Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 27 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast
Results 221 to 240 of 540

Thread: Resident Evil 5

1. #221 SP
    Senior Member istrategie's Avatar

2. #222 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    L-am inceput aseara si am jucat in jur de 25% din campanie. Ii gasesc deocamdata un singur minus: e al naibi de usor! Am ales dificultatea "normal" din cele 3 disponibile: easy, normal si veteran. Azi am sa il incep din nou pe ultima dificultate si va recomand acelasi lucru in momentul in care primiti jocul.
    Este in schimb extrem de intensiv...Doar e Resident Evil!

3. #223 SP
    Cine mai are jocul pana acum?
    Termin campania single in vreo 2 zile si as dori sa incep un coop. Amatori?

PS: jocul e un "must have" categoric!

4. #224 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post

saptamana viitoare trebuie sa-mi ajunga, jucam

5. #225 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post

Rasko,il termin eu cu tine daca il ai si pe 360

6. #226 SP
    Salut Granted . Nu stiam ce nick ai pe cg forum. Il am doar pe PS3 momentan si nu stiu daca il voi lua pe 360 - ar trebui sa fie un DLC foarte atractiv sa fac asta.

7. #227 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Eu as mai vrea neeaparat sa il termin cu cineva pe Veteran pentru Achievements
    Daca vrea cineva sa imi dea PM,360 Only

8. #228 SP
    Member slabunator's Avatar
    rasko, am auzit ca jocul e cam simplu pe normal. e indicat sa joc direct pe hard/veteran?

9. #229 SP
    Dupa cum va recomandam si mai sus, DA. Incepeti direct pe veteran pentru a savura aceasta aventura.

10. #230 SP
    Member reborn2603's Avatar
    L-a terminat cineva? Am terminat si eu jocul si trebuia sa primesc infinite ammo, dar nu e asa. Desii aleg obtiunea respectiva cand incep jocul nu am munitie infinita.
    Ce fac gresit?

11. #231 SP
    Quote Originally Posted by reborn2603 View Post
    L-a terminat cineva? Am terminat si eu jocul si trebuia sa primesc infinite ammo, dar nu e asa. Desii aleg obtiunea respectiva cand incep jocul nu am munitie infinita.
    Ce fac gresit?
    Cum adica infinte ammo? Nu am mai auzit de chestia asta pana acum... L-am terminat eu...

12. #232 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    infinite ammo

*nu e ceva nou �n seria Resident Evil

13. #233 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Gata, am gasit raspuns.
    Dupa ce termini jocul poti folosii obtiunea infinite ammo doar pentru armele upgradate la maxim
    Roket Launcers + Infinite Ammo FTW^^

14. #234 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    infinite ammo

*nu e ceva nou �n seria Resident Evil

15. #235 SP
    Member televizor's Avatar
    l-am terminat acum 1 ora
    va recomanda sa NU incepeti pe veteran pt ca spre sfarsit e mai greu... mai ales la ultimul boss o sa crizati (depinde si cu cine joci, AI-ul e prost si cam la fel si aia cu care am jucat). dupa veteran mai e un mod din ce am citit, la care fiecare lovitara e fatala in afara de cele ale cainilor (lol).

oricum jocul e genial (am jucat/terminat toata seria, ma refer doar la core releases adica 2,3 etc) incheie povestea ok-ish.

sa imi dati si mie add ca probabil o sa il mai joc de vreo cateva ori. psn id: televizor

16. #236 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    are si optiune/mod online?

17. #237 SP
    Member psycho-07's Avatar
    are doar coop deocamndata

18. #238 SP
    Member cristian77's Avatar
    Nu am luat inca jocul,dar intentionez . Explicati-mi cei care il aveti,referitor la modul coop :
    joci cu un partener uman aceeasi campanie singleplayer? Aceleasi misiuni pe care le-ai facut o data,
    monstrii sunt cam in acelasi loc,mai exista elementul surpriza la rejucabilitate?

19. #239 SP
    Member televizor's Avatar
    da, mai exista ca poti aborda diferit situatiile. in principiu, AI-ul este retard rau in unele cazuri si e altceva cand joci cu un alt player, mai ales daca stie ce face. Plus ca o sa iti iei alte arme/costume etc. si am mai obs ceva: am jucat tot pana la ultima misiune cu AI-ul sau cu alti oameni care au intrat pe jocul meu. La ultima misiune am dat eu join la jocul cuiva dar cand am terminat-o nu mi-a considerat-o terminata, nu stiu de ce. deci trebuie sa o joc singur

P.S. pe veteran e chiar mai greu. si QTE-urile sunt mai rapide

Am o intrebare: nu exista optiunea sa cumperi munitie, nu ( am cautat peste tot) ?

20. #240 SP
    Member psycho-07's Avatar
    azi mi-a sosit si mie resident evil 5

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 27 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 ... LastLast