L-am inceput aseara si am jucat in jur de 25% din campanie. Ii gasesc deocamdata un singur minus: e al naibi de usor! Am ales dificultatea "normal" din cele 3 disponibile: easy, normal si veteran. Azi am sa il incep din nou pe ultima dificultate si va recomand acelasi lucru in momentul in care primiti jocul.
Este in schimb extrem de intensiv...Doar e Resident Evil!
Cine mai are jocul pana acum?
Termin campania single in vreo 2 zile si as dori sa incep un coop. Amatori?
PS: jocul e un "must have" categoric!
Salut Granted. Nu stiam ce nick ai pe cg forum. Il am doar pe PS3 momentan si nu stiu daca il voi lua pe 360 - ar trebui sa fie un DLC foarte atractiv sa fac asta.
Eu as mai vrea neeaparat sa il termin cu cineva pe Veteran pentru Achievements
Daca vrea cineva sa imi dea PM,360 Only
Dupa cum va recomandam si mai sus, DA. Incepeti direct pe veteran pentru a savura aceasta aventura.
L-a terminat cineva? Am terminat si eu jocul si trebuia sa primesc infinite ammo, dar nu e asa. Desii aleg obtiunea respectiva cand incep jocul nu am munitie infinita.
Ce fac gresit?
Gata, am gasit raspuns.
Dupa ce termini jocul poti folosii obtiunea infinite ammo doar pentru armele upgradate la maxim
Roket Launcers + Infinite Ammo FTW^^
l-am terminat acum 1 ora
va recomanda sa NU incepeti pe veteran pt ca spre sfarsit e mai greu... mai ales la ultimul boss o sa crizati (depinde si cu cine joci, AI-ul e prost si cam la fel si aia cu care am jucat). dupa veteran mai e un mod din ce am citit, la care fiecare lovitara e fatala in afara de cele ale cainilor (lol).
oricum jocul e genial (am jucat/terminat toata seria, ma refer doar la core releases adica 2,3 etc) incheie povestea ok-ish.
sa imi dati si mie add ca probabil o sa il mai joc de vreo cateva ori. psn id: televizor
Nu am luat inca jocul,dar intentionez. Explicati-mi cei care il aveti,referitor la modul coop :
joci cu un partener uman aceeasi campanie singleplayer? Aceleasi misiuni pe care le-ai facut o data,
monstrii sunt cam in acelasi loc,mai exista elementul surpriza la rejucabilitate?
da, mai exista ca poti aborda diferit situatiile. in principiu, AI-ul este retard rau in unele cazuri si e altceva cand joci cu un alt player, mai ales daca stie ce face. Plus ca o sa iti iei alte arme/costume etc. si am mai obs ceva: am jucat tot pana la ultima misiune cu AI-ul sau cu alti oameni care au intrat pe jocul meu. La ultima misiune am dat eu join la jocul cuiva dar cand am terminat-o nu mi-a considerat-o terminata, nu stiu de ce. deci trebuie sa o joc singur
P.S. pe veteran e chiar mai greu. si QTE-urile sunt mai rapide
Am o intrebare: nu exista optiunea sa cumperi munitie, nu ( am cautat peste tot) ?
Bookmarks