti-am spus toate astea ca sa nu crezi ca sunt PESfanboy. Eu vreau doar sa joc ce-i mai bun. In schimb, cu toate defecte PESului trebuie sa-ti spun ca are un gameplay maiestuos. La PES castiga cine este mai bun. La FIFA castiga cine vrea AIul. La PES tactica este tactica. La FIFA cand joc pe total defense am cel mai bun atac si pe nimeni in aparare. La PES imi obosesc jucatorii. trebuie sa fac schimbari de prin minutul 70. La FIFA nu stiu daca am facut 10 schimbari in 1200 de meciuri. La PES vezi faza, o gandesti, construiesti atacul si incerci lovitura fatala. La FIFA nu trebuie decat sa ajungi in anumite pozitii din care 90% este gol. Mai am multe de spus, dar ma opresc aici. PES +1

Concluzia mea: PES este un diamant neslefuit plin de impuritati. FIFA este un kitsch stralucitor. Cine se arunca in PES si cere de la el un FIFA, o sa aiba o mare dezamagire. Si invers. Acum depinde ce preferam fiecare: o atmosfera de vis si un gameplay repetitiv si anost, sau o atmosfera de rahat cu un gameplay stralucitor. Eu nu o sa-ti dau filmulete de youtube, ca n-au nicio valoare. Pana n-ai pus mana pe scula (gamepad) si nu te scufunzi in joc, n-ai sa inveti nimic. Filme? Nu stau sa caut eu compilatii de goluri in PES ca o sa stai cu gura cascata. Dar, repet: filmele nu spun nimic; sa luam sculele in mana si sa vedem atunci.

Cumpar FIFA original din 2001 pana acum, cateodata si pe mai multe platforme in acelasi an. Asa ca dau banii pe el si da-mi dreptul sa fiu circumspect chiar daca este un thread de FIFA.

Bafta!

19. #139 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Venom, intr-o masura ai dreptate. La PES 2010 am jucat doar demo-ul, asa ca nu o sa-mi dau cu parerea asupra felului in care functioneaza tactica. Poate ca e mai bun ca FIFA 10, nu stiu. Chestia e ca inainte sa-mi iau consola am fost fan PES. Adica pana inaintea generatiei 10.

Pe mine m-a impresionat FIFA 10 pe Xbox pentru ca nu stiam deloc cum era seria FIFA pe console inainte sa-mi iau.. Nu jucasem, nu vazusem filmulete cu FIFA 08, 09 next gen.. Stiam doar ca versiunea PC era o varza totala, iar PES-ul era la fel ca pe consola. Tin sa-ti spun ca de cand am descoperit FIFA 10 pe consola, nu am mai avut nevoie de PES.

Da, FIFA are bug-uri. Da, e foarte stresant cateodata, prin faze pe care nu le mai enumar aici ca n-are rost. Dar are acel feeling de meci real, are o atmosfera foarte bine realizata, cum ai recunoscut si tu. Pana la urma e o chestie de gusturi, eu unul pot sa trec peste diverse mici bug-uri sau imperfectiuni in gameplay, atata timp cat am senzatia ca ma uit la un meci la TV. Cu PES nu prea simt asta, animatiile mi se par artificiale si omuletii aia mereu mi s-au parut prea mari pentru gazon. Parerea mea.

Oricum prin discutii sau filmulete nu se rezolva nimic. Nimeni n-o sa-si schimbe parerea discutand. O sa apara demo-uri si fiecare o sa se lamureasca ce ii place mai mult.

20. #140 SP
    Diesel k1du's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 45 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks